ert3 14.10.05, 23:40 Ktoś tu chyba chciał zapunktować u konserwatywnych wyborców,czy waszym zdaniem to nie jest przegięcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Ślub kościelny przed wyborami? 14.10.05, 23:44 To jest przegięcie. Tusk się naprawdę w tym momencie poświęcił, żeby ten kraj nie wrzucił wstecznego biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Ślub kościelny przed wyborami? 15.10.05, 04:19 3promile napisał: > To jest przegięcie. Tusk się naprawdę w tym momencie poświęcił, żeby ten kraj > nie wrzucił wstecznego biegu. Jest to wyrachowane przegięcie liczące na głosy coraz bardziej zagubionych rydzykowców w sektach kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Ślub kościelny przed wyborami? 15.10.05, 08:41 przede wszystkim jest to wielka głupota... o jaką Tuska nie posądzałem! Odpowiedz Link Zgłoś
ert3 Re: Ślub kościelny przed wyborami? 16.10.05, 14:15 8macek napisał: > przede wszystkim jest to wielka głupota... > o jaką Tuska nie posądzałem! Też się trochę zawiodłem,grubymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Ślub kościelny przed wyborami? 17.10.05, 00:40 ert3 napisał: > Też się trochę zawiodłem,grubymi nićmi szyte. Populistyczny prezydent populistycznie zagrywa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: Ślub kościelny przed wyborami? 15.10.05, 09:44 jakby chcial zapunktowac to by z tego slubu byla transmisja w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.k1 Re: Ślub kościelny przed wyborami? 16.10.05, 15:13 po sama zareklamujesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaguena1 Re: Ślub kościelny przed wyborami? 17.10.05, 09:12 no wlasnie wczoraj byl wielki show tv "liberala" - dumnie odnald kroczyl do komunii sw przed kamerami... Niedobrze sie robi na takie zasady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Ślub kościelny przed wyborami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 16:52 Jedyna kożyść z tej prezydentury jaką naprawdę może osiągnąć TUSK, to konice z grzechem życia w związku niesakramentalnym Wyborców raczej straci jak zyska ( tyle lat na kocią łapę bardzo żle świadczy dla katolika, dla liberala i komucha "ugięcie się" odejmie mu głosów). Odpowiedz Link Zgłoś