Dodaj do ulubionych

Świat znowu w opałach - skandal! :)

28.10.05, 11:09
Na drugi plan zeszło na szczęście zagrożenie terroryzmem.

Dzisiaj według wszystkich postępowych mediów największym nieszczęściem dla
świata jest Lech Kaczyński, PiS i ptasia grypa.

Prasa niemiecka, która jeszcze przed wyborami tak dzielnie wspierała Platformę
Obywatelską i Donalda Tuska rozpacza, że prezydentem Polski został polityk,
który śmiał oszacować straty Warszawy, jakie poniosła z rąk okupanta.

Mało tego, Lech Kaczyński wbrew poprawności politycznej ciągle przypominał
światu, że to Niemcy rozpętały II wojnę światową. Zignorował w ten sposób
obowiązującą obecnie wersję o nazistach. Trwogą napawa i to, że prezydent
elekt to katolik który na dodatek nie ukrywa się ze swoją wiarą.

We Francji również biją na alarm.

"Liberation", „Le Figaro” szczerze martwią się tym, że Polacy dokonali tak
złego wyboru. Nie minął tydzień od wyborczego werdyktu, jeszcze prezydent
elekt nie zdołał zostać zaprzysiężony przez zgromadzenie narodowe, a okazuje
się, że narobił w tym krótkim czasie tyle zła, że polskie i zagraniczne media
w zupełnie spontaniczny sposób i nie inspirowane zapewne przez nikogo
prześcigają się w straszeniu czarnym ludem.

”Jeżeli nie dojdzie do zaprzysiężenia rządu w konstytucyjnym terminie,
przedterminowe wybory mogą odbyć się 15 stycznia". To dzisiejsza wypowiedź
Aleksandra Kwaśniewskiego dla TVN 24.

Nie ma to jak mieć na tym stanowisku tak wielkiego męża stanu.

Człowiekowi takiego formatu media słusznie sprzyjały przez długie lata.
Polskie i te francuskie czy niemieckie nie nagłaśniały niektórych posunięć
tego wybitnego polityka. Wchodzenie po pijanemu do bagażnika samochodu czy
pijackie zataczanie nad grobami pomordowanych Polaków w Charkowie było nawet
skrzętnie skrywane. To media wszak decydują, kto jest wielki, mądry piękny i
bogaty, a kto jest mały, głupi, brzydki i biedny.

Jak to mówią „bogatemu to i byk się ocieli”, a „biednemu wiatr zawsze w oczy”.
Prezydent Kwaśniewski wie doskonale, że w demokracji popełnia się błędy i wie
on również, że można je naprawić.

Popieram taki sposób myślenia.

Zawiedziona elita ze swoim prezydentem powinna organizować nam wybory, aż do
skutku. Ostatecznym wynikiem powinien być ten najbardziej zbliżony do
większości wiarygodnych jak zwykle sondaży i oczekiwań mędrców z Krakowa i
Warszawy.

Skoro głupi naród narobił tyle zamieszania i spowodował tak wielkie
rozczarowanie „Premiera z Krakowa” i „Naszego Prezydenta Donalda Tuska”.
Jeżeli niezadowoleni są z narodu wszyscy wielcy od Michnika i Urbana po Dorotę
Stalinską, Zbigniewa Zamachowskiego czy Krzysztofa Hołowczyca to trzeba coś z
tym zrobić.

Pomysł permanentnych wyborów uważam za świetny. Biorąc pod uwagę rachunek
prawdopodobieństwa, to za którymś z kolei razem musi paść słuszny wybór.

prawica.net/index.php?q=node/1735
Obserwuj wątek
    • crax W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:12
      Piszą i maja rację. Kaczyńscy to "krok w tył" w naszym doganianiu Europy.
      Cholerna konserwa...

P.S. Chociaż nie uważam, by Tusk był lepszy.
      • auto258374 Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:27
        Wcale mi się nie spieszy żeby doganiać pół-zbankrutowane państwa opiekuńcze
        takie jak Francja, gdzie przyrost naturalny od kilkunastu lat "wypracowywują"
        arabscy imigranci, czy Niemcy, skąd biznes wynosi się gdzie popadnie (m.in. do
        Polski) bo koszty socjalne pracy przekroczyły granicę opłacalności. Gdyby nie 40
        lat socjalistycznego zapóźnienia w stosunku do reszty świata, które otrzymaliśmy
        w prezencie od ZSRS i przyklaskującej temu Francji, nie my jeździlibyśmy teraz
        do nich po pracę a oni do nas.
        • crax Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:33
          Biedne te półzbankrutowane Niemcy... Francja zresztą też... Ehhhh... No, ale my
          niedługo pokażemy im naszą "Polnische Wirtschaft"... :)
          • 3promile Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:37
            No, program już jest:
            Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty:
            "..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale
            jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne
            kształcenie dla wszystkich studentów, 2 krotnie zwiększyć emerytury i
            renty a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową ..(...)" Nagle
            wypowiedź przerywa głos z sali :
            - Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują...
            • crax Właśnie... hehehe 28.10.05, 11:40

• auto258374 Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:44
            > "Problem z katolikami nie polega na tym, iż mają fałszywe zdanie, lecz że nie
            mają go wcale"

Też fajne, daję w prezencie: "Nie ma boga prócz socjalizmu, a Mitterand jest
            jego prorokiem" (z Bukowskiego)
            • 3promile Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:47
              Skoro już się wymieniamy prezentami:
              tinyurl.com/9wazc
              • auto258374 Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:54
                Do paki albo na szafot z takimi. Ale w Twojej paczce też są tacy: csa.pl?5b
                • 3promile Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 11:57
                  auto, nie obrażaj mnie, bo cię zjem. "Moja paczka" przerasta twoje możliwości
                  intelektualne i ja rozumiem Twoją z tego powodu frustrację, niemniej jednak nie
                  upoważnia Cię to do przypisywania mi skłonności pedofilskich. Oczekuję przeprosin.
                  • crax Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:02
                    Nie, on chyba nie zarzuca Ci pedofilii, tylko żydowskie pochodzenie, q...as
                    złamany jeden.
                    • 3promile Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:03
                      A to jego szczęście, że złamany - złamanych nie jadam...
                    • auto258374 Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:29
                      Nie podoba mi się sposób w jaki podkreślasz izraelskie pochodzenie Marca
                      Dutroux. Czy to ma jakieś znaczenie w przypadku jego zbrodni? Balansujesz na
                      krawędzi antysemityzmu, a może i nawet homofobii!!!
                      • po_godzinach Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:30
                        auto, wytłumacz, ale tak prosto, jak to wiesz, o co Ci chodzi?
                      • 3promile Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:31
                        auto, w dalszym ciągu czekam, żebyś się wytłumaczył z tej "Twojej paczki"!
                        • auto258374 No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 12:42
                          Tutaj już wszystko wyjaśnili, więc po co się powtarzać: csa.pl?5d

p.s. naprawdę, nie doszukuj się wszędzie spisków syjonistycznych...
                          • 3promile Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 12:46
                            Czyli co - proponujesz remis? ;-)
                            • auto258374 Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 12:52
                              Chętnie, tylko chciałbym jeszcze skończyć z tow. Craxem - ale muszę trochę
                              popracować w międzyczasie, sorry...
                              • crax Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 12:57
                                "...chciałbym jeszcze skończyć z tow. Craxem..."
                                O, cholera, to mam przegwizdane :)))
                              • crax Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 12:58
                                Aha, i prosiłbym ze mną skończyć do godz. 15, ponieważ potem nie będę czasowy.
                                • po_godzinach Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 13:00
                                  trzymaj się, crax (
                                  • auto258374 "Trzymaj się: 28.10.05, 13:04
                                    Wot, pieszczoszki :)
                                    • po_godzinach Re: "Trzymaj się: 28.10.05, 13:04
                                      a pewnie)
                                • auto258374 Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 13:07
                                  Też słyszałem że u was się pisze tylko do 15-tej, ale nie bądź taki
                                  materialista. Posiedź do 16-tej, stracisz tylko 3 zł.
                                  • po_godzinach Re: No dobra, nie kłóćmy się już... 28.10.05, 13:11
                                    reszte dołozysz mu z własnej kieszeni?
                                    • auto258374 Nie, nie płacę za usługi seksualne 28.10.05, 13:23
                      • crax Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:47
                        Izraelskie pochodzenie Marca Dutroux podkreślasz TY podając link do tego typu
                        skrajnie antysemickiej stronki. A jednocześnie oskarżasz mnie o antysemityzm.
                        To się nazywa schizofrenia, kolego.

Proponuje zajrzeć na stronę główną ---> judicial-
                        inc.biz/False_Flags_summary.htm

Jeżeli to nie jest antysemityzm to nie wiem, co nim jest.
                        • auto258374 Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Michnik 28.10.05, 13:01
                          Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Michnik nazywa się Szechter, prezydent
                          Kwaśniewski - Izaak Stoltzman itd. Każdego dyskutanta, który Ci się sprzeciwia
                          chcesz wsadzać do psychuszki. A w ogóle to kto zaczął dyskusję o pedofilach - ja
                          czy Ty? "Nie ma dymu bez ognia" jak mawia stare przysłowie...
                          • crax Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 13:20
                            "Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Michnik nazywa się Szechter, prezydent
                            > Kwaśniewski - Izaak Stoltzman itd. Każdego dyskutanta, który Ci się sprzeciwia
                            > chcesz wsadzać do psychuszki. A w ogóle to kto zaczął dyskusję o pedofilach -
                            ja zy Ty? "Nie ma dymu bez ognia" jak mawia stare przysłowie..."

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. A brzmi ono: czy wg Ciebie zawartość
                            strony, któą podałeś nie jest antysemicka? Bo wg mnie jest, i to bardzo. Jeśli
                            uważasz inaczej - uzasadnij, proszę.

P.S. Poza tym nie odpowiedziałeś na kolejne moje pytanie: Co miałeś na myśli
                            pisząc "w Twojej paczce"?

Proszę o zwięzłe i jasne odpowiedzi.

P.S. GDZIE JA W TYM WĄTKU ZACZĄŁEM DYSKUSJĘ O PEDOFILII ?????????????????????
                            • auto258374 Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 13:35
                              > P.S. GDZIE JA W TYM WĄTKU ZACZĄŁEM DYSKUSJĘ O PEDOFILII ?????????????????????

O, tu:

> Nie, on chyba nie zarzuca Ci pedofilii, tylko żydowskie pochodzenie, q...as
                              złamany jeden.

> To nie jest odpowiedź na moje pytanie. A brzmi ono: czy wg Ciebie zawartość
                              > strony, któą podałeś nie jest antysemicka? Bo wg mnie jest, i to bardzo. Jeśli
                              > uważasz inaczej - uzasadnij, proszę.

Ja 1 (jeden) raz podałem link w odpowiedzi na post Twojego kolegi z pracy o
                              pedofilach w Irlandii. Który starał się chyba zasugerować że jestem
                              księdzem-pedofilem, ale mu to wybaczam. Ty rozstrząsasz ten wątek pedofila
                              Dutroux bez końca i wyciągasz ze strony jego żydowskie pochodzenie. Jaki masz
                              cel w wielokrotnym podkreślaniu na tym forum faktu, że morderca dzieci Dutroux
                              był narodowości żydowskiej? Czy za chwilę powiesz mi że był również gejem?
                              (chyba nie był, a przynajmniej nie z dziećmi)
                              • 3promile Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 13:43
                                Słuchaj, auto, jeżeli chcesz, żeby cię traktować jak gó..arza, to proszę
                                bardzo. Dałem ci linka o księżulach w odpowiedzi na twoje wielokrotne linkowanie
                                do gejowa, żeby naród sobie nie pomyślał, że świat jest czarno biały, pało.
                                Bajdełej, ten twój tekścik o kolegach z pracy też jest gó..arski, więc łaskawie
                                przenieś się na forum "Resoraki, Lego i takie tam", a nie zawracaj dupy tutaj!
                              • crax Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 13:47
                                Otóż nie, nie ja, drogie auto.
                                Wątek z pedofilami zaczął się wraz z tym postem ---->
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=31126201&a=31128605
                                Ja nie wyciągam żydowskiego pochodzenia Dutroux, tylko podana przez Ciebie
                                strona to czyni. Jeśli podajesz link do takiego czegoś, to mam wszelkie
                                podstawy, żeby sądzić, że popierasz treści w niej zawarte. Stara metoda
                                antysemitów: gdy się ich o to oskarża, swoim interlokutorom odpowiadają tym
                                samym. Cóż... od dawna wiadomo, że atak jest najleposzą obroną.
                                Poza tym nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań.

A to o "Twojej paczce" całkiem pominąłeś - dlaczego? Odpowiedz na nie.

P.S. Nie wiem, czy 3promile starał Ci się cos zasugerować - spytaj go o to
                                osobiście.
                                • auto258374 Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 14:05
                                  > Otóż nie, nie ja, drogie auto.
                                  > Wątek z pedofilami zaczął się wraz z tym postem ---->
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=31126201&a=31128605

Sam więc przyznajesz że przecież to kochaś z Twojej paczki wyjechał z pedofilami
                                  - dlaczego przypisujesz mi słowa, których nie wypowiedziałem?

> Ja nie wyciągam żydowskiego pochodzenia Dutroux, tylko podana przez Ciebie
                                  > strona to czyni. Jeśli podajesz link do takiego czegoś, to mam wszelkie
                                  > podstawy, żeby sądzić, że popierasz treści w niej zawarte.

Ja podałem link do strony o Dutroux. Nie jestem jej autorem i nie wspomniałem o
                                  jego narodowości ani słowa. Histeryczne i pełne nienawiści informacje o tym że
                                  pedofil Dutroux jest Żydem zacząłeś publikować Ty, oskarżając mnie że wyzywam
                                  Twojego partnera od Żydów. Po co i w jakim celu eksponujesz ten wątek? Stara
                                  śpiewka, znamy was dobrze. Gdyby chodziło Ci tylko o pedofili to nie
                                  wspominałbyś nic o narodowości mordercy Dutroux.

> Poza tym nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań.

To nie "Milionerzy"
                                  • crax Re: Jasne... zaraz jeszcze napiszesz że Adam Mich 28.10.05, 14:10
                                    No po prostu świetne!! Twoje rzeczowe i stonowane kontrargumenty byłyby wzorem
                                    dla Arystotelesowskiej "Sztuki erystyki". BRAWO !!

P.S. Pozdrowienia dla kolegów z Forum "Resoraki, Lego, Barbie i Ken"
                                    • auto258374 Arystoteles to amator 28.10.05, 14:50
                                      Michnik, Majcherek, Maleszka, Gadzinowski to prawdziwi znawcy tematu, wyrosłem
                                      na ich lekturze!
                • crax Re: W PiS - du z Kaczorami :) 28.10.05, 12:00
                  Mógłbyś wyjaśnić, co masz na myśli, pisząc "...w Twojej paczce..."? Bo chyba
                  nie to o czym ja myślę (Marc Dutroux, a Jewish Belgian) ??
                  • auto258374 Nie wiem o czym myślisz... 28.10.05, 12:15
                    Nie wiem co się kryje w Twoim zezwierzęconym umyśle, więc nie pytaj. Wiem jedno
                    - stosujesz podwójne standardy, antysemito! I co masz to Belgów tak w ogóle?
                    • crax no comment 28.10.05, 12:24

• Gość: Kasia Re: Świat znowu w opałach - skandal! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:15
      Moja propozycja to w demokratyczny sposób wymienić społeczeństwo ;)
    • po_godzinach Re: Świat znowu w opałach - skandal! :) 28.10.05, 11:36
      Tys chyba zwariował - co ma do tego Kwasniewski? Toz spełnił tylko to, czego
      wymaga od niego konstytucja.

I juz sie uspokój, jest on prezydentem odchodzącym, będziesz miał swojego
      nowego - po Nowym Roku.

• auto258374 Pidory idut 28.10.05, 11:36
      Też fajne:
      www.zyciewarszawy.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=1030&news_id=73355
      Międzynarodowe organizacje gejów i lesbijek szykują wielką manifestację w Paryżu
      przeciwko wyborowi i prezydenturze Lecha Kaczyńskiego.

Oni de facto występują przeciwko Polskiemu społeczeństwu. Manifestując swoje
      niezadowolenie i podważając ten wybór, próbują ingerować w sprawy Polski, nie
      liczą się z demokracją (demokratyczny wybór), tak przez nich wiecznie wychwalaną
      i hołubioną, a gdzie ta tolerancja ( o którą tak walczą), no i obrażają ludzi,
      którzy zagłosowali na Lecha Kaczyńskiego.

Ci geje są nieźle zorganizowani. Tu manifestacja przeciwko wyborowi prezydenta,
      tu akcje smsowe:

www.gejowo.pl/teksty.php?id=717

#3 · arturekburek · 05.10.2005, 19:01:21
      mam pomysł jak podk....wić chłopaków z młodziezy wszechpolskiej
      www.wszechpolacy.pl/t.php?id=46 oto link dzięki któremu dostaniecie sie
      na stronę naszych kolegów jest tam pełna lista nazwisk i numerów telefonów
      naszej ukochanej młodzieży
      A może tak każdy by posłał z netu jakiegoś fajnego smska (niekoniecznie
      milego) do naszych kolegów JAK SIE BAWIĆ TO SIE BAWIĆ niech to będzie nasza
      tajna broń!!! niech sie gotują do białości hehehe

#4 · softie · 05.10.2005, 20:14:32
      Gejzer największym gejowskim medium w Polsce? Gratuluje redakcji Gejowa
      znakomitego żartu i życzę pozostawania w równie dobrym humorze w przyszłości,
      o ile czytelnicy portalu nie popękają ze śmiechu.

#5 · Weber · 05.10.2005, 21:59:04
      Ja tam mam w dupie, co napiszą brukowce w rodzaju "Wprost", ale ten pasek z
      tematami typu "bąki podczas analu", "krostki na tyłku", "sposoby na lewatywę"
      czy "czym smarować kutasa przed analem" rzeczywiście można by umieścić gdzie
      indziej
      • 3promile Re: Pidory idut 28.10.05, 11:37
        auto, w ilu wątkach to wkleisz jeszcze?
    • crax Zadanie na dziś :))) 28.10.05, 13:08
      Uwaga zadanie na dzis:
      1/ Otwieramy przegladarke internetową
      2/ Idziemy do adresu: Http://www.google.pl
      3/ Wpisujemy hasło: Ptasia grypa
      4/ Czytamy drugą pozycję w wynikach
    • baltazarus Widać jak lewactwo ceni demokrację. 28.10.05, 14:01
      To samo było z Austrią.
    • Gość: nuda_w_pracy Re: Świat znowu w opałach - skandal! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 14:53
      wcale się nie dziwię, że biją na alarm, jak się kacza grypa rozniesie, to
      przecież koniec starego porządku może nastąpić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka