antykreator 02.02.06, 19:06 paranoja po prostu paranoja ....podpisanie paktu Kaczyńscy Leper Giertych SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSI [czy to nie forwark zwierzecy] w IV RZESZY POSPOLITEJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atech Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:08 gościu a co się dziwisz mamy państwo kościelno-kolesiowe z naciskiem kościelne :D a tego co zrobili skomentować się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
crax Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 02.02.06, 19:48 No i zaczyna się jazda... Było zresztą do przewidzenia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pederasta.weselny Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 02.02.06, 20:13 Powinni za to co się stało rozstrzelać dziennikarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkfk Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e IP: *.chello.pl 03.02.06, 16:18 spokojnie, dorn weźmie dziennikarzy w kamasze. Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 00:03 Nie mam nic do Kaczynskich ale zeby sie otoczyc Giertychem i Leperem to jest polityczna tragedia bo jakby sie otoczyli Le Penem i Heiderem to by to bylo to samo.Oczywiscie pod dyrekcja Pana Rydzyka jest wszystko mozliwe a pozatem niezalezne media powinne bojkotowac prace sejmu az do momentu kiedy obie populistyczne partie opuszcza ta koalicje.To jest wstyd i hanba dla demokracji a takze i dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joa Re: Skumbrie w tomacie IP: *.pszczynska.silesianet.pl 03.02.06, 01:12 Raz do gazety „Słowo Niebieskie” ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) przyszedł maluśki staruszek z pieskiem ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). -| Kto pan jest, mów pan, choć pod sekretem! ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) - Ja jestem król Władysław Łokietek. ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ) Siedziałem – mówi długo w tej grocie, ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) dłużej nie mogę... skumbrie w tomacie! ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). Zaraza rośnie w świątek i piątek, ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) Idę na Polskę robić porządek. ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). Na to naczelny kichnął redaktor ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) i po namyśle powtarza: Jak to? ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). Chce pan naprawić błędy systemu? ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) Był tu już taki dziesięć lat temu. ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). Także szlachetny. Strzelał. Nie wyszło. ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) Krew się polała, a potem wyschło, ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). - Ach, co pan mówi – jęknął Łokietek, ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) Łzami w redakcji zalał serwetę. ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ). - Znaczy się, muszę wracać do groty, ( Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie ) czyli, ze pocierp, mój władku złoty! ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ) Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie! ( Skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie ) Chcieliście Polski, no to ją macie! ( Skumbrie w tomacie, pstrąg ) 1936 Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 08:17 hmm teraz brakuje tylko policji kościelnej stworzonej z bojówek "weszpolaków" i "mocherów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lgk jeszcze będzie rydzykjugend - nic nie bój IP: *.std.tsi.tychy.pl 03.02.06, 08:57 "siać, trzeba siać" Na razie TV Trwam stała się telewizją propagandową PISuarów do czasu aż nie przejmą władzy nad TVP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q do kaczynskich IP: *.acn.waw.pl 03.02.06, 08:41 www.forcesitaly.org/italy/immagini/fuck_you.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuary=faszyści kaczyzm=FASZYZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:21 nic nowego, to że jeszcze brunatne bojówki nie biją na ulicach (a właściwie to biją na marszach) Giertych wyraźnie powiedział - to CZARNY dzień dla Michnika (zwykle utożsamianego z demokracją) Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator ...TO POCZĄTEK KOŃCA... Kaczmarski to przewidział 03.02.06, 10:21 Nic się nie kończy prostym tak lub nie I nie na darmo giną wojownicy Dlatego mówię To początek końca A lud pijany wspina się na mury Bo pustką zieją szańce barbarzyńców Strzeżcie się tryumfu jest pułapką losu I nic nie znaczą wrogów naszych hołdy Jeden jest ogień którym płoną stosy Miecz o dwóch ostrzach trzyma tępy żołdak Ja wam nie bronię radości Bo losu nie zmienią wam wróżby Ale pomyślcie o własnej słabości Zamiast o tryumfie nad ludźmi O straszne święto co poprzedza zgon Szczęśliwe miasto pod rządami Priama Rynki świątynie freski poematy Zbezcześci zabłocony but Achaja Ślepota dzieci twych otwiera bramy Już mrówcza fala toczy się po polu Gdzie niewzruszenie tkwi Czarny Koń Ach jakbym chciała być jak oni być jak oni Ach jak mi ciąży to co czuję to co wiem Bawcie się pijcie dzieci Jak się bawić i pić potraficie Są ludy co dojrzały do śmierci Z rąk ludów niedojrzałych do życia... Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 10:41 ja chcialam w ogole zaprotestwac, jestem jedna z tych, ktora zawierzyla swoj los Pis. Glosowalam jednak na PIS, a nie na Ojca Rydzyka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 10:50 no to się trochę oszukałaś... ale mądry Polak po szkodzie - tylko czy wnioski wyciągniesz hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 11:13 chyba ten wpis swiadczy, ze wyciagnelam :> ale teraz to moge sobie nimi podetrzec ... wyborow nie bedzie, na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e IP: *.lublin.mm.pl 03.02.06, 11:27 Mam nadzieję że ten medialny /Trwam/ fakt i szereg innych poczynań partii która dorwała sie do rzadów na sasadzie TQM otworzy oczy tym członkom PiS którzy rzeczywiscie liczyli na idealną IV RP opierajacą się na prawie. sprawiedliwości, rozsądku, gospodarności. Mam nadzieje ze ci samodzielnie myślący, sprawiedliwi, którzy poczuli się oszukani w następnych, oby niezbyt odległych wyborach zmienią opcje polityczną. Tego im z całego seca zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 12:28 problem w tym, ze ja nie mam opcji politycznej PO nie odpowiada mi programowo, LPR Samoobrona ... nie Lewica ma u mnie status zlodzieja i korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
eyes_wide_open Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 06.02.06, 17:14 kati1973 napisała: > ja chcialam w ogole zaprotestwac, jestem jedna z tych, ktora zawierzyla swoj > los Pis. Glosowalam jednak na PIS, a nie na Ojca Rydzyka!!!!!!!!! > i masz babo placek, trza się było zastanowić Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 12:55 Pragnę nadmienić, że Kościół w Polsce odcina się od Ojca Rydzyka i jego poczynań, niestety nie ma odpowiednich narzędzi, by ukrócić jego samowolę. Abp Gocłowski wypowiedział sie w tej sprawie. I nie on pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 13:11 no co Ty nie powiesz a jak skomentujesz wypowiedź np. biskupa dicezji Warszawsko Praskiej Głudzia ??!! hmm Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 13:34 a co powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 14:28 Dokładnie nie zacytuje, ale sens wypowiedzi był taki -iż popieramy działalność RM i to, że politycy łączą się z RM to dobrze.... czasy przeszłe oduczyły nas od takich kontaktów i właśnie, dlatego społeczeństwo i przeciwnicy politycznie negują takie kontakty" taki był sens wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
antykreator Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 14:49 własnie po prostu nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 01:11 Bo Głódź to własnie z nimi sympatyzuje. Natomiast Życiński i Gocłowski to są mądrzy duchowni, ale co mogą zrobić, jak oszołomy inaczej powiedzą. Gocłowski poprosił, by politycy nie latali tak do tego Muchomora przeklętego, ale taki p. Cymański odpowiedział, że nie usłucha, bo jego mamusia by mu tego nie wybaczyła. Mamusia to moherówka, jak się patrzy, łoży na RM i jest wielką jego admiratorką. No kuhważesz mać. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 04.02.06, 10:44 a Glemp - nic. Chyba może stuknąć pięścią w stól? Zresztą, czy on ma jakiś autorytet? Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 13:21 Tym bardzie, ze teraz maja takie placy co jest obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 13:35 hm, parę lat temu powołano 'zespół troski nad radiem maryja', lecz zespół ten, a także biskupi, księża, itd. woleli skupiać się na tym, co w rm jest pozytywne.czyli cały czas teksty typu 'radio jest upolitycznione, ale dobrze spełnia swą misję ewangelizacyjną dzięki codziennym modlitwom bla bla bla'. to całkiem miłe podejście, dostrzegać także zalety - ale do czego to prowadzi? do nicnierobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 13:54 Z tego co gdzies tam wyczytałam, że o. Rydzyk (fuj!) jest członkiem zakonu jakiegos (nie chcę się pomylić w nazwie) i oni podlegaja bezposrednio Papiezowi i tylko Papiez może z nimi zrobic porządek, jesli w ogóle. Wczorajsze wydarzenia polityczne osłabiły moj organizm, mam goraczke i rozstroj żołądka. To Kaczylis pospolity, zarazek, który rozprzestrzenia się droga radiowo- telewizyjną. A mówiłam nie głosować na nich! Na każdym kanale msza świeta i w pierwszych ławach "ekipa" rzadowa z BORowikami. To nas czeka w tej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: RM+TRWAM+ND...pakt....dziennikarz e 03.02.06, 14:13 wczoraj w panoramie to oprócz Katowic wszystkie informacje były z religią w tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba shit happens IP: *.vta.org / *.BAYAREA.NET 03.02.06, 14:34 popatrz co zrobili mi Dunczycy, Francuzi - tylko jaja im poobrywac Ty jeszcze nie wiesz, co to jest paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: shit happens 03.02.06, 14:49 O i własnie Jarus Kaczynski się podnieca, że doszło wczoraj "do historycznego, długooczekiwanego przez społeczeństwo" podpisania porozumienia. Ja jako społeczeństwo się nie poczuwam do tych oczekiwań! Przełączę na pogode albo bajki, prognozy pewniejsze i postacie barwniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: shit happens 03.02.06, 18:06 Bo w domyśle już było: społeczeństwo RM, TV TRWAM i ND. A reszta to bandyci, pijaki i prostytutki. Aha i złodzieje, bo każdy pijak to żłodziej! (cyt.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: shit happens IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:11 ...kaczyzm....faszyzm....kacza demokracja...kulawa Polska Odpowiedz Link Zgłoś
crax Dobry tekst w ZET-ce usłyszałem... :) 04.02.06, 11:02 "Miała być czwórka do brydża. Wyszedł trójkąt: Kaczyński, Giertych Lepper... Tylko kto będzie "dziadkiem"?? Bo ojciec jest jeden - Tadeusz". Pierwszy raz Olejnikowa mnie rozbawiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaami Re: Dobry tekst w ZET-ce usłyszałem... :) IP: *.brewet.pl / 80.50.20.* 04.02.06, 14:25 zaczynam się źle czuć w tym kraju, mam wrażenie że wpadliśmy w gó... Przez krótką chwilę dałam im szansę. Jedno wielkie rozczarowanie, jak widze tn trójkąt mam odruchy wymiotne. Wracamy do ciemnogrodu, cofamy się w rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry tekst w ZET-ce usłyszałem... :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:59 szykuje się nowa fala whsiedleń nie katolików i wolnomyślicieli Odpowiedz Link Zgłoś
aktsieta Re: Dobry tekst w ZET-ce usłyszałem... :) 06.02.06, 18:59 Gość portalu: Marta napisał(a): > szykuje się nowa fala whsiedleń nie katolików i wolnomyślicieli i jakieś małe stosiki dla antychrystów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teliko prawdziwi dziennikarze wielkie brawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:43 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=18011&wid=8179138&rfbawp=1139296596.628 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teliko Re: Czarci pakt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:56 raczej czarny Odpowiedz Link Zgłoś