pink.freud 02.06.06, 21:52 Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są jakieś leki na brak tolerancji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j611g Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 21:56 Ty masz jakis problem z samoakceptacją czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:04 Coś wiecej na temat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 23:29 pink.freud napisał: > Coś wiecej na temat?:) 1. Urojony pedofil do admin, którego ktoś podkablował do prokuratury, że na serwerze są materiały pedofilskie. Koleś kiwał 2 tygodnie. Wciąż kiwa serwer, bo prorok ma jakieś kłopoty z biegłymi. Ale jest taka zasada: zawsze wina admina. 2. Dobry pedofil głosi poglądy pedofilskie, nie kryje się z tym, głosi to na wszystkie strony, wypisuje listy do znanych osób. W praktyce jednak nie słyszałem, ani nikt dotąd nie słyszał, by ten człowiek podjął jakieś inne działania poza gadaniem i głoszeniem swoich poglądów. Do tej pory nie był reprsjonowany karno-prawnie, ale wyrzucono go raz z pracy, wyrzucany jest też notorycznie z różnych forów dyskusyjnych w necie, na tychże forach ludzie mu strasznie ubliżają, ale facet uwielbia być kopany w d... To taki pedofil - masochista, z powołania męczennik za poglądy. Ciekawostką może być to, że ów jegomość wychował się jako Świadek Jehowy, ale nie wiem, czy to świadkostwo ma coś do rzeczy względem pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 21:56 Znam osobiście dwóch urojonego i dobrego. 1. Urojony właśnie wyszedł z aresztu, gdzie go zamknął był prorok na podstawie urojonych podejrzeń. 2. Dobry pedofil jest tak dobry, że z dobroci tylko teoretyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:07 Nie słyszałeś o dobrych pedofilach? GW ostatnio ich popularyzowała. Pisała nawet o stronie niejakiego Misiaczka. Tak kochał dzieci, że aż mi się głupio zrobiło z tą pedofilofobia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:05 Wolność polega na tym że dorośli ludzie robią to co chcą o ile nie szkodza innym. Komuna i reżim polega na ograniczaniu dorosłym wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych 02.06.06, 22:09 Wiem, czuję się paskudnie, gdy mi przeszkadza gdy 2 dewiantów chce adoptować małych chłopców. Dlatego pytam się jak taką niechęć zwalczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh najlepiej skazujac dziecko na sierociniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:23 a jak bedą chcieli adoptowac dziewczynkę to ci nie bedzie przeszkadzać? albo jak lesbijkki beda wychowywac chlopca? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: najlepiej skazujac dziecko na sierociniec 02.06.06, 22:27 Po co teoretyzować? Pederaści adoptują TYLKO chłopców. Brzydzą się dziewczynkami. Po za tym do czego niby im miałyby słuzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh kłamiesz jak na katolika przystało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:32 poczytaj sobie najpierw badania nmaukowe a dopiero potem p*ierdol trzy po trzy frustracie Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: kłamiesz jak na katolika przystało 02.06.06, 22:37 Jesteś lesbą i sama smarujesz te naukowe badania?:))) Pewnie jesteś jakiegoś lepszego wyznania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderz 02.06.06, 22:42 Nadstaw co innego, ale wcześniej prześlij fotki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: świniak! 02.06.06, 22:51 Nie tak szybko ze świntuszeniem:) Najpierw fotki a jak jesteś lesbą to aktualne badania na syfa, hepa i aids.. no chyba, że jesteś pielegniarką:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh spadaj maszkaronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:03 może koza cię zechce Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: spadaj maszkaronie 02.06.06, 23:13 Lecisz na wygląd u faceta?:))) A co, źle trafiłem z głupia kozą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh trafiles jak lysy grzywą w parapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderz 04.06.06, 19:31 Z braku policzków nadstaw pośladek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.06.06, 22:09 > Wolność polega na tym że dorośli ludzie robią to co chcą o ile nie szkodza > innym. a jeśli szkodzą sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh To ich sprawa; Katolicy szkodzą sobie a nikt im ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:11 e zabrania uprawiać swojego katolicyzmu; totalitarne reżimy wmawiaja ludziom co dla nich dobre a co nie; to jest udupianie dorosłych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.06.06, 22:08 > Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? prześpij się z jednym z nich. on ofiaruje ci prawdziwą miłość i radość. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:10 Są jakieś metody, żeby na takie coś nie puścić pawia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh zapytaj żony czy nie ma ochoty puscic pawia kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:11 musi z tobą uprawiac seks Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:13 pink.freud napisał: > Są jakieś metody, żeby na takie coś nie puścić pawia?:))) > No jasne,ze są: Nie patrz w lustro kolego. ---------------------------------------------------- Cogito ergo Cogito Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:18 I co, pomogło przyszywany kolego?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:14 > Czy są > jakieś leki na brak tolerancji? Kastracja! Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:20 To chyba zbyt radykalne, może by ich poprostu wyłapać i zacząć leczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh 5 milionow polskich heterykow to brudasy ; zapytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:17 cie żon czy nie chce się im rzygać jak z wami muszą uprawiac seks; nie liczcie na szczerą odpowiedz; w koncu dla wiekszosci z nich uprawianie z wami seksu to glowne zrodlo utrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh 4% księzy katolickich to pedofile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:19 trzeba wyprowadzic religię ze szkół! Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud 30% pederastów to pedofile 02.06.06, 22:21 Zapisać ich na religie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh no to 70% nie jest ; ni i co ma dalej z tego wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:27 ac i skąd te dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Chrystus jest po stronie poniżanych; na pewno nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:28 dołaćżyłby do tych którzy rzucają w ludzi kamieniami Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: 30% pederastów to pedofile 04.06.06, 19:32 pink.freud napisał: > Zapisać ich na religie?:))) > Skąd masz takie dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:33 www.religioustolerance.org/chr_jegay.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? 02.06.06, 22:39 Wg najnowszych badań naukowych GW gejem był św. Judasz, Jezus był lesbą:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? 04.06.06, 19:34 Jakie to ma znaczenie? A Maria Magdalena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Jezus: Błogosławieni ktorzy cierpią przesladowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Jezus: Nie to co wchodzi do ust czyni człowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:38 nieczystym, ale co z tych ust wychodzi, to go czyni nieczystym". Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Jezus: Nie to co wchodzi do ust czyni człowie 02.06.06, 22:40 Niestety nie wszystkie laski lubia z połykiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lepper Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:40 Nie ma w nich dobra. Pedofile, pederaści to są euroentuzjaści, a dobry euroentuzjasta to martwy euroentuzjasta. A Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:44 Balcerowicz ma siedzieć, a nie nigdzie nie chodzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 23:41 > Czy są jakieś leki na brak tolerancji? Przede wszystkim wiedza. Zapoznanie z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 04.06.06, 20:08 napisane w tonie moralnego oburzenia. uważasz, że jeżeli wyrazisz swoje moralne oburzenie to znaczy, że jesteś moralny? Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Pink.freud jest pedofilem 04.06.06, 21:02 pink.freud napisał: > Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są > jakieś leki na brak tolerancji? Dlatego probuje wmieszac w pedofilie homoseksualizm, zeby odwrocic uwage od pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
gemini14 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 05.06.06, 12:35 pink.freud napisał: > Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są > jakieś leki na brak tolerancji? > nie ma takich,chyba że są martwi Odpowiedz Link Zgłoś