Dodaj do ulubionych

Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walczyć?

02.06.06, 21:52
Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są jakieś leki na brak tolerancji?
Obserwuj wątek
    • j611g Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 21:56
      Ty masz jakis problem z samoakceptacją czy co ??
      • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:04
        Coś wiecej na temat?:)
        • kolejar Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 23:29
          pink.freud napisał:

> Coś wiecej na temat?:)

1. Urojony pedofil do admin, którego ktoś podkablował do prokuratury, że na
          serwerze są materiały pedofilskie. Koleś kiwał 2 tygodnie. Wciąż kiwa serwer, bo
          prorok ma jakieś kłopoty z biegłymi. Ale jest taka zasada: zawsze wina admina.
          2. Dobry pedofil głosi poglądy pedofilskie, nie kryje się z tym, głosi to na
          wszystkie strony, wypisuje listy do znanych osób. W praktyce jednak nie
          słyszałem, ani nikt dotąd nie słyszał, by ten człowiek podjął jakieś inne
          działania poza gadaniem i głoszeniem swoich poglądów. Do tej pory nie był
          reprsjonowany karno-prawnie, ale wyrzucono go raz z pracy, wyrzucany jest też
          notorycznie z różnych forów dyskusyjnych w necie, na tychże forach ludzie mu
          strasznie ubliżają, ale facet uwielbia być kopany w d... To taki pedofil -
          masochista, z powołania męczennik za poglądy. Ciekawostką może być to, że ów
          jegomość wychował się jako Świadek Jehowy, ale nie wiem, czy to świadkostwo ma
          coś do rzeczy względem pedofilii.
    • kolejar Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 21:56
      Znam osobiście dwóch urojonego i dobrego.
      1. Urojony właśnie wyszedł z aresztu, gdzie go zamknął był prorok na podstawie
      urojonych podejrzeń.
      2. Dobry pedofil jest tak dobry, że z dobroci tylko teoretyczny.
      • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:07
        Nie słyszałeś o dobrych pedofilach? GW ostatnio ich popularyzowała. Pisała nawet o stronie niejakiego Misiaczka. Tak kochał dzieci, że aż mi się głupio zrobiło z tą pedofilofobia:)
    • Gość: heh Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:05
      Wolność polega na tym że dorośli ludzie robią to co chcą o ile nie szkodza
      innym. Komuna i reżim polega na ograniczaniu dorosłym wolności.
      • pink.freud Re: Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych 02.06.06, 22:09
        Wiem, czuję się paskudnie, gdy mi przeszkadza gdy 2 dewiantów chce adoptować małych chłopców. Dlatego pytam się jak taką niechęć zwalczać.
        • Gość: heh najlepiej skazujac dziecko na sierociniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:23
          a jak bedą chcieli adoptowac dziewczynkę to ci nie bedzie przeszkadzać? albo
          jak lesbijkki beda wychowywac chlopca?
          • pink.freud Re: najlepiej skazujac dziecko na sierociniec 02.06.06, 22:27
            Po co teoretyzować? Pederaści adoptują TYLKO chłopców. Brzydzą się dziewczynkami. Po za tym do czego niby im miałyby słuzyć?
            • Gość: heh kłamiesz jak na katolika przystało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:32
              poczytaj sobie najpierw badania nmaukowe a dopiero potem p*ierdol trzy po trzy
              frustracie
              • pink.freud Re: kłamiesz jak na katolika przystało 02.06.06, 22:37
                Jesteś lesbą i sama smarujesz te naukowe badania?:)))
                Pewnie jesteś jakiegoś lepszego wyznania?:)
                • Gość: heh nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:39
                  • pink.freud Re: nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderz 02.06.06, 22:42
                    Nadstaw co innego, ale wcześniej prześlij fotki:)))
                    • Gość: heh świniak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:47
                      • pink.freud Re: świniak! 02.06.06, 22:51
                        Nie tak szybko ze świntuszeniem:) Najpierw fotki a jak jesteś lesbą to aktualne badania na syfa, hepa i aids.. no chyba, że jesteś pielegniarką:)))
                        • Gość: heh spadaj maszkaronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:03
                          może koza cię zechce
                          • pink.freud Re: spadaj maszkaronie 02.06.06, 23:13
                            Lecisz na wygląd u faceta?:)))
                            A co, źle trafiłem z głupia kozą?:)
                            • Gość: heh trafiles jak lysy grzywą w parapet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:13
                  • sloggi_so Re: nadstawiam Ci mojego drugiego policzka; uderz 04.06.06, 19:31
                    Z braku policzków nadstaw pośladek.
      • Gość: omnipotentny Re: Nie odróżniasz dorosłych od niedorosłych IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.06.06, 22:09
        > Wolność polega na tym że dorośli ludzie robią to co chcą o ile nie szkodza
        > innym.

a jeśli szkodzą sobie?
        • Gość: heh To ich sprawa; Katolicy szkodzą sobie a nikt im ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:11
          e zabrania uprawiać swojego katolicyzmu; totalitarne reżimy wmawiaja ludziom co
          dla nich dobre a co nie; to jest udupianie dorosłych ludzi
    • Gość: omnipotentny Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.06.06, 22:08
      > Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro?

prześpij się z jednym z nich. on ofiaruje ci prawdziwą miłość i radość.
      • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:10
        Są jakieś metody, żeby na takie coś nie puścić pawia?:)))
        • Gość: heh zapytaj żony czy nie ma ochoty puscic pawia kiedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:11
          musi z tobą uprawiac seks
        • kynos2 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:13
          pink.freud napisał:

> Są jakieś metody, żeby na takie coś nie puścić pawia?:)))
          >
          No jasne,ze są:
          Nie patrz w lustro kolego.

----------------------------------------------------
          Cogito ergo Cogito
          • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:18
            I co, pomogło przyszywany kolego?:)))
    • xxx131 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:14

> Czy są
      > jakieś leki na brak tolerancji?

Kastracja!
      • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:20
        To chyba zbyt radykalne, może by ich poprostu wyłapać i zacząć leczyć:)
    • Gość: heh 5 milionow polskich heterykow to brudasy ; zapytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:17
      cie żon czy nie chce się im rzygać jak z wami muszą uprawiac seks; nie liczcie
      na szczerą odpowiedz; w koncu dla wiekszosci z nich uprawianie z wami seksu to
      glowne zrodlo utrzymania
    • Gość: heh 4% księzy katolickich to pedofile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:19
      trzeba wyprowadzic religię ze szkół!
      • pink.freud 30% pederastów to pedofile 02.06.06, 22:21
        Zapisać ich na religie?:)))
        • Gość: heh no to 70% nie jest ; ni i co ma dalej z tego wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:27
          ac i skąd te dane
        • Gość: heh Chrystus jest po stronie poniżanych; na pewno nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:28
          dołaćżyłby do tych którzy rzucają w ludzi kamieniami
        • sloggi_so Re: 30% pederastów to pedofile 04.06.06, 19:32
          pink.freud napisał:

> Zapisać ich na religie?:)))
          >
          Skąd masz takie dane?
    • Gość: heh czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:33
      www.religioustolerance.org/chr_jegay.htm
      • pink.freud Re: czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? 02.06.06, 22:39
        Wg najnowszych badań naukowych GW gejem był św. Judasz, Jezus był lesbą:)
      • sloggi_so Re: czy Jezus był gejem? czy kochał Jana? 04.06.06, 19:34
        Jakie to ma znaczenie?
        A Maria Magdalena?
    • Gość: heh Jezus: Błogosławieni ktorzy cierpią przesladowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:35
    • Gość: heh Jezus: Nie to co wchodzi do ust czyni człowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:38
      nieczystym, ale co z tych ust wychodzi, to go czyni nieczystym".
      • pink.freud Re: Jezus: Nie to co wchodzi do ust czyni człowie 02.06.06, 22:40
        Niestety nie wszystkie laski lubia z połykiem:))
        • Gość: heh no widzisz, biedactwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:41
    • dr.lepper Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:40
      Nie ma w nich dobra. Pedofile, pederaści to są euroentuzjaści, a dobry
      euroentuzjasta to martwy euroentuzjasta. A Balcerowicz musi odejść!
      • pink.freud Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 22:44
        Balcerowicz ma siedzieć, a nie nigdzie nie chodzić:))
    • nancyboy Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 02.06.06, 23:41
      > Czy są jakieś leki na brak tolerancji?
      Przede wszystkim wiedza. Zapoznanie z tematem.
    • piekielnica1 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 04.06.06, 20:08
      napisane w tonie moralnego oburzenia.
      uważasz, że jeżeli wyrazisz swoje moralne oburzenie to znaczy, że jesteś
      moralny?
    • autenty Pink.freud jest pedofilem 04.06.06, 21:02
      pink.freud napisał:

> Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są

Dlatego probuje wmieszac w pedofilie homoseksualizm, zeby odwrocic uwage od
      pedofilii.
    • nelsonek W koncu pedofilia czy pedofobia? :-) 05.06.06, 08:55

• gemini14 Re: Pedofilofobia!!! Pomocy! Czy można z tym walc 05.06.06, 12:35
      pink.freud napisał:

> Wiem, że są dobrzy pederaści i pedofile, ale jak odkryć w nich to dobro? Czy są
      >
      nie ma takich,chyba że są martwi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka