annah11 15.09.06, 11:16 Znalezione na Forum Zakopane republika.pl/terakowski/szarlotki/index.htm Slodyczy nie jadam, ale Wy moze macie na nie ochote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Re: Szarlotki 15.09.06, 12:58 Super pomysl ten "szarlotkowy szlak" :))) Bardzo lubie szarlotki. Z danych wynika, ze im dalej tym szarlotka tansza i ciut lepsza. Moze zmeczenie stepilo smak? Jeszcze kilka kilometrow, a szarlotka awansowalaby do najwyzszej kategorii :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Szarlotki 15.09.06, 13:06 Wybierz sie wiec a szarlotkowy szlak. Smacznego Myszeczko Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Szarlotki 15.09.06, 13:10 Aniu, jak przyjedziesz do Polski... wybierzemy sie razem - jesli zechcesz. Ja bede zajadala szarlotki, a Ty co????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.qba Szarlotki 02.10.06, 17:53 > Z danych wynika, ze im dalej tym szarlotka tansza i ciut lepsza. Najwyższą notę przyznałem szarlotce szóstej, najtańsza jest siódma, natomiast ostatnia (ósma) - jako jedyna - ma według moich "pomiarów" wielkość "S" (czyli najmniejszą), a smak zaledwie "przyzwoity". Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski :) republika.pl/terakowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Szarlotki 02.10.06, 19:03 No wlasnie, szostej, a to przeciez blizej konca, niz poczatku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: Szarlotki 16.09.06, 00:40 Szarlotki pal licho,ale te góóóóóry ! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Szarlotki 16.09.06, 01:02 Myszko dzieki, dzieki. Napewno sie cos dla mnie dobrego znajdzie. Juz wiem! Oscypki, zetyca, yuhuuuuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Szarlotki 17.09.06, 20:28 Ty, Aniu, na wytrawnie, ja na slodko. A jak sie ma do tego Smadny Mnich? Do oscypka jak najbardziej pasuje, gorzej z pozostalymi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Szarlotki 18.09.06, 00:44 Zawsze cos sobie dobierzemy. Nie martw sie na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Szarlotki 18.09.06, 13:23 Masz racje, Aniu, grunt to optymizm, bedzie dobrze i smacznie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Szarlotki 18.09.06, 23:40 Tez tak mysle. Pamietasz moze? "Poco martwic sie na zapas, poco martwic sie w ogole kiedy slonce patrzy na nas wyjatkowo czule" Odpowiedz Link Zgłoś
mysha_b Re: Szarlotki 19.09.06, 14:36 Aniu, nie pamietam, ale zacytowana przez Ciebie fraze staralam sie odnalezc w googlach i okazalo sie, ze jest zamieszczony na stronie internetowej Milowki, a skoro tak, to pewnie pochodzi z jakiejs piosenki braci Golcow. Nooooooo, tak to sobie wykombinowalam :))) Tak czy inaczej, cytat jest "sluszny" i urokliwy :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: Szarlotki 20.09.06, 09:51 To jest chyba z 60 minut na godzine z ktorejs piosenki. Cytat pamietam, ale za zrodlo nie recze. Moze ktos jednak skojarzy i podpowie Odpowiedz Link Zgłoś