forumowiczka79 08.10.06, 16:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=49928006&a=49934843 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: mobbingowany urzędnik ARiMR popełnił samobójs 08.10.06, 18:30 Przyczyna samobójstwa nie jest tak oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka79 Re: mobbingowany urzędnik ARiMR popełnił samobójs 08.10.06, 19:59 Chłopak zostawił listy pożegnalne, w których wszystko opisał... Poa tym jestem pracownikiem ARiMR i wiem, że nie wszystko jeszcze zostało w gazetach opisane... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: mobbingowany urzędnik ARiMR popełnił samobójs 08.10.06, 20:05 a z rekomendacji której partii tam jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elszka Re: mobbingowany urzędnik ARiMR popełnił samobójs IP: *.slowianin.pl 08.10.06, 21:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elszka Re: mobbingowany urzędnik ARiMR popełnił samobójs IP: *.slowianin.pl 08.10.06, 21:57 Do czego to dochodzi w naszym SPRAWIEDLIWYM panstwie,mobing jest w kazdym zakładzie pracy,ale nie wolno o tym mówić,ktoś porzadny nie ma szans bycia,a o zwolnionych sie mówi nieprzydatny zawodowo/prezes PHS Swinoujście po zwolnieniu 130 osób z pracy-ma czelność ubiegać się o stanowisko prezydenta miasta Swinoujście. Chyba zapomniał,zeby sie do niego dostać to muszą byc zapisy,a najlepszy ten pracownik to ten co bardzo duzo kadzi./zwłaszcza serniki uwielbiał i młodsze kobiety/ Oszczędż sobie wstydu.Głosowałam na PIS-mam nadzieję,że gio rozliczą Nie lubi Ciebie nikt ,głoosy o tym mówią/JESTES NIEPRZYDATNY ZAWODOWO/ Odpowiedz Link Zgłoś