Dodaj do ulubionych

Nie chcę mi się żyć

23.01.07, 20:39
Bo po co mam żyć?
Obserwuj wątek
    • vanillaice Re: Nie chcę mi się żyć 23.01.07, 21:03
      No może znajdzie się jakiś powód, jak sie dobrze przyjrzysz...np niedługo
      piątek i będzie można mójść na jakąś fajną imprezkę.
    • Gość: bozia Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.chello.pl 23.01.07, 21:15
      no to daj gg-to pomaga.Pada śnieg,zima.A właściwie to o co chodzi?Pozdrawiam
      • Gość: ajsdkajsd Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.wro.vectranet.pl 23.01.07, 22:05
        Najlepiej znależdz sobie jakiś cel-faktycznie życie bezcelowe jest bezsensowne.Może wolontariat?
    • Gość: chu! chu! cha! Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:18
      Widocznie masz za duzo wolnego czasu, stąd taki problem.
      • Gość: free_thinker Nie chcę mi się żyć IP: *.ed.shawcable.net 23.01.07, 22:58
        Obawiam sie, ze wiele ludzi ma ten sam problem, tyle ze sobie go, tak jak Ty
        nie uswiadamiaja i zamiast tego zyja np. bardzo destrukcyjnie narazajac swoje
        zycie, z ktorym nie bardzo wiedza, co zrobic. Wieszac sie przeciez nie
        bedziesz, bo i tak tego nikt nie zauwazy (oprocz Twoich najblizszych), zyj wiec
        ludziom na przekor, tak jak wiekszosc z nas...:))))
        • Gość: gershwin Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:05
          Poszukaj pracy w której ludzie codziennie narażają swoje życie dla innych.
          • Gość: mi tez Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.os.amsnet.pl 23.01.07, 23:08
            Pociesze Cie ze mi sie tez nie chce zyc, wszytsko mnie przerasta, studia, praca
            i ch... wie co jeszcze. Gowno gadanie i pocieszanie, rzucanie madrosci, ze
            warto zyc. Ale warto bo nie wiesz co przyniesie nowy dzien i czasem ta
            ciekawosc nowego wschodu slonca nad miastem 3ma mnie przy zyciu.
    • bateria_sloneczna Re: Nie chcę mi się żyć 24.01.07, 10:04
      też się tak czasem zastanawiam:)
      ale...jak już jestem na tym świecie - to postanowiłam to maksymalnie wykorzystać:)
      dla siebie
      hedonistyczne podejście...;)
    • xtrin Mnie też nie. 24.01.07, 10:56
      Ale nie mam wyboru.
    • Gość: chwila.pl Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.chello.pl 24.01.07, 13:05
      kilorek napisał:

> Bo po co mam żyć?

Chociażby po to, by Twoje wnuki miały kochanego, wspaniałego dziadka!!!
    • Gość: antypapista Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:48
      Nie chce Ci się żyć? Powieś się.W czym problem.
    • Gość: u Re: Nie chcę mi się żyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:28
      Mi też się nie chce, ale ja nie mam problemu, mnie zabiją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka