Dodaj do ulubionych

Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orzecho

13.03.07, 20:57
wskiego.
Brytyjski rząd wprowadza do szkół nowy program, mający zmieniać nastawienie
do homoseksualizmu: zgodnie z nim dzieci mają czytać lektury, których
bohaterami są homoseksualiści - podaje "Rzeczpospolita".
W jednej z bajek książę długo nie może znaleźć żony. Opowieść kończy się
szczęśliwie, gdy bohater zakochuje się w bracie jednej z kandydatek. "Inne
opowiadają o młodej astronautce, która ma dwie mamy i o miłości dwóch
pingwinów płci męskiej" - pisze "Rzeczpospolita".

Zwracam uwagę, że takie są końcowe efekty tolerancji dla propagandy
homoseksualizmu - planowe wypaczanie psychiki małoletnich dzieci i
świadoma "hodowla" homoseksualistów od małego dziecka.
Jak więc tu nie popierać ustawy ministra Orzechowskiego o zakazie
propagandy homoseksualnej i innych zboczeń ?
Czy to nie paradoks, że własnie oni, tylko takie typy jak Giertych i
Orzechowski zachowali jeszcze zdrowy rozsądek, przynajmniej w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • woda.woda To ja ciebie spytam: 13.03.07, 20:58
      są w narodzie homoseksualiści?
      • wlodzimierz.ilicz Tak, są. 13.03.07, 21:02
        • woda.woda Jeśli są, 13.03.07, 21:03
          to czy mają prawo do miłości, jak inni?
          • wlodzimierz.ilicz Chorzy nie mają praw takich jak inni.Maja prawa do 13.03.07, 21:08
            zwolnienia lekarskiego i leczenia. Bezpłatnego.
            To są inne prawa.
            Ostatecznie: choroba nie równa się zdrowie
            • woda.woda Czyli uważasz, że nie mają prawa kochać? 13.03.07, 21:10
              • wlodzimierz.ilicz Tak jak ja mam prawo sr... Nie obnoszę się z tym 13.03.07, 21:14
                i nie propaguję tego bo to śmierdzi.
                • woda.woda Pytałam o coś innego 13.03.07, 21:15
                  • wlodzimierz.ilicz Nie. Pytasz dokładnie o to samo. 13.03.07, 21:20
                    Podałem właściwy przykład.

Wychowynie małoletnich na homoseksualistów - po prostu śmierdzi.
                    • woda.woda Nie. Wiem, o co pytam. 13.03.07, 21:22
                      Pytam, czy homoseksualista ma prawo kochać.

To dla ciebie trudne pytanie?
                      • wlodzimierz.ilicz Jak nie rozumiesz analogii - zalecam powtórkę 13.03.07, 21:23
                        szkoły średniej.
                        Tam uczą takich pojęć.
                        • woda.woda Nie bądź niegrzeczny. 13.03.07, 21:27
                          Masz problem z rozumieniem podstawowych spraw.
                          • wlodzimierz.ilicz To ty nie wiesz co to analogia i parabola litera- 13.03.07, 21:29
                            cka.
                            Nie uważałaś na lekcjach polskiego.
                            Bądź udajesz tu idiotkę.
                            Raczej to drugie.
                            • woda.woda OK, powiem więc tak 13.03.07, 21:31
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58969949&a=58971213
                              jeśli dla ciebie miłośc jest tym samym, co wiadoma czynnośc fizjologiczna -
                              mogę ci tylko współczuć
                              • wlodzimierz.ilicz Taka "miłość" rzeczywiście ma coś wspólnego z 13.03.07, 21:37
                                odbytem.
                                Owszem.
                                • woda.woda Twoja? 13.03.07, 21:39
                                  Bieedny człowiek jesteś - nie wiesz, co tojest miłość.
                                  • wlodzimierz.ilicz Znacznie przekraczasz swoją wiedzę na mój temat... 13.03.07, 22:00
                                    Porzuć hipotezy.
                                    Ale na pewno nie wiem co to jest "taka" miłość.
                                    Bo się nią odruchowo brzydzę - jako normalny człowiek.
                                    • woda.woda No dobra 13.03.07, 22:01
                                      Miłość jako emocja dotyczy w takim samym stopniu osoby homo-, jak i
                                      heteroseksualne. Sprowadzanie czyjejkolwiek miłości do seksu jest wulgarne i
                                      prostackie.
                                      • wlodzimierz.ilicz Cha, cha. Zwolenniczka Platona. Daj sobie spokój. 13.03.07, 22:07
                                        • woda.woda OK, 13.03.07, 22:09
                                          rozumiem, że dla ciebiew relacjach męsko-damskich istnieje tylko sfera
                                          seksualna.

Bywa.
                      • nabucco1954 wodo - przecież ten....... 13.03.07, 21:25
                        dureń nie rozumie co to jest homoseksualizm. Dla niego i jemu podobnym debilom
                        to to samo co syfilis. Tak samo można się zarazić i tak samo wyleczyć. Nie trać
                        czasu dla jołopa.
                        • woda.woda Tak był nauczony, to nie jego wina 13.03.07, 21:27
                          Teraz już jest stary i trudno mu się od nowa uczyć :)
                        • wlodzimierz.ilicz To jedno z homokłamstw własnie, że do homosek- 13.03.07, 21:27
                          sualizmu nie można przyuczyć.
                          Dla sprawdzenia odwiedź więzienia i jednostki wojskowe.
                          • woda.woda Nie odróżniasz 13.03.07, 21:29
                            homoseksualizmu odzachowań homoseksualnych
                            • wlodzimierz.ilicz Właśnie do tych zachowań chcą przyuczać od 13.03.07, 21:31
                              dziecka homoorganizacje.
                              • woda.woda W jaki sposób? 13.03.07, 21:32
                                Czy te bajeczki opowiadają o zachowaniach seksualnych?
                                • nabucco1954 masz cierpliwość...... 13.03.07, 21:39
                                  do idioty który nie rozumie, że nawet gwałceni współwięźniowie nie stają się
                                  przez to homoseksualistami i że ci którzy gwałcą też nimi nie muszą być , że
                                  jest to tylko forma przemocy i upokorzenia. No, czyba że on ma inne
                                  doświadczenia bo to lubi i maskuje się sam przed sobą.
                                  • woda.woda Pomału ją tracę :) 13.03.07, 21:40
                                    • wlodzimierz.ilicz Twoja cierpliwość na nic się nie zda. 13.03.07, 21:44
                                      Zboczeńcy w Polsce żadną "cierpliwowścią" nie zrealizują swoich celów.
                                      A to dlatego, bo my już widzimy do czego doprowadzili metodą małych kroków na
                                      Zachodzie.
                                      U nas jeszcze się maskują. Tam już nie.
                                      Jesteśmy ostrzeżeni.
                                      • woda.woda czego ty się boisz? 13.03.07, 21:46
                                        • taziuta Re: czego ty się boisz? 13.03.07, 21:48
                                          Swojej podświadomości?... :-)
                                          • woda.woda Re: czego ty się boisz? 13.03.07, 21:49
                                            Nie chcę niczego insynuować, ale taki lęk jest dziwny, jak u Ilicza
                                        • wlodzimierz.ilicz Boję się zboczeńcow przyuczjących dzieci aby 13.03.07, 21:53
                                          były im powolne już jako dzieci i gdy dorosną.
                                          Tak jak Fagin przyuczał od małego Olivera Twista do kradzieży w znanej książce
                                          Dickensa.
                                          • woda.woda Nie powinienes bac sie. 13.03.07, 21:56
                                            To ty wychowujesz swoje dzieci najlepiej, jak umiesz. A na to, czy wyrosną z
                                            nich homoseksualiści, nie masz żadnego wpływu. Homoseksualne dziecko każdemu z
                                            nas może się przytrafić, myślałeś otym?
                                            • wlodzimierz.ilicz Mam na to wpływ. Nie pozwolę aby moje dziecko 13.03.07, 22:06
                                              w szkole było uczone, że homoseksualizm jest OK.
                                              Bo jeszcze zechce spróbować.
                                              Tak jak np. narkotyków.
                                              Nikt narkomanem nie jest od urodzenia ale można się nim stać w środowisku
                                              narkomanów.
                                              • woda.woda Nie masz na to wpływu, 13.03.07, 22:08
                                                czy któregoś dnia twój syn nie przyjdzie do ciebie i nie powie: kocham Janka,
                                                tato.

Orientacja seksualna to całkiem cos innego, niż narkomania.
                                                • wlodzimierz.ilicz W życiu tak nie powie. Bo ja nie czekam 13.03.07, 22:18
                                                  biernie aż się tak stanie.
                                                  Z góry wyjaśniam dlaczego złe skłonności nalezy tłumić nawet jeśli sie je ma.
                                                  Nie bij koleżanki nawet jeśli masz do tego skłonności. Bo to zły czyn.
                                                  Nie ściągaj batona z półki w supermarkecie nawet jeśli masz do tego skłonności.
                                                  Bo to zły czyn.
                                                  Unikaj papierosów i alkoholu nawet jeśli ci się to podoba. Bo to zło, które
                                                  prowadzi ofiary tej choroby donikąd.
                                                  Unikaj homopropagandy nawet jeśli ci się to podoba. Bo to zło, które prowadzi
                                                  ofiary tej choroby donikąd.
                                                  Czy rozumiesz co to jest wychowanie i kształtowanie osobowości dziecka ?
                                                  Nie pozwolimy na to pederastom.
                                                  • woda.woda Mylisz się. 13.03.07, 22:22
                                                    Znam ludzi, do których tak własnie przyszedł trzydziestoletni syn.

Żadna tak postępowa rodzina, oboje rzemieślnicy, bogobojni, syn nie sprawiał
                                                    nigdy problemów. Okazało się, że jest homoseksualistą - każdemu może się to
                                                    przytrafić, tylko ludzie bez wyobraxni nie biora tego pod uwagę.

Wychowanie nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną ani z osobowością.
                                • wlodzimierz.ilicz Tak. Oswajają i przyuczają małoletnich do 13.03.07, 21:41
                                  takich zachowań.
                                  Już widzę ilustracje do takich "bajeczek" gdy książę na ostatniej stronie
                                  bierze w objęcia i namiętnie całuje u usta - brata Kopciuszka.

Brr.Ohyda.
                                  • woda.woda Widziałeś te książeczki? 13.03.07, 21:43
                                    • nabucco1954 Re: Widziałeś te książeczki? 13.03.07, 21:44
                                      sam je pisze :-) A może i ilustruje?
                                    • wlodzimierz.ilicz Nie mam zamiaru czekać aż je tu sprowadzisz. 13.03.07, 21:49
                                      i upowszechnisz w szkole by dzieci mogły je oglądać.
                                      Bo takie właśnie są wasze zamiary - aktywistów pederastów i lesbijek.
                                      Wy potrzebujecie dzieci jako nowych adeptów waszego "problemu".
                                      Nic z tego.
                                      • woda.woda Mówisz więc o czymś, czego nie znasz? 13.03.07, 21:50
                                        • wlodzimierz.ilicz Znam książeczki dla dzieci. 13.03.07, 21:56
                                          Na ilustracji Książe całuje Kopciuszka...
                                          Te homoksiążeczki degenaratów niczym się nie różnią.
                                          Poza tym, że Książe całuje - brata Kopciuszka.
                                          • woda.woda Re: Znam książeczki dla dzieci. 13.03.07, 22:00
                                            Tak, taki obrazek byłby szokujący. Ale skoro dzieci widzą na ulicach całujących
                                            się ludzi, czemu nie mają widzieć w książeczce?
                                            • wlodzimierz.ilicz Na ulicach widzą kobiety z mężczyznami 13.03.07, 22:03
                                              A nie pary degeneratów.

Tak jest w Polsce.
                                              Kraju normalnym.
                                              • woda.woda Re: Na ulicach widzą kobiety z mężczyznami 13.03.07, 22:05
                                                Tak, na razie tak jest w Polsce. Osoby homoseksualne nie mogą bezpiecznie
                                                zachowywac się analogicznie, jak te, które miały szczęście urodzić się jako
                                                heteroseksualiści Myślę, że z czasem będzie się tozmieniać.
                                                • wlodzimierz.ilicz Nie pozwolimy na uliczną propagandę homo- 13.03.07, 22:09
                                                  seksualizmu.
                                                  To się nie zmieni. Nie łudź się.
                                                  Bo chodzi o nasze dzieci.
                                                  • woda.woda "My", to znaczy kto? 13.03.07, 22:10
                                                  • wlodzimierz.ilicz My czyli te 70% z dzisiejszych czytelników 13.03.07, 22:20
                                                    internetowej GW.
                                                  • woda.woda Akcent na "dzisiejszych". 13.03.07, 22:23
                                                    To bedzie z czasem się zmieniać, nic nie stoi w miejscu
                                      • woda.woda Poza tym jesteś dziwny 13.03.07, 21:51
                                        Mówisz domnie "wy" oraz piszesz, że jestem lesbijka.
                                        • wlodzimierz.ilicz To ty jesteś dziwna. Większość społeczeństwa 13.03.07, 21:58
                                          bynajmniej "dziwna" nie jest.
                                          • woda.woda : ) 13.03.07, 21:59
                                            Nie mnie o tym sądzić, ale możesz miec rację :)
      • frank_drebin Tyle ze uswiadamianie na sile 6-8 letnich dziecia- 13.03.07, 21:04
        kow, ktorym bardziej piaskownica w glowie niz orientacja seksualna kolegi czy
        kolezanki moze miec rozne skutki. Problem w tym, ze to eksperyment na zywym
        organizmie i dopiero przyszlosc pokaze jakie moze miec skutki. Owszem w
        starszych klasach jak najbardziej jednak dzieciom zostawmy dziecinstwo.
        woda.woda napisała:

> są w narodzie homoseksualiści?
        • woda.woda Ciebie tez spytam: 13.03.07, 21:05
          są w narodzie homoseksualiści?
          • frank_drebin Jesli po tym retorycznym pytaniu chcesz mi zaser- 13.03.07, 21:07
            wowac to:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58969949&a=58970368
            To od razu spytam co ma piernik do wiatraka, czyli do tematu watku ?
            woda.woda napisała:

> są w narodzie homoseksualiści?
            • woda.woda Cierpliwości. 13.03.07, 21:09
              > To od razu spytam co ma piernik do wiatraka, czyli do tematu watku ?

zaraz wyjaśnię.

Przyznajesz, rozumiem, że są w narodzie homoseksualiści.

Czy uważasz, że mają oni prawo do miłości, jak ty i ja?
              • frank_drebin Re: Cierpliwości. 13.03.07, 21:12
                Sorki najpierw umiejetnosc czytania ze zrozumieniem a potem dyskusja. Nie
                zamierzam pisac 10 razy tego samego. Amen.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58969949&a=58970702
                woda.woda napisała:

> > To od razu spytam co ma piernik do wiatraka, czyli do tematu watku ?
                >
                > zaraz wyjaśnię.
                >
                > Przyznajesz, rozumiem, że są w narodzie homoseksualiści.
                >
                > Czy uważasz, że mają oni prawo do miłości, jak ty i ja?
                • woda.woda Przecież 13.03.07, 21:13
                  nie napisałeś, czy twoim zdaniem mają prawo kochać.

Odpowiesz na to pytanie?
                  • frank_drebin Re: Przecież 13.03.07, 21:17
                    To czy maja czy nie nie ma absolutnie nic do tego czy dzieciaki z pierwszych
                    klas podstawowek musza na sile byc czytac czytanki o tym, ze Janek ma Jurka
                    (oczywiscie odnosze sie do przykladu GB).
                    woda.woda napisała:

> nie napisałeś, czy twoim zdaniem mają prawo kochać.
                    >
                    > Odpowiesz na to pytanie?
                    • woda.woda Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:21
                      • frank_drebin Re: Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:23
                        Uwazam, ze nauka pewnych rzeczy ma swoj czas. Owszem jestem wsteczny i
                        staroswiecki :)
                        • woda.woda Re: Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:24
                          Ja też jestem staroświecka. Mimo to uważam, że dzieci nie wolno kłamać i trzeba
                          opisywać świat tak, jak on naprawdę wygląda - czyli pokazywać mu, że są ludzie
                          bardzo różni i że każdego osądza się wyłącznie po jego czynach.
                          • frank_drebin Re: Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:28
                            No wiesz to wedlug tej zasady nalezaloby 6-latkom szuflowac fenomenologie
                            Husserla ;). Kazda rzecz podczas nauki w szkole dopasowana do wieku i bedzie
                            cacy.
                            woda.woda napisała:

> Ja też jestem staroświecka. Mimo to uważam, że dzieci nie wolno kłamać i
                            trzeba
                            >
                            > opisywać świat tak, jak on naprawdę wygląda - czyli pokazywać mu, że są
                            ludzie
                            > bardzo różni i że każdego osądza się wyłącznie po jego czynach.
                            • woda.woda Re: Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:30
                              Nie. dziecko rozumie, co to jest miłość. Pojmie też prawdę taką, że nie jest ta
                              miłość zarezerwowana tylko dla taty i mamy.
                        • mike.recz Re: Uważasz, że dzieci nalezy uczyć nieprawdy? 13.03.07, 21:28
                          frank_drebin napisał:

> Uwazam, ze nauka pewnych rzeczy ma swoj czas. Owszem jestem wsteczny i
                          > staroswiecki :)
                          Ale możesz mieć rację.Lepiej spokojnie poczekać i popatrzeć jak to wyjdzie w
                          zachodniej Europie.
                      • wlodzimierz.ilicz Ależ tak. Sama prawda dla przedszkolaków. 13.03.07, 21:26
                        Proponuję wizyty starszaków w KL Oświęcim.

Przepraszam ale jesteś kompletną idiotką - niestety.
                        Bądź taką udajesz.
                        • woda.woda Wybacz, 13.03.07, 21:28
                          ale dla mnie kompletnym idiotą jesteś ty.
                          • wlodzimierz.ilicz W głosowaniu GW dziś 70% było za karaniem 13.03.07, 21:36
                            dyrektorów szkół sprowadzających tam homoorganizacje.
                            To powinno ci uświadomić kto z nas jest idiotą.
                            • woda.woda Wiem to i bez sondażu. 13.03.07, 21:37
    • hawranekslonko Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:03
      A KTO TO JEST ORZECHOWSKI.
      • p.smerf Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:05
        To ten pan, którego - zgodnie z jego własnym oświadczeniem - ominęła ewolucja.
    • dewot007 Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:06
      Z zachwytem zawsze czytują tych zaniepokojonych propagandą homoseksualizmu !
      Boją się biedacy i mięczaki, że propaganda ta przekona ich i staną się
      homosiami !
      Jest to rewelacyjny odłam ludzkości !

. . .

"Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent
      bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" –
      Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06
      • w11mil przeczytaj post który komentujesz 13.03.07, 21:07
        dewot007 napisał:
        > Boją się biedacy i mięczaki, że propaganda ta przekona ich i staną się
        > homosiami !
      • wlodzimierz.ilicz Boją się nie o siebie lecz o łatwowierne dzieci 13.03.07, 21:10
        • nabucco1954 a co cię obchodzą, np. ............... 13.03.07, 21:28
          moje dzieci? Mam prawo wychować je tak jak chcę i ch...j wam do tego poyebusy.
          • wlodzimierz.ilicz Ty homosiu przecież nie masz swoich dzieci 13.03.07, 21:33
            Chcesz za to wychowywać moje na degeneratów.
            • nabucco1954 twoje dzieci latają mi...... 13.03.07, 21:36
              koło fiuta - dzieci poyebusów wyrastają na poyebusów. A ja jestem hetero.
              Podałem ci ośla łąko tylko przykład. Homoś to twój idol -sovietikus.
    • mike.recz Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:10
      Nawet jeżeli traktować to jako prewencję(chodzi o małe dzieci)to podpieranie
      się przykładem z GB jest trochę nie na miejscu.
      • wlodzimierz.ilicz Chcesz doczekać się aby u nas było tak samo ? 13.03.07, 21:22
        Ja nie mam zamiaru czekać.
        Chcę ustawy Orzechowskiego.
        • mike.recz W Polsce czegoś takiego nie będzie. 13.03.07, 21:27
    • taziuta Głupiście Ilicz, jak Wasz pierwowzór... 13.03.07, 21:13
      wlodzimierz.ilicz napisał:

> Zwracam uwagę, że takie są końcowe efekty tolerancji dla propagandy
      > homoseksualizmu - planowe wypaczanie psychiki małoletnich dzieci ...

Nauka tolerancji wypacza psychikę?!
      Naprawdę tak sądzisz, czy robisz sobie jaja?
      • marzeka1 Re: Głupiście Ilicz, jak Wasz pierwowzór... 13.03.07, 21:17
        Jaka nauka tolerancji? Sorki, ale mój syn w wieku 6 lat nie musi wiedzieć, że są 2 kochający się panowie czy panie i tyle.Dla niego para to mama i tata, a nie jak w Hiszpanii, gdzie w imię durnej poprawności politycznej wprowadzono pojęcia "rodzic A", "rodzic B".Moje dziecko ma rozróżniać mamę i tatę, nie rodzica a czy b.
        • woda.woda Re: Głupiście Ilicz, jak Wasz pierwowzór... 13.03.07, 21:19
          Ale twój 6-letni syn może wiedzieć, jak naprawdę wygląda świat, prawda? Żesą na
          nim ludzie jak mama i tata oraz tacy, jak ci z bajeczek. Komu szkodzić to
          będzie, jesli dziecko będzie uczone prawdy?
        • taziuta Re: Głupiście Ilicz, jak Wasz pierwowzór... 13.03.07, 21:21
          marzeka1 napisała:

> Jaka nauka tolerancji? Sorki, ale mój syn w wieku 6 lat nie musi wiedzieć,
          > że są 2 kochający się panowie czy panie i tyle...

Jesteś ciemna i życzysz sobie żeby twoje potomstwo też było ciemne?
          OK, twój wybór. Ale starając się uchronić dziecko przed wiedzą o świecie na
          jakim żyje, wcale go przed tym światem nie chronisz...

• marzeka1 Re: Głupiście Ilicz, jak Wasz pierwowzór... 13.03.07, 21:26
            Nie jestem ciemna, dlatego,że nazywasz mne ciemną.Dla mnie to ty jesteś wyrzywiony poprawnością polityczną, tak jakby stosunek do czyjejś orientacji miał być jedynym probieżem tolerancji.A dziecko że jest inaczej dowie się, nie musi z elementarza.
            • nabucco1954 od ciebie sie nie dowie 13.03.07, 21:31
              dowie się po inicjacji że go odbyt boli bo mamusia "chroniła go" przed wiedzą.
            • taziuta Probież, czy probierz? :-) 13.03.07, 21:33
              marzeka1 napisała:

> Nie jestem ciemna, dlatego,że nazywasz mne ciemną.Dla mnie to ty jesteś
              > wyrzywiony poprawnością polityczną, tak jakby stosunek do czyjejś orientacji
              > miał być jedynym probieżem tolerancji.A dziecko że jest inaczej dowie się,
              > nie musi z elementarza.

Nie nazwałem cię ciemną, to był tryb warunkowy...
              Masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu, a chcesz wychowywać dzieci?! :-)
              I wcale nie twierdziłem, że to jedyny probierz tolerancji!

Czyli wg ciebie szkoła nie powinna nauczać o tym, że ludzie się różnią?
              Nie powinno też pewnie być lekcji wychowania seksualnego, bo dzieci przecież
              mogą w krzakach chłonąć wypaczoną wiedzę o seksie od innych dzieci?... :-(
      • wlodzimierz.ilicz Skoro jesteś za tolerancją totalnie wszystkiego 13.03.07, 21:18
        to powinnaś protestować np. przeciw zastrzeleniu mordercy.
        Jako ludzie tolerancyjni powinniśmy tolerować jego upodobania.

Nie ma takiego pojęcia jak tolerancja nieograniczona.
        Jasne ?

• taziuta Re: Skoro jesteś za tolerancją totalnie wszystkie 13.03.07, 21:26
          wlodzimierz.ilicz napisał:

> to powinnaś protestować np. przeciw zastrzeleniu mordercy.
          > Jako ludzie tolerancyjni powinniśmy tolerować jego upodobania.
          >
          > Nie ma takiego pojęcia jak tolerancja nieograniczona.
          > Jasne ?

Takiej jak w twoim przykładzie, to oczywiście nie ma.
          Ale ten przykład to wymysł chorego umysłu ksenofoba! :-)
          • wlodzimierz.ilicz Zastanów się zanim nazwiesz ksenofobem 13.03.07, 22:24
            kogoś kto po prostu nie chce aby mu szkola wychowała dzieci na zboczenców.
    • kikoo1 Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:19
      B. to słuszne!
      • kikoo1 Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:21
        a woda.woda ma wodę w głowie
        • p.smerf Re: Bajki dziadka Degeneratka - więc popieram Orz 13.03.07, 21:28
          Słusznie: precz z Bolkiem i Lolkiem, precz z Czterema Muszkieterami, a już Ali
          Baba i czterdziestu rozbójników to Sodomia i Gomoria. :)
          • nabucco1954 a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:34
            Tygrysek, Prosiaczek i Osiołek to też chłopaczki :-). Taki kwadracik seksualny.
            • taziuta Re: a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:38
              nabucco1954 napisał:

> Tygrysek, Prosiaczek i Osiołek to też chłopaczki :-). Taki kwadracik
              seksualny.

I wiadomo co Tygryski lubią najbardziej! :-)
              • woda.woda Re: a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:39

>
                > I wiadomo co Tygryski lubią najbardziej! :-)

Brykać?
                • taziuta Re: a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:40
                  woda.woda napisała:

>
                  > >
                  > > I wiadomo co Tygryski lubią najbardziej! :-)
                  >
                  > Brykać?

Z przyjaciółmi! Tam nie było żadnych przyjaciółek! :-)
                  • woda.woda Re: a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:42
                    Tygrysek bryka i nie chce przestać. chociaż Królik ma już tego dość. Czy jednak
                    Tygrysek. który przestaje brykać jest tym samym Tygryskiem?
                    wysylkowa.pl/ks584639.html
                • nabucco1954 Re: a Kubuś Puchatek....... 13.03.07, 21:42
                  i bzykać :-)
                  • taziuta Bzykała Pszczółka Maja i Gucio! :-) 13.03.07, 21:50
                    nabucco1954 napisał:

> i bzykać :-)
        • nabucco1954 Ooooooooooooo! kikooo 13.03.07, 21:32
          kure puścili od garów?
          • taziuta Re: Ooooooooooooo! kikooo 13.03.07, 21:39
            nabucco1954 napisał:

> kure puścili od garów?

Nie czepiaj się! Każdy potrzebuje dorobić...
            • nabucco1954 Re: Ooooooooooooo! kikooo 13.03.07, 21:45
              dorabiają, nie czujesz?
    • adalberto3 "....Są w narodzie homoseksualiści? ...." 13.03.07, 21:55
      Byc moze sa tylko osobnicy majacy problemy w kontaktach z kobietami i zastepczo
      wybieraja kontakty homoseksualne. Trzeba ich zapytac.
      • nabucco1954 według ilicza...... 13.03.07, 22:03
        należy zamknąć do obozu a najlepiej eksterminować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka