szplit Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:05 Wszystkiego najlepszego dla jubilatki! Czytelnik od 2 numeru (pierwszego nie dostałem bo w kiosku wszystkie wykupili) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takrzy1 Re: 18 urodziny IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.05.07, 16:20 Dla calej Redakcji podziekowania i najlepsze zyczenia na przyszlosc, a Pan Adam niech czesciej dla nas pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_paszkowski Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:08 Jesteście niezbędni. Jestem z Wami od dawna i mam nadzieję, że tak pozostanie na zawsze :) Życzę coraz większej poczytności, zwłaszcza na prowincji zdominowanej przez miejscową prasę "postkomunistyczną" i "Niedzielę". Życzę też własnej telewizji (może wreszcie...?). Zawsze z Wami Adam Paszkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sterridder Re: 18 urodziny IP: *.skynet.net.pl 08.05.07, 14:10 Obyście z okazji pełnoletniości nie stracili za dużo idealizmu. 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:11 nareszcie możesz kupić legalnie piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski 18 urodziny 08.05.07, 14:14 Sto lat,sto lat i jeszcze więcej! Jesteś Gazeto moją codzienną, od 18-tu lat. I będziesz aż do końca. Oczywiście wyłącznie mojego! Stały czytelnik, o bardzo trudnym do rozszyfrowania loginie, więc się wreszcie ujawniam: Michał Paradowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finka Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:14 gratulacje i podzękowania za torowanie drogi wolnym mediom Odpowiedz Link Zgłoś
pralkapierze Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:17 jestem starsza od Gazety o rok;) Gazeta była moja pierwszą gazetą i mam nadzieje, ze bedzie moja ostatnia Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 18 urodziny 08.05.07, 14:15 Przychylam się do tych życzeń.Dzięki za dobrą gazetę.I mniej faszystów na forum.I więcej czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:16 wszystkiego najlepszego...:) PS chociaż ostatnio zdecydowanie bardziej wolę gazetę.pl - wszystkiego dobrego dla redakcji, szczególnie dla adminów ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jubilat Re: 18 urodziny IP: 213.197.144.* 08.05.07, 14:19 Mam dzisiaj 41. urodziny. Cieszę się, że mogę razem z Gazetą świętować. Pamiętam pierwszy egzemplarz Waszego dziennika i mam nadzieję, że jeszcze długie lata będziecie komentować naszą rzeczywistość. Mam tylko nadzieję, że rzeczywistość się wkrótce zmieni. 100 lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirtualnie 18 urodziny 08.05.07, 14:21 Jak wygram jednego z trzech "Clijówek" z okazji wejścia "Gazety" w dorosłość, to i życzenia będa :) To był żart! Zespołowi redkacyjnemu "GW" należy życzyć zawsze wytrwałości w dochodzeniu do prawdy, i odkrywaniu działania nie fiar-play władzy w centarli oraz ! w małych ojczyznach = samorządach wobec swoich wyborców, wobec ludzi ! ps. ale z Clio nie rezygnuje ! :) przecież ... "Piękna ta bestia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: 18 urodziny IP: *.chello.pl 08.05.07, 14:21 100 lat "Gazeto Wyborcza"- ostojo normalności w tym zakręconym kraju:) Nie zawsze jesteście w pełni obiektywni, ale w końcu trzeba pracować na miano czwartej władzy:) Poza tym, miło wiedzieć, że nie cała Polska jest konserwatywno-radykalnym kółkiem różańcowym...Biorę codziennie rano do rąk "Gazetę" i wiem, że polskiej demokracji jeszcze nic nie grozi. Cenię Was jeszcze za "Duży Format" i bardzo ciekawe teksty niepolityczne. Dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz 18 urodziny Wszystkiego najlepszego!!! IP: *.chello.pl 08.05.07, 14:22 Dziękuję wam bardzo za te 18 lat. Jesteście ze mną całe życie (jestem 10 dni starszy) i z dumą muszę dodać, że wnieśliście trochę w ukształtowanie mojego sposobu widzenia świata. Mam nadzieję że czeka mnie jeszcze wiele lat z moją ulubioną gazetą. Życzę wam wiele sukcesów i zawsze trafnych opisów otaczającej rzeczywistości. Sto lat to za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
inkabe Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:25 Mojej ulubionej Gazecie wielu mądrych czytelników przez wiele następnych lat !!! I dziękuję za wszystkie wspaniałe słowa do mnie.Kocham Cię, Gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:31 18 lat temu zdawałam maturę. Pamiętam pierwszy numer GW. Jak szybko minęły te lata. Gratulacje i kolejnych wielu lat sukcesów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwadrat Re: 18 urodziny IP: *.76.classcom.pl 08.05.07, 14:51 A ja właśnie dzisiaj zdawałem maturę. Rozszerzoną z WOSu. M.in. dzięki Tobie, Gazeto, poszło mi, mam nadzieję, nieźle. Choć jestem do Ciebie o niecały rok starszy nie czuję się jeszcze mądrzejszy. I chociaż czasem się z Tobą nie zgadzam, to zawsze z wielką chęcią Cię czytuję. Dzięki i czekam na kolejny etap, czyli 40. urodziny. A potem setne :D Pozdrawiam kwadratowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foo Re: 18 urodziny IP: *.europe.hp.net 08.05.07, 14:37 wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit Re: 18 urodziny IP: *.chello.pl 08.05.07, 14:39 Przyłączam się do życzeń. Tak trzymać nie bacząc na wrednych i zakłamanych PiS- ciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:41 Mam do Gazety duży sentyment - jest moją stałą codzienną lekturą od wielu lat. Odkąd PiS przejął władzę, GW niestety przechyla się czasem w stronę zbyt zapalczywej krytyki, a przecież to właśnie obiektywizm i redaktorska rzetelność sprawiają, że tak długo jestem jej, można powiedzieć, oddanym, czytelnikiem. Mam nadzieję, że Gazeta będzie umiała zachować umiar i pozostanie najlepszym ogólnopolskim dziennikiem, jakim była i wciąż jest. Życzę tego sobie, Wam i Nam wszystkim, wraz z życzeniami kolejnych udanych lat dla Gazety Wyborczej. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: 18 urodziny 08.05.07, 14:41 Dziękujemy i prosimy o jeszcze :) Nasza rodzina jest z gazetą od pierwszego numeru i tak bedzie nadal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXxxx 18 urodziny IP: *.w86-217.abo.wanadoo.fr 08.05.07, 14:44 ..gratulacje, gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:44 www.pardon.pl/artykul/1557/gazeta_wyborcza_swietuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roszkiewicz Re: 18 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:55 Nie zawsze się zgadzam,zawsze czytam.Gratulacje i serdeczności dla całego zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.olszewska 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:56 Byłam jestem i pozostanę Waszą wierną czytelniczką. Wszystkiego najlepszego !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lacymon 18 urodziny 08.05.07, 14:57 Dziękuję Panie Adamie, bo rzeczywiście wasz wkład w budowę demokracji w Polsce jest niebagatelny. Pozdrawiam i życzę sukcesów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: 18 urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:03 Jestem z Wami od pierwszego numeru i nie żałuję !!! Sto lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś