socjalliberal Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:21 Prezydent i premier Prymas i Papież Na kogo pozostałych dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:30 socjalliberal napisał: > Prezydent i premier > Prymas i Papież > Na kogo pozostałych dwóch? Część (chyba 4), to dziewczynki. Więc duży tłok do stołków prezydenta i premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:22 To niebezpieczny proceder! Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:24 Córka oszusta i czarownicy urodziła tylko córeczkę. To wszystko przez aktyw SLDowski... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 19:14 socjalliberal napisał: > Córka oszusta i czarownicy urodziła tylko córeczkę. > > To wszystko przez aktyw SLDowski... Może to i dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 19:42 socjalliberal napisał: > Córka oszusta i czarownicy urodziła tylko córeczkę. >> To wszystko przez aktyw SLDowski... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A i jeszcze przez media! Utrudniały! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 19:49 porannakawa20 napisał: > socjalliberal napisał: > > > Córka oszusta i czarownicy urodziła tylko córeczkę. > >> To wszystko przez aktyw SLDowski... > ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ > A i jeszcze przez media! Utrudniały! Ale Martynka już w domu od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:32 jdbad napisała: > To niebezpieczny proceder! Właśnie to pisałam na swoim wątku - że jako młoda dziwczyna chciałam mieć bliźniaki, a teraz w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:46 Pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:56 jdbad napisała: > Pamiętam :) Przeniesiony na oślą... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I ma 100zł miesięcznie na osobę!!! 14.07.07, 18:24 To nawet nie starczy na myjnię dla Rydzykowego Maybacha "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana na żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: I ma 100zł miesięcznie na osobę!!! 14.07.07, 18:34 zapijaczony_ryj napisał: > To nawet nie starczy na myjnię dla Rydzykowego Maybacha > > "Każdy stój na swój strój”- Marek Nowakowski (sygnaturka zmodyfikowana n > a > żądanie Administratora Forum, ch.. zastąpił stój.) Pewnie są biedni, bo mąż (który bardzo się cieszył, że kolejny raz zostanie ojcem) zmarł, kiedy malutkie miały kilkanaście tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: ? 14.07.07, 18:31 henryk.log2 napisał: > 2 kaczyńskich > 2 karnowskich > > ??? Chwilowo nie mam koncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:31 pogratulować czy współczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:35 ariadna-enta napisała: > pogratulować czy współczuć? Pisałam wyżej - raczej współczuć, bo ojciec rodziny zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A ten wątek 14.07.07, 18:37 to dlaczego? Z pewną niesmiałością pytam. Nie,co by kogoś urazić. wos9 napisała: > ariadna-enta napisała: > > > pogratulować czy współczuć? > > Pisałam wyżej - raczej współczuć, bo ojciec rodziny zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A ten wątek 14.07.07, 18:43 off_nick napisała: > to dlaczego? > Z pewną niesmiałością pytam. > Nie,co by kogoś urazić. > > To tak informacyjnie! Specjaliści twierdzą, że już urodzenie drugiej parki jest bardzo rzadko spotykane, trzeciej - graniczy z cudem. A poza tym, ile razy można odpowiadać na wątki polityczne? > > wos9 napisała: > > > ariadna-enta napisała: > > > > > pogratulować czy współczuć? > > > > Pisałam wyżej - raczej współczuć, bo ojciec rodziny zmarł. > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: 6 szczesc przy 3 podejsciach :-) 14.07.07, 19:25 frau.pranajtis napisała: > Jeszcze chyba ma dwójkę luzem! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:50 henryk.log2 napisał: > Linka jest gdzieś? nie uczestniczyłem aby w tym wątku?;) Usłyszałam to w TVN24. Zobacz na ich stronie internetowej - może już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Wos, Pan Henryk prosi o link do wątku, 14.07.07, 18:52 w którym Ty pisałaś,że chciałaś miec bliźniaki. Pamiętasz go, bo ja szczegółow nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wos, Pan Henryk prosi o link do wątku, 14.07.07, 18:54 jdbad napisała: > w którym Ty pisałaś,że chciałaś miec bliźniaki. Pamiętasz go, bo ja szczegółow > nie. Giwi przeniosła na oślą. Ale nazywał się "Jako młoda dziewczyna chciałam mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kobieta w Grębowie po raz trzeci urodziła bli 14.07.07, 18:53 henryk.log2 napisał: > > > Linka jest gdzieś? nie uczestniczyłem aby w tym wątku?;) > "Właśnie to pisałam na swoim wątku - że jako młoda dziewczyna chciałam mieć > bliźniaki, a teraz w życiu..." > ;) > Tak - to był mój wątek. Ale teraz podali właśnie tę informację o szczęśliwych urodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Wos napisała: 14.07.07, 18:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=65908645&a=65909749 Odpowiedz Link Zgłoś