Dodaj do ulubionych

SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI

IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 11:47
dzis jest przelomowy dzien w moim erotycznym zyciu. mialam SUPER sex z dwoma
facetami...ale zaczne od poczatku
dzi okolo 18-stej weszlam sobie na czat i poznalam dwuch chlopakow. fajnie
nam sie rozmawialo,okazalo sie ze sa z mojego miasta i tak ni z tad ni z
owad zaczelismy rozmawiac o sexie...i bardzo mnie to podniecilo, oczywiscie
moja fantazja zaczela dzialac-dwuch to nie jeden. nie namyslajac sie dlugo
umowilismy sie. normalnie nigdy, nigdy tego nie robie, i gdyby ktos mi to
opowiedzial to bym uwazala to za calkowita glupote spotkac sie tak z
nieznajomymi, ale chce przezycia czegos nowego i ten dreszcz...
umowilismy sie kolo videoteki i poszlismy do mieszkania(jeden z nich
przypadl mi do gustu, drugi nie byl w moim typie, ale)
atmosfera byla trosze sztywna...wiec zaczelismy sie calowac najpierw z "A" a
potem "B" I to bylo super. calowali mnie wszedzie i ja tez nie bylam im
dluzna i to colo bylo najfajniejsze to wyprobowalismy pozycje w ktorej jeden
penis jest w pochwie a drugi penetruje analnie.(dobrze ze byly prezerwatywy
nawilone)I dziewczyny to bylo genialnie..totalny odjazd.jeszcze bnigdy w
zyciu nie mialam tak super sexu i orgazmu!teraz jestem w domu i az cala sie
trzese z wrazen...musialam sie komus pochwalic, niestety nie mam na tyle
odwagi by zadzwonic do kolezanki...
czy to jeszcze kiedys powtoze? nie wiem...raczej tak..to bylo poprostu
GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: FaJtErKa Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 80.48.24.* 04.06.03, 12:43
      Łuu.... odważna jestes! :)
    • nike32 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 04.06.03, 14:35
      hmmm niezle, i co za odwaga...nie wiem czy ja bym na to poszla ale jak widze
      doznania sa rewelacyjne!!! brzmi rowniez ciekawie nono
      • aneczka2003 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 25.06.03, 19:31
        HMM...
        MOIM ZDANIEM TO TY KURWA JESTEŚ I NIC WIĘCEJ!
        • Gość: Kruczyca Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 19:54
          aneczka2003 napisała:

> HMM...
          > MOIM ZDANIEM TO TY KURWA JESTEŚ I NIC WIĘCEJ!

a moim zdaniem jestes ograniczonym wulgarnym pasztetem
          • Gość: melissa Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 19:52
            Wcale nie jest glupią dziwką, tylko dziewczyna ma fantazję! Same pewnie
            jestescie pasztetami, na ktore nawet wstyd splunąc. Osobiscie tez pociaga mnie
            perspektywa sexu z dwoma facetami. Wszystko dla ludzi, trzeba korzystac z
            zycia!!
            • Gość: podziw Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: siatka:* / 192.168.0.* 29.06.03, 20:04
              Heh w takim razie wszystkie dziwki to niezle babki z fantazją,a i
              przedsiębiorcze bo zarobić umieją heheh

A wstyd to kraść ;-)))
            • Gość: Kruczyca Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:52
              Gość portalu: melissa napisał(a):

> Wcale nie jest glupią dziwką, tylko dziewczyna ma fantazję! Same pewnie
              > jestescie pasztetami, na ktore nawet wstyd splunąc. Osobiscie tez pociaga
              mnie
              > perspektywa sexu z dwoma facetami. Wszystko dla ludzi, trzeba korzystac z
              > zycia

nie zrozumialas mnie. ten wulgarny pasztet to aneczka2003, nie autorka
              wypowiedzi
    • Gość: Isztar Never IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:58
      Hmmm az mi sie wierzyc nie chce... Co kto lubi, ale to nie dla mnie. Ale jesli
      to prawda to gratuluje "odwagi"
      • Gość: ja Re: Never IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.03, 21:16
        dzis dzien po wszytskim, tez mysle ze to bylo szalenstwo, ale nie zaluje. !!!!!
    • Gość: merro Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 05.06.03, 10:25
      a świstak siedzi i zawija te pier.... sreberka
      • Gość: :) Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.acn.pl 05.06.03, 12:48
        boze. ja bym nigdy sie nie zdecydowala na taki ruch!!!!!! dla mnie szczerze
        mowiac sex z dwoma facetami jednoczesnie jest OBLESNY. no ale skoro tobie
        odpowiada!!!!ble
        • Gość: Marek Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.futuro.pl 07.06.03, 16:08
          Dla mnie jestes tylko zwykla szmata , moglabys pracowac w burdelu , polecam
          jesli lubisz takie doznania , jeszcze ci za to beda placic. Mozesz tez
          sprubowac z 3 kutasami :))
          • Gość: ze co? Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.03, 17:41
            nie uwazam ze jestem szmata tylko dlatego ze wyprobowalam cos nowego.
            a pracowac w burdelu nie zamiezam, akurat problemow pienieznych nie posiadam
            ale twoj pomysl by sprobowac sex z 3 hmmm pomysle nad tym
            • Gość: lula Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 07.06.03, 20:20
              hehe a ja myśle że masz po prostu wybujuałą wyobraznie:)
            • Gość: zosia23 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 202.30.243.* 24.06.03, 16:18
              czasem mam straszna chcice bo moj facet mnie nie zadowala nigdy , marze wiec o
              tym z dwoma chlopakami . bylo ci dobrze wiec musieli byc super , zazdroszcze
              ci . gdzie mieszkasz ? moze i ja sprobuje . a ci ktorzy pisza o burdelu to sa
              niedojrzali psychicznie do zsexu . co nie ?
              • Gość: jam Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 80.48.243.* 24.06.03, 18:07
                jestes żałosna :D
              • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 17:49
                Gość portalu: zosia23 napisał(a):

> czasem mam straszna chcice bo moj facet mnie nie zadowala nigdy , marze wiec
                o
                > tym z dwoma chlopakami . bylo ci dobrze wiec musieli byc super , zazdroszcze
                > ci . gdzie mieszkasz ? moze i ja sprobuje . a ci ktorzy pisza o burdelu to sa
                > niedojrzali psychicznie do zsexu . co nie ?

A to dobry przykald.
                W realnym zwiazku jest tak w ogole do dupy, ale zamiast postarac sie by to
                zmienic, lub zastanowic sie czemu jest zle, mozna fantazjowac, a potem uznac
                fantazje za mozliwa i nie wysilajac sie zbytnio zapomniec pare rzeczy,
                znieczulic sie i wskoczyc paru obcym facetom do lozka.
                No i koniecznie zobaczyc w tym swoja dojrzalosc.

foresta
    • Gość: podziw Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: siatka:* / 192.168.0.* 07.06.03, 21:12
      "...musialam sie komus pochwalic, "

Gratulacje!!!!!!!!!!

Ktoś powinien przyznać ci order zaslugi, coż za wybitne osiągnięcie, coż za
      geniusz!!!!!!!!!!!

No naprawdę nie moe wyjśc z podziwu.....
    • Gość: miska Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.acn.waw.pl 16.06.03, 14:37
      zgadzam się z tobą super doznania.Ja robiłam to z 3 naraz(tyle,że to byli moi
      dobrzy kumple)jesden mi wkładał do cipeczki,drugi do pupci,a trzeci do
      buzi...to był odlot i obaj skończyli w prawie tym samym czasie...........
      • Gość: einea Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.man.polbox.pl 16.06.03, 15:22
        No to obaj czy wszyscy trzej???

Jaka to szkoda, że kobieta nie ma więcej dziurek...
        Mogłabyś spróbować z czterema, pięcioma... z drużyną
        piłkarską....

• Gość: podziw Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: siatka:* / 192.168.0.* 16.06.03, 22:31
          na upartego to można jeszcze do nosa spróbować.....
          • Gość: Kruczyca Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 22:33
            Gość portalu: podziw napisał(a):

> na upartego to można jeszcze do nosa spróbować.....

buhaha
            • Gość: a KOBIETY::. IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.03, 22:59
              nic nie mozna wam opowiedziec , bo zaraz byscie stawialy szubienice. nie kazda
              z nas ma chec zawsze lezec na plecach i czekac az maz bedzie gotowy by wrocic
              do garow. a gdy ja opowiadam ze przezylam fajny sex to jestem ta NAJGORSZA...
              zamiast czytac to forum i takie listy a do tego oddawac wasze zdanie ,
              oszczedzcie sobie czas i rubcie skarpety na drutach...to was odprezy
              • Gość: podziw Re: KOBIETY::. IP: siatka:* / 192.168.0.* 17.06.03, 09:03
                HYm Hym ależ zupełnie nie rozumiem tego oburzenia..... kobiety po prostu
                wyraziły swoje zdanie, mają prawo w końcu, forum publiczne. Skoro zakładasz
                taki wątek to musisz liczyć się z tym, że nie będzie to kółko wzajemnej
                adoracji.

A poza tym, skarpetki robione na drutach są tanie, ciepłe i wygodne ;-)))))))
            • aapje Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 25.06.03, 20:23

> buhaha
              zdadzam sie:)
    • wesker Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 22.06.03, 11:14
      no to teraz może spróboj z dwoma babkami ;)
      • Gość: zosia23 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 202.30.243.* 24.06.03, 16:21
        ja probowalam z kolezanka . kobiety wiedza jak chca i robia sobie dobrze lepiej
        niz z facetem a przytym delikatnie . hahaha!
    • wesker Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 22.06.03, 11:18
      ....albo lepiej teraz moze jakies animale :)))) LOL
    • Gość: Bogusia Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 80.51.247.* 22.06.03, 11:47
      Ja miałam takie fantazje kochać się z dwoma facetami. Kiedy rozmawiałam o tym
      z przyjacielem, powiedział, że nie ma sprawy. Zorganizował spotkanie z jego
      bliskim kolegą (on nic nie wiedział o tym) i ze mną. Siedzieliśmy w knajpce,
      piliśmy piwko, by ło miło. Myślałam o tym, wyobrażałam sobie, ale gdy już
      miałam dać odpowiedź, powiedziałam NIE. Bo czułabym się poniżona. Poza tym jak
      pomyślałam, że miałabym mieć dwa penisy na raz w moich dziurkach, to chyba
      zwymiotowałabym.
    • Gość: kate Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.80-202-239.nextgentel.com 24.06.03, 16:00
      A mnie sie takie rzeczy marzyly :-)
      Zwlaszcza po jednym wieczorze - imprezcze mocno nakrapianej na ktorej bylam tylko ja, moj byly chlopak i jego przyjaciel. Byl to okres kiedy kazde z nas mialo innego partnera - moj byly byl juz wtedy moim bylym, ale poniewaz zawsze nas fizycznie do siebie ciagnelo to zaczelismy sie calowac. Nie wiem jakim cudem dolaczyl do tej zabawy jego przyjaciel...calowal mnie po szyi, brzuszku itd, a moj byly dotykal w odwazniejsze miejsca. Nic z tego nie wyniklo, ale i tak bylo niesamowicie :)
      Dzien pozniej byla taka dziwna, magiczna atmosfera miedzy nami. Niestety nigdy nie poruszylismy wiecej tego tematu.
      Dlugo, przez kilka dni nie moglam sie otrzasnac.
      Teraz takie zabawy nie wchodza w rachube, kocham swego meza i nie chce go zdradzic, a on na takie zabawy by nie wyrazil zgody.
      uf:)
      • Gość: zosia23 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 202.30.243.* 24.06.03, 16:24
        pewnie ze maz nie wyrazil by zgody .
        • Gość: kate Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.80-202-239.nextgentel.com 24.06.03, 19:19
          nad wyraz spostrzegawczy komentarz.
          Dziekuje
    • magdzie Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 25.06.03, 16:26
      niezly lajcik, i pupcia cala...nono...ale czym predzej na badania krwi, HIV i
      te sprawy...
      • Gość: śliwka Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 15:12
        JA PIERDYKAM, JESTEM W SZOKU JACY LUDZIESA PRUDERYJNI!! NIE MOGE-HEHEEHE. NIE
        CHCECIE-NIE PRÓBÓJCIE, ALE JESTEM MOCNO ZDZIWIONA TA GLUPIA KRYTYKA. NO ALE CO
        PORADZIC. PEWNIE DLATEGO JEST TAK WIELU FACETÓW KTÓRZY SZUKAJĄ PRZYGÓD Z
        BARDZIEJ OTWARTYMI KOBIETAMI NIŻ ICH ZAWSTYDZONE , POZBAWIONE FANTAZJI ŻONKI.
        JA CZASAMI FANTAZJUJĘ O DWÓCH FACETACH KIEDY SAMA BAWIĘ SIĘ ZE SOBĄ :)) BARDZO
        PRZYJEMNE I PODNIECAJĄCE. A KOLEŻANCE BARDZO GRATULUJĘ-TERAZ ZNASZ TE
        PRZYJEMNOŚĆ
        • Gość: Isztar Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 19:51
          Badz sobie w szoku, moze ci pomoze sex z 4 facetami?
          Nie jestem dupa do wziecia, mam faceta i nie potrzebuje nikogo wiecej zeby sie
          dobrze poczuc. A jak facet nie potrafi sie powstrzymac przed realizacja swoich
          fantazji, to niech sie nie wiąże, albo niech sobie znajduje takie laski jak ty.
    • Gość: sexii Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 20:30
      pochwalic?? to Ty tak uwazasz. z pewnoscia to byla przygoda, jestes odwazna,
      ale nie CHWAL sie za duzo, bo stracisz dobra reputacje!
      • Gość: Isztar Re-putacja IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 20:42
        Jesli kiedykolwiek ją miala ;) heh...
      • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 17:39
        Gość portalu: sexii napisał(a):

> pochwalic?? to Ty tak uwazasz. z pewnoscia to byla przygoda, jestes odwazna,
        > ale nie CHWAL sie za duzo, bo stracisz dobra reputacje!

Co jest ta odwaga, wytlumaczcie mi to?
        Zdjecie majtek na alkoholu przed dwoma facetami?

foresta
        • Gość: podziw Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: siatka:* / 192.168.0.* 28.06.03, 17:49
          Mogła np zarazić się jakąś chorobą, a mimo takiego ryzyka zdecydowała się na
          ten niezwykle bohaterski czyn ;-)))))
    • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 11:39
      Gość portalu: Slodka napisał(a):

> dzis jest przelomowy dzien w moim erotycznym zyciu. mialam SUPER sex z dwoma
      > facetami...ale zaczne od poczatku
      > dzi okolo 18-stej weszlam sobie na czat i poznalam dwuch chlopakow. fajnie
      > nam sie rozmawialo,okazalo sie ze sa z mojego miasta i tak ni z tad ni z
      > owad zaczelismy rozmawiac o sexie...i bardzo mnie to podniecilo, oczywiscie
      > moja fantazja zaczela dzialac-dwuch to nie jeden. nie namyslajac sie dlugo
      > umowilismy sie. normalnie nigdy, nigdy tego nie robie, i gdyby ktos mi to
      > opowiedzial to bym uwazala to za calkowita glupote spotkac sie tak z
      > nieznajomymi, ale chce przezycia czegos nowego i ten dreszcz...
      > umowilismy sie kolo videoteki i poszlismy do mieszkania(jeden z nich
      > przypadl mi do gustu, drugi nie byl w moim typie, ale)
      > atmosfera byla trosze sztywna...wiec zaczelismy sie calowac najpierw z "A" a
      > potem "B" I to bylo super. calowali mnie wszedzie i ja tez nie bylam im
      > dluzna i to colo bylo najfajniejsze to wyprobowalismy pozycje w ktorej jeden
      > penis jest w pochwie a drugi penetruje analnie.(dobrze ze byly prezerwatywy
      > nawilone)I dziewczyny to bylo genialnie..totalny odjazd.jeszcze bnigdy w
      > zyciu nie mialam tak super sexu i orgazmu!teraz jestem w domu i az cala sie
      > trzese z wrazen...musialam sie komus pochwalic, niestety nie mam na tyle
      > odwagi by zadzwonic do kolezanki...
      > czy to jeszcze kiedys powtoze? nie wiem...raczej tak..to bylo poprostu
      > GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczerze powiem - nie rozumie co w tym genialnego.
      Dla mnie to tak jak pozwolic sobie na haj przy uzyciu jakichs srodkow.
      Mozna sie nawet uzaleznic.
      Fajnie tylko co dalej.
      Dla mnie to degradacja, upadek.
      Mysle, ze do takiego seksu trzeba naprawde niewiele.
      Wystarczy pozbyc sie wstydu, podadac sie seksualnemu hajowi i zachwycac sie jak
      bylo genialnie. To najlatwiejsze. Poza tym nic.
      Znacznie trudniej jest zbudowac sobie dobry zwiazek z kims, w ramach tego
      zwiazku super seks, zachowac twarz i szacunek do siebie.

forasta

• Gość: beatrix Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 12:20
        a ja nie uwazam takiej sytuacji za jakoas degradacje. zyje sie raz wiec skoro
        miala ochote i okazje to dlaczego miala nie sprobowac.. fajnie ze to zrobila,
        jak sama powiedziala bylo geniejalnie.skoro tak twierdzi to widac nie stracila
        szacunku do siebie... a pewnie jest bardzo wartosciowa dziewczyna i zbuduje
        sobie zwiazek z dobrym sexem,nie martwilabym sie o to.. nie uwazam by
        taki "upadek" mial jej w tym przeszkodzic. odwazyla sie , zrobila to, mam fajne
        wspomnienie, potepia sie ja za to ze zrobila cos na swoj sposob orginalnego.
        wyrzadzila komus tym krzywde? nie, wiec po co krytykowac. to jej zycie.
        • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 13:11
          Gość portalu: beatrix napisał(a):

> a ja nie uwazam takiej sytuacji za jakoas degradacje. zyje sie raz wiec skoro
          > miala ochote i okazje to dlaczego miala nie sprobowac.. fajnie ze to zrobila,
          > jak sama powiedziala bylo geniejalnie.skoro tak twierdzi to widac nie
          stracila
          > szacunku do siebie...

Co czlowiek musi z soba zrobic, tak wewnetrznie, by zdecydowac sie na taki
          eksperyment? Przede wszystkim pomogl jej alkohol. A wiec musiala sie oglupic,
          choc nazywa to "rozluznic". Co moze doprowiadzic do tego, ze ma na to ochote?
          Ano przede wszystkim wylacza rozum i kieruje sie popedem seksualnym.
          Musi tez wylaczyc wszystkie moralne hamulce. No i musi zapomniec kim jest. Nie
          chce przeciez mowic o tym przyjaciolom. Wie, ze cos jest nie tak. Wie, ze to
          nie przystaje do niej tak w ogole. Powisz "dla niej wszystko bylo "tak".
          Moze, ale dla mnie jest pytanie "co musiala z soba zrobic by nie poczuc, ze
          bylo w tym cos nie tak?". Jesli nie stracila szacunku do siebie, albo chociaz
          go sobie nie nadwyrezyla, to tym weglog mnie gorzej.

a pewnie jest bardzo wartosciowa dziewczyna i zbuduje
          > sobie zwiazek z dobrym sexem,nie martwilabym sie o to..

A ja bardzo watpie. Takie sprawy nie przechodza bezkarnie. Tzn. moze dalej isc
          w tym kierunku i zostanie na takim wlasnie poziomie, tylko bedzie coraz mniej
          genialnie. Jesli zechce budawac dobry zwiazek juz po tym pierwszym
          eksperymencie moze miec problemy.

nie uwazam by
          > taki "upadek" mial jej w tym przeszkodzic. odwazyla sie , zrobila to, mam
          fajne

Dla mnie nie ma w tym nic fajnego. To raczej smutne. A najbardziej smutne jest
          to, ze nie widzi w tym nic niepokojacego. Bo ja rozumieme, ze moze sie zdarzyc
          i w jakims zacmieniu czlowiem proboje. Ale jesli jego zycie jest nie chore,
          dobre i sam nie przekroczyl juz jakiejs niebezpiecznej granicy autodestrukcji,
          to to nie bedzie dla niego "fajne".

>
          > wspomnienie, potepia sie ja za to ze zrobila cos na swoj sposob orginalnego.
          > wyrzadzila komus tym krzywde? nie, wiec po co krytykowac. to jej zycie.

Jasne ze to jej zycie. Pisze jednak o tym publicznie. Ja jestem tego
          czytelniczka i mam prawo do oceny, takze moralnej.
          Nie wiem tez co oryginalnego wydzisz w takim, powiem wprost, puszczalstwie?
          Myslisz naprawde ze to trudne i jest w tym jakas jej zasluga, lub powod do
          powdziwiania jej?

foresta
          • Gość: beatrix przelamala Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 15:45
            Gość portalu: foresta napisał(a):

> Gość portalu: beatrix napisał(a):
            >
            > > a ja nie uwazam takiej sytuacji za jakoas degradacje. zyje sie raz wiec sk
            > oro
            > > miala ochote i okazje to dlaczego miala nie sprobowac.. fajnie ze to zrobi
            > la,
            > > jak sama powiedziala bylo geniejalnie.skoro tak twierdzi to widac nie
            > stracila
            > > szacunku do siebie...
            >
            > Co czlowiek musi z soba zrobic, tak wewnetrznie, by zdecydowac sie na taki
            > eksperyment? Przede wszystkim pomogl jej alkohol. A wiec musiala sie oglupic,
            > choc nazywa to "rozluznic". Co moze doprowiadzic do tego, ze ma na to ochote?
            > Ano przede wszystkim wylacza rozum i kieruje sie popedem seksualnym.
            > Musi tez wylaczyc wszystkie moralne hamulce. No i musi zapomniec kim jest.

zeby zapomniec kim sie jest to trzeba sie schlac jak swinia. pytasz co musi
            czlowiek z soba zrobic tak wewnetrznie..? moze nic! zakladasz z gory ze takie
            zachowanie nie miesci sie w normach moralnych. a tak to jest ze kazdy mam swoje
            granice. nie trzeba wylaczac hamulcow moralnych, jesli nie uwaza sie takiego
            zachowania za "zlego". dziewczyna jest zadowolona, a nie meczy sie poczuciem
            winy. alkohol rozluznil atmosfere(nie znali sie) napewno tez pobudzil poped
            seksualny, ale zeby zaraz oglupiac?! myslisz ze nie potrafila powiedziec nie?

Nie

> chce przeciez mowic o tym przyjaciolom. Wie, ze cos jest nie tak. Wie, ze to
            > nie przystaje do niej tak w ogole. Powisz "dla niej wszystko bylo "tak".
            > Moze, ale dla mnie jest pytanie "co musiala z soba zrobic by nie poczuc, ze
            > bylo w tym cos nie tak?". Jesli nie stracila szacunku do siebie, albo chociaz
            > go sobie nie nadwyrezyla, to tym weglog mnie gorzej.

moze nie ma bliskich przyjacol? a moze nie potrzebowala robic nic? uwazasz
            ze takie zachowanie umniejsza godnosc czlowieka?! ja mam inne zdanie. co jest
            nie tak wedlug Cebie w calej tej sytuacji?

>
            > a pewnie jest bardzo wartosciowa dziewczyna i zbuduje
            > > sobie zwiazek z dobrym sexem,nie martwilabym sie o to..
            >
            > A ja bardzo watpie. Takie sprawy nie przechodza bezkarnie. Tzn. moze dalej
            isc
            > w tym kierunku i zostanie na takim wlasnie poziomie, tylko bedzie coraz mniej
            > genialnie. Jesli zechce budawac dobry zwiazek juz po tym pierwszym
            > eksperymencie moze miec problemy.

dlaczego moze mniec problemy? jakie problemy? uazasz ze jest to tak zwyrodniale
            zachowanie ze odbije sie bog sam jeden wie jakimi konsekwencjami ,a
            przynajmniej kare?! ja uwazam ze jak najbardziej zbuduje dobry zwiazek nawet
            po "takim eksperymencie"

>
            > nie uwazam by
            > > taki "upadek" mial jej w tym przeszkodzic. odwazyla sie , zrobila to, mam
            > fajne
            >
            > Dla mnie nie ma w tym nic fajnego. To raczej smutne. A najbardziej smutne
            jest
            > to, ze nie widzi w tym nic niepokojacego. Bo ja rozumieme, ze moze sie
            zdarzyc
            > i w jakims zacmieniu czlowiem proboje. Ale jesli jego zycie jest nie chore,
            > dobre i sam nie przekroczyl juz jakiejs niebezpiecznej granicy
            autodestrukcji,
            > to to nie bedzie dla niego "fajne".

nie rozumiem, uwazasz ze to a zniszczy dlazcego?

>
            > >
            > > wspomnienie, potepia sie ja za to ze zrobila cos na swoj sposob orginalneg
            > o.
            > > wyrzadzila komus tym krzywde? nie, wiec po co krytykowac. to jej zycie.
            >
            > Jasne ze to jej zycie. Pisze jednak o tym publicznie. Ja jestem tego
            > czytelniczka i mam prawo do oceny, takze moralnej.
            > Nie wiem tez co oryginalnego wydzisz w takim, powiem wprost, puszczalstwie?
            > Myslisz naprawde ze to trudne i jest w tym jakas jej zasluga, lub powod do
            > powdziwiania jej?

owszem, z racji ze to publiczne forum, mamy prawo do oceny. tylko jak juz
            pisalam kazdy ma swoje granice i ja nie uwazam tego za puszczalstwo. trudne z
            tego wzgledu ze dosc nietypowe...ze zasluga...chciala-zrobila. podziwiac,
            niekoniecznie. ja po prostu rozumiem i nie widze w tym nic zlego.jesli czucje
            sie dzieki temu szczesliwsza to popieram. jestem za realizacja swoich pragnien.
            >
            > foresta
            beatrix
            >
            • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 17:08
              Gość portalu: beatrix przelamala napisał(a):

) Gość portalu: foresta napisał(a):
              )
              ) ) Gość portalu: beatrix napisał(a):
              ) )
              ) ) ) a ja nie uwazam takiej sytuacji za jakoas degradacje. zyje sie raz wi
              ) ec sk
              ) ) oro
              ) ) ) miala ochote i okazje to dlaczego miala nie sprobowac.. fajnie ze to
              ) zrobi
              ) ) la,
              ) ) ) jak sama powiedziala bylo geniejalnie.skoro tak twierdzi to widac nie
              )
              ) ) stracila
              ) ) ) szacunku do siebie...
              ) )
              ) ) Co czlowiek musi z soba zrobic, tak wewnetrznie, by zdecydowac sie na taki
              )
              ) ) eksperyment? Przede wszystkim pomogl jej alkohol. A wiec musiala sie oglup
              ) ic,
              ) ) choc nazywa to "rozluznic". Co moze doprowiadzic do tego, ze ma na to ocho
              ) te?
              ) ) Ano przede wszystkim wylacza rozum i kieruje sie popedem seksualnym.
              ) ) Musi tez wylaczyc wszystkie moralne hamulce. No i musi zapomniec kim jest.

) zeby zapomniec kim sie jest to trzeba sie schlac jak swinia.

Owszem, alkohol spelnia wtedy funkcje sztucznej protezy. I juz przez sam ten
              fakt nie jest to doswiadczenie naturalne.

)pytasz co musi
              ) czlowiek z soba zrobic tak wewnetrznie..? moze nic! zakladasz z gory ze takie
              ) zachowanie nie miesci sie w normach moralnych. a tak to jest ze kazdy mam
              swoje
              )
              ) granice. nie trzeba wylaczac hamulcow moralnych, jesli nie uwaza sie takiego
              ) zachowania za "zlego".

Czyli zakladasz, ze ona jest z gruntu bez jakichkolwiek zasad moralnych i
              chocby ksztyny szacunku dla siebie. Jesli tak to zgoda.
              W takiej sytuacji nie bedzie to niczym zlym dla niej. Ja jednak zakladam, ze
              tak nie jest. Chociaz sadze, ze jest ona na najlepszej drodze do tego. A
              poniewaz zewszad slyszy sie filozofie, ze jesli nikogo sie nie krzywdzi to
              wszystko mozna, a moralnosc to przezytek, wiec nie ma sie nawet co powstydzic
              chocby przed soba.

)dziewczyna jest zadowolona, a nie meczy sie poczuciem
              ) winy.

I to jest po mojemu bardziej chore niz sam czyn.

)alkohol rozluznil atmosfere(nie znali sie) napewno tez pobudzil poped
              ) seksualny, ale zeby zaraz oglupiac?! myslisz ze nie potrafila powiedziec nie?

Mysle, ze jest gorzej, ona juz nie czuje potrzeby powiedzenia nie.

Sposob nazywania moze zmieniac rzeczywistosc.
              Zamiast burdel mowi sie salon masazu.
              Zamiast oglupiajacy wplyw alkoholu - rozluzniajace dzialanie.
              Zamiast kurestwo - fantastyczny eksperyment seksualny.
              itd.

No i w czym problem jesli idzie sie do salonu masazu, rozluzni sie nieco czyms
              tam i przezyje genialny eksperyment seksualny? Wsztsko gra.

) Nie
              )
              ) ) chce przeciez mowic o tym przyjaciolom. Wie, ze cos jest nie tak. Wie, ze
              ) to
              ) ) nie przystaje do niej tak w ogole. Powisz "dla niej wszystko bylo "tak".
              ) ) Moze, ale dla mnie jest pytanie "co musiala z soba zrobic by nie poczuc, z
              ) e
              ) ) bylo w tym cos nie tak?". Jesli nie stracila szacunku do siebie, albo choc
              ) iaz
              ) ) go sobie nie nadwyrezyla, to tym weglog mnie gorzej.

) moze nie ma bliskich przyjacol? a moze nie potrzebowala robic nic?

Mowi o tym sama. Nie chce o tym rozmawiac ze znajomymi. Czyli uczynila cos co
              nie pozwala jej spojrzec tym ktorych zna w twarz.

)uwazasz
              ) ze takie zachowanie umniejsza godnosc czlowieka?!

Tak uwazam. Jesli uznawalaby to za blad bylaby inna sytuacja. Kazdy z nas robi
              bledy. Ale dla niej to powod do dumy. Ani cienia wstydu. Ani slowa krytycznej
              refleksji nad soba.

)ja mam inne zdanie. co jest
              ) nie tak wedlug Cebie w calej tej sytuacji?

Jak wyzej. A w punktach:

1. Uprawiala seks z dwoma obcymi facetami.
              2. Jest z tego dumna.
              3. Nie widzi w tym nic zlego.

)
              ) ) a pewnie jest bardzo wartosciowa dziewczyna i zbuduje
              ) ) ) sobie zwiazek z dobrym sexem,nie martwilabym sie o to..

) ) A ja bardzo watpie. Takie sprawy nie przechodza bezkarnie. Tzn. moze dalej
              )
              ) isc
              ) ) w tym kierunku i zostanie na takim wlasnie poziomie, tylko bedzie coraz mn
              ) iej
              ) ) genialnie. Jesli zechce budawac dobry zwiazek juz po tym pierwszym
              ) ) eksperymencie moze miec problemy.

) dlaczego moze mniec problemy? jakie problemy? uazasz ze jest to tak
              zwyrodniale
              )
              ) zachowanie ze odbije sie bog sam jeden wie jakimi konsekwencjami ,a
              ) przynajmniej kare?! ja uwazam ze jak najbardziej zbuduje dobry zwiazek nawet
              ) po "takim eksperymencie"

Wszystko zalezy od tego co uwazasz za dobry zwiazek.
              Dla mnie jest to milosc, lojalnosc, wiernosc, uczciwosc, zaufanie, uczucie,
              poczucie bezpieczenstwa. Chcialbys miec np. zone o ktorej dowiadujesz sie ze
              pozwalala sobie zupelnie beztrosko i bezkrytycznie na takie eksperymenty i nie
              widziala w tym nic zlego? Bo mnie byloby bardzo trudno przyjac taka prawde od
              meza, czy kogos z kim zwiazalabym sie powaznie. Poniewaz zapalilyby mi sie
              wszystkie czerwone swiatalka na taka postawe do sprawy. Na pewno nie moglabym
              zaufac osobie z takim nastawieniem. A sam fakt mialabym zawsze z tylu glowy
              jako niepokoj bo przeciez jesli raz byl zdolny...
              Gdyby mi zdarzyl sie taki eksperyment musialabym podjac decyzje - powieziec mu
              o tym czy nie. Nie mowiac zylabym z brudna tajemnica wobec kogos kogo kocham i
              kto mi zaufal. Mowiac moglabym rzucic powazny cien na jego stosunek do mnie.
              Jesli seks z obcymi facetetami stalby sie stylem mojego zycia, a nie
              jednorazowym bledem moglabym stac sie w ogole niezolna do normalnych zdrowych
              relacji z kimkolwiek.

) ) nie uwazam by
              ) ) ) taki "upadek" mial jej w tym przeszkodzic. odwazyla sie , zrobila to,
              ) mam
              ) ) fajne

Nie potrafie pojac w czym widzisz te odwage?
              Jesli to jest odwaga to wszystkie prostytutki i kurwy sa bohaterkami.
              To jest jakas paranoja. Przeciez normalnym zdrowym odruchem jest nie byc w
              takiej sytuacji odwazna/odwaznym.

) ) Dla mnie nie ma w tym nic fajnego. To raczej smutne. A najbardziej smutne
              ) jest
              ) ) to, ze nie widzi w tym nic niepokojacego. Bo ja rozumieme, ze moze sie
              ) zdarzyc
              ) ) i w jakims zacmieniu czlowiem proboje. Ale jesli jego zycie jest nie chore
              ) ,
              ) ) dobre i sam nie przekroczyl juz jakiejs niebezpiecznej granicy
              ) autodestrukcji,
              ) ) to to nie bedzie dla niego "fajne".

) nie rozumiem, uwazasz ze to a zniszczy dlazcego?

A uwazasz, ze taki styl zycia jest rozwijajacy, budujacy i cokolwiek dobrego na
              przyszlosc rokujacy? Sadzisz, ze mozna tak zyc, a potem ot tak po prostu wrocic
              i budowac normalny zwiazek? Sadzisz, ze to nie wplywa na wszystkie inne wymiary
              zycia? Sadzisz, ze taka dziewczyna nie uslyszy w koncu kim naprawde jest dla
              tych z ktorymi to robi i ze to nie bedzie mialo zadnego znaczenia dla mniej
              samej? Sadzisz, ze bedzie jej latwo wrocic?

) ) ) wspomnienie, potepia sie ja za to ze zrobila cos na swoj sposob orgin
              ) alneg
              ) ) o.
              ) ) ) wyrzadzila komus tym krzywde? nie, wiec po co krytykowac. to jej zyci
              ) e.

) ) Jasne ze to jej zycie. Pisze jednak o tym publicznie. Ja jestem tego
              ) ) czytelniczka i mam prawo do oceny, takze moralnej.
              ) ) Nie wiem tez co oryginalnego wydzisz w takim, powiem wprost, puszczalstwie
              ) ?
              ) ) Myslisz naprawde ze to trudne i jest w tym jakas jej zasluga, lub powod do
              )
              ) ) powdziwiania jej?

) owszem, z racji ze to publiczne forum, mamy prawo do oceny. tylko jak juz
              ) pisalam kazdy ma swoje granice i ja nie uwazam tego za puszczalstwo.

Jasne, jeden nazwie zlodziejem kogos kto ukradl mydlo w publicznej toalecie a
              inny dopiero gdy okradna mu dom. Zlodziejstwo jest zlodziekstwem. Nie ma
              mniejszego i wiekszego zlodziejstwa z moralnego punktu widzenie. Jest tylko
              roznica moralnosci w ludziach. Ale czyn jest czynem.
              Dla mnie seks z obca osoba to pospolite puszczalstwo, zanik norm moralnych,
              zaprzeczenie wlasnej wartosci, szmacenie sie. Dla kogos innego to wcale nie
              bedzie problem w kategoriach moralnych, bo w nim nie ma zasad moralnych na ten
              temat. To nie czyny sa moralne lub
              • undercover_brother Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 28.06.03, 18:10

> 1. Uprawiala seks z dwoma obcymi facetami.

NO. I. CO? Czy sprowadzilo to na swiat klatwe? Skrzywdzila kogos?

> 2. Jest z tego dumna.

Dumna? Raczej zadowolona. Z pewnoscia niecodzienne przezycie.

> 3. Nie widzi w tym nic zlego.

A co jest w tym zlego?
            • Gość: twarze beatrix kłamie!!! w kazdym poscie inaczej IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 22:05
              w jednym jest matka i mezatka,w innym ma niewiele ponad 17 lat, z jeszcze
              innego ...
          • undercover_brother Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 28.06.03, 18:02

> Musi tez wylaczyc wszystkie moralne hamulce. No i musi zapomniec kim jest. Nie
            > chce przeciez mowic o tym przyjaciolom.

A Ty zwierzasz sie przyjaciolom z kazdego zblizenia?

> Jesli zechce budawac dobry zwiazek juz po tym pierwszym
            > eksperymencie moze miec problemy.

Ciekawy jestem na jakiej podstawie opierasz swoje sady. Jaki wplyw na przyszle swiazki moga miec jej doswiadczenia seksualne? Czemuz to ma sie wszystko od razu rozpasc?

> Nie wiem tez co oryginalnego wydzisz w takim, powiem wprost, puszczalstwie?
            > Myslisz naprawde ze to trudne i jest w tym jakas jej zasluga, lub powod do
            > powdziwiania jej?

Trzeba umiec pogodzic swoja fizycznosc ze sztucznymi barierami morlanymi, jakie stawiaja sobie ludzie.
      • Gość: sliwka Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 13:42
        ja pierdziele-REPUTACJA!!! czy na serio słowo z poprzedniego wieku jeszcze jest
        w stanie uzywalności? a poza tym chyba nie dla wszystkich prioryteetm jest w
        sztywnych moralnych zasadach. niektórzy wolą poszaleć bo to jest bardziej
        pociągające i mniej nudne!! ja uważam że żyjemy raz i trzeba z tego życia
        czepać to co się lubi najbardziej i sprawia najwększą przyjemność. kurna ludzie
        naprawde jedstescie az tak umoralnieni itd? jak jesteś sam i nie krzywdzisz
        innych możesz robić co ci się tylko podoba!!!
        • Gość: gy Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 80.48.243.* 28.06.03, 15:29
          Gość portalu: sliwka napisał(a):

> ja pierdziele-REPUTACJA!!! czy na serio słowo z poprzedniego wieku jeszcze
          jest
          >
          > w stanie uzywalności?

Poprzedni wiek to zaledwie 3 lata wstecz. "Już wtedy" używano słów takich jak
          <sex>,<fetysz>,<orgia> etc. Wtedy do rodziców zwracano się per <mamo>,<tato>.
          Takie wartości jak <miłość>,<przyjaźń> czy <MORALNOŚĆ> towarzyszą nam do dziś,
          miejmy nadzieję, że poznają je takze nasze wnuki. Nasz system wartości
          rzeczywiście nieco się zmienił, jednak pewne zasady moralne pozostały.

a poza tym chyba nie dla wszystkich prioryteetm jest w
          > sztywnych moralnych zasadach.

?

niektórzy wolą poszaleć bo to jest bardziej
          > pociągające i mniej nudne!! ja uważam że żyjemy raz i trzeba z tego życia
          > czepać to co się lubi najbardziej i sprawia najwększą przyjemność.

tu się zgodzę.

> kurna ludzie
          > naprawde jedstescie az tak umoralnieni itd? jak jesteś sam i nie krzywdzisz
          > innych możesz robić co ci się tylko podoba!!!

Jasne ze mozesz. nikt ci tego nie zabrania. Jednak to jest forum publiczne,
          każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
          Mnie "puszczalskie" nie przeszkadzają. Uszczęśliwiaja moich kolegów, a ich
          szczęście jest także moim ;D Więc, jeśli ktoś lubi, niech korzysta. Ale powodów
          nie chwały nie widzę.
          • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 15:45
            Gość portalu: gy napisał(a):

> > kurna ludzie
            > > naprawde jedstescie az tak umoralnieni itd? jak jesteś sam i nie krzywdzis
            > z
            > > innych możesz robić co ci się tylko podoba!!!
            >
            > Jasne ze mozesz. nikt ci tego nie zabrania. Jednak to jest forum publiczne,
            > każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.
            > Mnie "puszczalskie" nie przeszkadzają. Uszczęśliwiaja moich kolegów, a ich
            > szczęście jest także moim ;D Więc, jeśli ktoś lubi, niech korzysta. Ale
            powodów
            >
            > nie chwały nie widzę.

Ciekawe. Dla mnie Twoi koledzy sa dokladnie tak samo puszczalscy.
            I nie mysle, ze gdyby takie cos uszczesliwialo moich przyjacol to byloby tez
            moim szczesciem.

foresta
            • Gość: gy Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 80.48.243.* 29.06.03, 17:59
              > Ciekawe. Dla mnie Twoi koledzy sa dokladnie tak samo puszczalscy.
              > I nie mysle, ze gdyby takie cos uszczesliwialo moich przyjacol to byloby tez
              > moim szczesciem.
              >
              > foresta

KOLEDZY. Przyjaciela mam jednego, a właściwie przyjaciółkę. Piszesz: "Dla mnie
              Twoi koledzy sa dokladnie tak samo puszczalscy." Zgadzam sie z Tobą, nie
              napisałam przecież że ich podziwiam :) Uważasz, że z tego powodu mam płakać ?
              Są ludzie, którzy lubią sex z "nieznajomymi". Ale co mnie do tego ? Kolega to
              ktoś kogo bardzo lubię, owszem, ale nie mam na niego wpływu i nie mam prawa
              mówić mu jak ma żyć. Jak widzę, chciałabyś zmienić cały świat. Ja również tego
              nie pochwalam. Ale to ich sprawa, jak spędzają czas. Każdy ma prawo do takiego
              życia jakie lubi, o ile nikogo nie krzywdzi. A ty popadasz w skrajność próbując
              umoralniać wszystkich dookoła. Na siłę chcesz uzdrowić świat. Tak mi się wydaje.
        • Gość: foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: 81.210.53.* 28.06.03, 15:34
          Gość portalu: sliwka napisał(a):

> ja pierdziele-REPUTACJA!!! czy na serio słowo z poprzedniego wieku jeszcze
          jest
          >
          > w stanie uzywalności?

Jest w stanie uzywalosci i miewa sie calkiem dobrze tylko nie we wszystkich
          srodowiskach. Slowa milosc, honor, szacunek dla siebie tez maja troche lat i
          tez dla wielu nie sa tylko slowami. Dla Ciebie moze istnieja inne normy i
          wartosci. I to jest ok. Tylko sie nie dziw, ze znajda sie tacy dla ktorych
          takie "wyczyny" beda po prostu dnem.

>a poza tym chyba nie dla wszystkich prioryteetm jest w
          > sztywnych moralnych zasadach.

Otoz to. Dla mnie jest to po prostu krancowy brak moralnosci. Takie moralne
          zeszmacenie sie. Powtarzam dla mnie.

>niektórzy wolą poszaleć bo to jest bardziej
          > pociągające i mniej nudne!!

To jest przede wszystkim latwizna oparta na zaniku zasad moralnych.

>ja uważam że żyjemy raz i trzeba z tego życia
          > czepać to co się lubi najbardziej i sprawia najwększą przyjemność.

Ja tez tak uwazam, tylko ze tym czyms nie bedzie przypadkowy seks z dwoma
          obcymi facetami pod wplywem alkoholu. Jesli to jest dla kogos najbardziej
          przyjemna sytuacja w zyciu to sadze, ze mozna duza powiedziec o jakosci tego
          zycia w ogole.

kurna ludzie
          >
          > naprawde jedstescie az tak umoralnieni itd?

Wyobraz sobie, ze tak.

jak jesteś sam i nie krzywdzisz
          > innych możesz robić co ci się tylko podoba!!!

Prosze bardzo, tylko wiedz, ze znajda sie ludzie ktorzy ocenia to innaczej i
          maja do tego prawo. Dla mnie to jest dno.

foresta

• Gość: melissa Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 20:11
            foresta, czy ty jestes zakonnica? Skoro twierdzisz, ze jestes tak wzorowo
            moralna, to chyba musisz nia byc... jestes zalosna. Pozdrawiam nudziaro!
            • Gość: podziw Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: siatka:* / 192.168.0.* 29.06.03, 20:14
              Dlaczego wg Ciebie zakonnice są żałosne?
      • undercover_brother Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 28.06.03, 17:52
        Czy slyszalas o czyms takim jak niezobowiazujacy seks? Wiele ludzi nie zyje w zwiazkach. Osoby te nie koniecznie musza byc szukajacymi seksualnych wrazen nastolatkami - te przypadki pomine. Czlowiek ma rozne potrzeby. Potrzebuje kogos bliskiego, ale przed swoja fizycznoscia nie ucieknie. Wiecej - nie ma sensu uciekac, bo to zwyczajnie nienaturalne. Nie zawsze ludzie sa gotowi na zwiazek (moze akurat jakis zakonczyli). Moga tego zwyczajnie nie chciec. Moga potrzebowac fizycznej bliskosci drugiej osoby. I tego nie moze im nikt zabronic. Roznice miedzy puszczaniem sie a niezobowiazujacym seksem dostrzegam i mysle, ze dostrzegaja ja myslacy ludzie. Autorke tego watku okreslasz wedle stereotypu. Uprawiala seks z obcym - dziwka. O rany, z dwoma! To juz w ogole wola o pomste do nieba! A ja mowie, ze nie. To nie Islam. Coz jest w tym takiego strasznie zlego? Nie ma stalego partnera - nikogo nie krzywdzi. To po prostu zaspokojenie pewnych potrzeb. Nie ma jej czego gratulowac, jak robia to niektore forumowiczki, bo to po prostu urozmaicenie, a nie zadne wspaniale osiagniecie. Ale nie zrobila nic zlego.
    • Gość: Marzencia21 Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.mtnet.com.pl 28.06.03, 14:55
      Jestes chora dziewczyna szanujaca siebie nigdy na takie cos by sie nie
      zgodzila.BEZ KOMENTARZA.Puknij sie w glowe lepiej.
      • Gość: beatrix Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 15:55
        a ja mysle jak sliwka!!!! dokldnie jak ona!!!! popieram, i zgadazam, sie w
        pelni!
        zycie jest dla ludzi i trzeba z nieg korzystac!
        • Gość: SLODKA jak patrze na to teraz... IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 16:34
          a wiec nadal nie zaluje. to byl czysty sex i bylo super. czy w waszych oczach
          byla bym "LEPSZA" gdyby to byl numerek z jednym facetem?
          kazdy z nas ma jakies marzenia sexualne. niektorzy marza o sexie w kinie,
          lesie a ja o sexie z 2 facetami. i tak tez sie stalo. jak sie kiedys jeszcze
          nadazy okazja i akurta faceci bede mi sie podobac to czemu nie? jestem wolna i
          nikogo nie ranie. nie mam stalego partnera wiec nikogo nie zdradzam.
          nie rozumiem czemu moj stosunek do sexu mialby kiedys popsuc moje zycie ze
          stalym partnerem???? mysle ze to nawet ok ze teraz moge sobie na to pozwolic ,
          pozniej gdy juz wiem jak to jest nie bedzie mnie ciagnelo do zdrady itp.
          w kazdym razie powiem tylko ze NIC MI NIE JEST-zaden kac moralny
          pozdrawiam SLODKA
          • Gość: foresta Re: jak patrze na to teraz... IP: 81.210.53.* 28.06.03, 17:24
            Gość portalu: SLODKA napisał(a):

> a wiec nadal nie zaluje. to byl czysty sex i bylo super. czy w waszych oczach
            > byla bym "LEPSZA" gdyby to byl numerek z jednym facetem?

To nie ma znaczenia z iloma.

> kazdy z nas ma jakies marzenia sexualne. niektorzy marza o sexie w kinie,
            > lesie a ja o sexie z 2 facetami. i tak tez sie stalo.

Dojrzalosc polega na odroznianiu fantazji od rzeczywistosci.
            Moge sobie fantazjowac ze kupuje sobie torebke za 2 kola, ale nie ide i nie
            wydaje takiej kasy bo realnie spostrzegam rzeczywistosc.
            Moge sobie fantazjowac ze moj maz bedzie wysokim brunetem, ale to nie znaczy ze
            biore slub z kazdym brunetem.
            Moge sobie fantazjowac ze kocham sie z jakims facetem, ale nie ide do lozka z
            pierwszym lepszym tylko dlatego ze mnie podniecil przez siec.

>jak sie kiedys jeszcze
            > nadazy okazja i akurta faceci bede mi sie podobac to czemu nie?

Wazniejsze jest raczej pytanie jest czemu "tak"?

>jestem wolna i
            > nikogo nie ranie. nie mam stalego partnera wiec nikogo nie zdradzam.
            > nie rozumiem czemu moj stosunek do sexu mialby kiedys popsuc moje zycie ze
            > stalym partnerem???? mysle ze to nawet ok ze teraz moge sobie na to
            pozwolic ,
            > pozniej gdy juz wiem jak to jest nie bedzie mnie ciagnelo do zdrady itp.
            > w kazdym razie powiem tylko ze NIC MI NIE JEST-zaden kac moralny
            > pozdrawiam SLODKA

Zycze Ci naprawde jak najlepiej. Powiedzialam, tylko swoje zdanie.
            Nie mysle jednak, ze zawsze prawda jest, iz wystarczy niekogo nie krzywdzic by
            usprawiedliwc jako dobre kazde swoje zachowanie.

foresta

• Gość: podziw Re: jak patrze na to teraz... IP: siatka:* / 192.168.0.* 28.06.03, 17:45
              Muszę powiedzieć Ci, że bardzo się cieszę, że choć świat schodzi na psy, a zło
              nazywane jest dobrem, istnieją jeszcze tacy ludzie jak Ty.

Pozdrawiam
              • Gość: foresta Re: jak patrze na to teraz... IP: 81.210.53.* 28.06.03, 17:50
                Gość portalu: podziw napisał(a):

> Muszę powiedzieć Ci, że bardzo się cieszę, że choć świat schodzi na psy, a
                zło
                > nazywane jest dobrem, istnieją jeszcze tacy ludzie jak Ty.
                >
                > Pozdrawiam

Ty tez do nich nalezysz.

foresta
                • undercover_brother Re: jak patrze na to teraz... 28.06.03, 18:18
                  Ja musze powiedziec, ze oboje jestescie bardziej twardoglowi niz ja.
                  • Gość: ludzik Re: jak patrze na to teraz... IP: siatka:* / 192.168.0.* 28.06.03, 18:38
                    "Zbyt duzo poprawnosci politycznej wkradlo sie w dzisiejszy swiat. Jesli
                    otwarcie powiesz co myslisz o jakiejs tam
                    sprawie to od razu zostajesz uznany za
                    nietolerancyjnego chama. A ludzie myla dwa pojecia: tolerancje z akceptacja."

Właśnie ;-)

Ja toleruję autorkę wątku, niech sobie uprawia ten seks z kim tylko zechce.
                    Jednak nie akceptuję takiego zachowania . Jak juz wcześniej wspomniałam forum
                    nie jest towarzystwem wzajemnej adoracji i dezaprobate też można wyrazić.

Parafrazując Twoją wypowiedź w innym wątku, można napisać Jeśli otwarcie
                    powiesz co myślisz o jakiejś tam sprawie to od razu zostajesz uznany za
                    twardogłowego.

• undercover_brother Re: jak patrze na to teraz... 28.06.03, 18:46
                      :) Coz - niektorzy nie potrafia dostrzec zmian, jakie zaszly w swerze kontaktow miedzyludzkich i zyja w poprzedniej epoce.
                      • Gość: podziw Re: jak patrze na to teraz... IP: siatka:* / 192.168.0.* 28.06.03, 18:58
                        To źle? Czy wszystko co się zmienia jest dobre. Czy to, że wciąż, wg mnie, seks
                        nierozerwalnie łączy się z miłością (ok bedę tolerancyjna hehe z cieplejszym
                        uczuciem ;-)) ) klasyfikuje mnie w grupie 'twardogłowych' jak stwierdziłeś, i
                        zacofanych, pruderyjnych (co jeszcze dopiszcie sami)??????
                        • undercover_brother Re: jak patrze na to teraz... 28.06.03, 19:26
                          Chodzi o to, ze nie mozna ludziom odmawiac prawa do zaspokajania swoich potrzeb. Nie mozna powiedzec: nie bedziesz uprawiac seksu, bo nie zyjesz w stalym zwiazku i nie kochasz swojego partnera.
                          • foresta Re: jak patrze na to teraz... 02.07.03, 00:49
                            undercover_brother napisał:

> Chodzi o to, ze nie mozna ludziom odmawiac prawa do zaspokajania swoich
                            potrzeb
                            > . Nie mozna powiedzec: nie bedziesz uprawiac seksu, bo nie zyjesz w stalym
                            zwia
                            > zku i nie kochasz swojego partnera.

Ja takiego prawa nikomu nie odbieram.
                            Ale mam prawo mowic co o tym mysle i jak to oceniam.
                      • foresta Re: jak patrze na to teraz... 02.07.03, 00:47
                        undercover_brother napisał:

> :) Coz - niektorzy nie potrafia dostrzec zmian, jakie zaszly w swerze
                        kontaktow
                        > miedzyludzkich i zyja w poprzedniej epoce.
                        >

Bardzo sie myslisz. Niektorzy widza zmiany i potrafia je krytycznie oceniac
                        biorac z nich to co ma sens bez wzgledu na epoke. Niektorzy ida za zmianami jak
                        stado baranow przyklaskujac wszystkiemu tylko dlatego ze nie rozpoznaja juz co
                        dobre a co zle.
                • Gość: Isztar Re: jak patrze na to teraz... IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 19:20
                  Nie dosc, ze jestes, to jeszcze mowisz co myslisz :)
                  Dzieki ;)

Buziaki
                  Isztar - Z - Poprzedniej - Epoki - Bo - Nie - Uprawia - Seksu - Z - 5 -
                  Facetami - We - Wszystkich - Miejscach - I - Pozycjach
          • Gość: Isztar Re: jak patrze na to teraz... IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 28.06.03, 19:21
            Gość portalu: SLODKA napisał(a):

niektorzy marza o sexie w kinie,
            > lesie a ja o sexie z 2 facetami.

Nawet jesli marze o seksie w lesie, kinie, na plazy, na stole czy nie wiem
            gdzie, to z moim facetem. a nie z dwoma kolesiami, ktorzy nie wiadomo kim sa,
            co robia, ze juz nie wspomne, czego jeszcze mogli nie robic wczesniej.

jestem wolna i
            > nikogo nie ranie.

Hmmm nie jestes wolna, jestes niewolniczka swojego popedu seksualnego. Jak
            kazdy z nas, ale jedni go potrafia kontrolowac, a inni nie.

nie mam stalego partnera wiec nikogo nie zdradzam.
            > nie rozumiem czemu moj stosunek do sexu mialby kiedys popsuc moje zycie ze
            > stalym partnerem???? mysle ze to nawet ok ze teraz moge sobie na to
            pozwolic ,
            > pozniej gdy juz wiem jak to jest nie bedzie mnie ciagnelo do zdrady itp.

Albo bedzie Cie jeszcze bardziej ciagnelo, bo maz nie bedzie mial ochoty na
            zapraszanie obcych facetow do lozka, a Tobie tylko z jednym juz bedzie malo.
            [albo bedziesz musiala sobie cos innego wsadzic w wolna dziurke :D]

Heh... pozdrawiam.
    • Gość: TWARZE ZAŁOSNA PROWOKACJA... IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 15:06
      PYTANIE TYLKO CZEMU KTOS TAKIE PIREDOLY WYPISUJE...I CZEMU INNI NA NIE ODPISUJA!
      • Gość: misia Re: ZAŁOSNA PROWOKACJA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 12:55

> PYTANIE TYLKO CZEMU KTOS TAKIE PIREDOLY WYPISUJE...I CZEMU INNI NA NIE
        ODPISUJA
        > !

jezeli nie odpowiada ci tresc "zalosnej prowokacji" to po co ja czytac i
        odpowiadac? a poza tym kazdy ma prawo sie wypowiedziec i kady ma prawo
        skometowac....wiec nie miej nikomu za zle ze zaiteresowal go ten wlasnei temat.
        • Gość: twarze Re: ZAŁOSNA PROWOKACJA... IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 21:44
          to co napisałas jest naprawde urocze :) tylko kobieta w jednym zdaniu sama
          zaprzecza temu co napisała w poprzednim! :)
    • platja Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 30.06.03, 19:09
      Wiem ze to nie moja sprawa ale dla mnie jestes poprostu dziwką ! I nie wkręcaj
      ze nigdy wcześniej czegoś takiego nie robiłaś.Słuchaj Ty nie poszłaś z nimi na
      piwo tylko oni Cie wtruchali !!! Czy Ty myślisz ze oni uwazaja Cie za fajna
      koleżanke ? Stara przestań ! Jeżeli kiedy kolwiek do Ciebie zadzwonią to tylko
      po to żeby Cie znowu wyruchać ! Gratuluję Ci pomysłu i odwagi.Teraz całe miasto
      sie dowie jaka jesteś! Co Ty w ogóle sobie myślałaś ???
      • Gość: slodka platja IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.03, 20:41
        ja wiedzialam dokladnie na co sie umawiam, i ze nie jestem ich przyjaciolka to
        wiem tez, ale ja tez i ch nie traktuje inaczej jak przygode sexualna..
        nie rozumiem tylko co ma moje miasto z tym wspolnego?
      • Gość: Kruczyca Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 20:49
        platja napisała:

> Wiem ze to nie moja sprawa ale dla mnie jestes poprostu dziwką ! I nie
        wkręcaj
        > ze nigdy wcześniej czegoś takiego nie robiłaś.Słuchaj Ty nie poszłaś z nimi
        na
        > piwo tylko oni Cie wtruchali !!! Czy Ty myślisz ze oni uwazaja Cie za fajna
        > koleżanke ? Stara przestań ! Jeżeli kiedy kolwiek do Ciebie zadzwonią to
        tylko
        > po to żeby Cie znowu wyruchać ! Gratuluję Ci pomysłu i odwagi.Teraz całe
        miasto
        >
        > sie dowie jaka jesteś! Co Ty w ogóle sobie myślałaś ???

1. na poczatku bylo wyraznie zaznaczone ze to jest przypadkowa znajomosc przez
        internet. dlaczego wiec slodka ma sie uwazac za ich kolezanke?

2. jesli ty mieszkasz w malym miasteczku i kazdy wie z kim sie kochalas
        poprzedniego wieczoru to nie znaczy ze tak musi byc w tym przypadku. uwierz
        niektore miasta sa tak spore ze trudno by bylo po nich taka plotke rozniesc ;D
      • betty-bt Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 02.07.03, 01:07
        platja napisała:

... Co Ty w ogóle sobie myślałaś ???

myslala o tym zeby zaspokoic swoje potrzeby. co w tym zlego? jedna kobietka
        zjada pol torta delektujac sie nim godzinami, a inna uprawia sex z dwoma (lub
        wiecej) facetami i delektuje sie tym miesiacami. zadnej z nich nic nie ubylo.
        byc moze przybylo- tej pierwszej wagi, a drugiej doswiadczen i tyle.
        • foresta Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI 03.07.03, 01:50
          betty-bt napisała:

> platja napisała:
          >
          > ... Co Ty w ogóle sobie myślałaś ???
          >
          > myslala o tym zeby zaspokoic swoje potrzeby. co w tym zlego? jedna kobietka
          > zjada pol torta delektujac sie nim godzinami, a inna uprawia sex z dwoma (lub
          > wiecej) facetami i delektuje sie tym miesiacami. zadnej z nich nic nie ubylo.
          > byc moze przybylo- tej pierwszej wagi, a drugiej doswiadczen i tyle.

Masz bardzo wysublimowane pojecie o kobiecych potrzebach trzeba przyznac.

foresta
          • Gość: Kruczyca Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 10:33
            foresta staraszna cnotka niewydymka z ciebie. ujawnia sie to w kazdej twojej
            wiadomosci. jestes moze siostra zakonna?
        • Gość: bleble? Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.it-net.pl 03.07.03, 23:59
          amen
    • Gość: evita Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:51
      jesli o mnie chodzi to bez tego analu superextraodlot,oczywiscie jesli to
      prawda w co troche watpie,ja bym w kazdym razie chciala kiedys dwoch,narazie
      przezylam jedynie calowanie sie z dziewczyna i chlopakiem jednoczesnie i
      baaardzo mi sie to podobalo:)
    • Gość: meg Re: SEX Z DWOMA CHLOPAKAMI IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:25
      JA TEŻ CHCĘ DWÓCH FACETÓW!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka