Dodaj do ulubionych

Kóry posiadacz samochodu atrakcyjnieszy

15.03.08, 16:45
Kupił nowy (i ładny) ale wydał wiecej pięniedzy czy później kupił taki sam
segment i model i uzywany - ma znajomości i zostało mu więcej pieniedzy.
Pytanie kieruję do tych co nawet przykupowanu telefonu komórkowego odwracają
uwagę od przedsięwzięcia bo gdyby sie nieudało to byłaby trwała kompromitacja.
Obserwuj wątek
    • kocie.bomba Mi sie kiedyś nie udało kupić telefonu 15.03.08, 16:52
      nie miałem zaświadczenia o zatrudnieniu (fr. emploi) - niby mniej forsy a wiecej
      powinności przy kupnie (prawo jazdy jako drugi dokument miałem).
      • po_lack.po_trawi Donald i Tadeusz rozstali sie na wizji 15.03.08, 17:09
        nie pozostawiając telewidzom 3 opcji - albo Donald albo Tadeusz (troche
        teatralnych wyrzutów w kierunku młodości było) - mit podparyskiej Kultury i ze 3
        słowa z franchute i już wydaje się że można smiale projekty społeczne
        przeprowadzać - ciekawe ile osób pod wpływem komentarzy internetowych zrezygnuje
        z głosowania na Tadeusza do PE.
        • kocie.bomba Dla kogo Janis Joplin śpiewa 'release me' 16.03.08, 00:23
          bo chyba wszyscy rozpoznali Janis (takie wspaniałe tradyzcje
          wyzwoleńczo-wolnościowe poprzez sztuke muzyczna mamy w kraju) - tzn. w jakim
          stopniu pokrewienstwa jest laura - myślę ze do Wielkanocy to wyznaczanie
          potencjału rozwoju poprzez szukanie minimów i punktów wsparcia (poziom reklam) -
          nic dziwnego sie pokłocic na wizji - brak inflacji przekazu - wszyscy
          zainteresowani maja jasny wybór albo, albo (skoro tak nam nie wyszlo to wez i
          pokaz co potrafisz a ja dla ciebie troche poudaje dla głupszych)
          • po_lack.po_trawi Żeby nigdy się to nie powtórzyło (Elvis też żyje?) 16.03.08, 04:15
            ja bym im wygarnął i to na całego - idź na całość. U nas jest pokazywany
            dokument 'Dziekujemy za S' kiedy to osoby są proszone o jeszcze jedna przysługę
            w czasach latwiejszych - przedstawimy cię innym imieniem i nazwiskiem - ten kto
            wie to będzie się trochę śmiał (nazwiskiem kojarzonym z internautą). A w
            zagranicznej stacji widziałem, że po przegranej bitwie w robocup szef projektu
            weszedł w butach na boisko (słowny zakaz) i zaraz jeden z członków nadepnął
            jedna nogą - robi to co szef (troche mniej) i wtedy kiedy szzef (troche później)
            i jeszczed jeden pan sie uśmiechnąl gdy to sie stało - on pewnie szefowi kazał
            złamać zakaz i obserwował kto spośród pozostałych pojdzie w slady zwierzchnika.
            Cóż, mamy pełno bohaterów dla których kupić pudelko z neostradą i komputer nowy
            na raty to wbrew swojemu wizerunkowi zucha/zwycięzcy - ich praca to ciągłe
            nabywanie doświadczeń poprzez płatne praktyki a postep pod ich strzechy to
            przywilej dla wprowadzającego (daja mozliwośc nieodpłatnych praktyk), a
            rozpoczynaja filozficznie - co wolisz - czytać (selekty) czy pisac (inserty) -
            ja wolę i pić piwo i strzelać do tarczy z łuku (jedno i drugie) - na szczęście
            jedzie Kubica, a niektórzy lubia konkurować z przekazem medialnym.
            • kocie.bomba Ze źle skrywaną ironią chwalą się, że prezes sępi 16.03.08, 05:26
              fajki - więc warto takie triki robić bo im to imponuje - teraz czas pokazania co
              się jest wart bez dzwonienia do gorszych po pomoc - Adam M nagłośnił rzekomą
              pedofilię (powinno wygasnąć wraz z Wielkanocą) a Mariusz na to pedofilia
              dyrygenta (to może przetrwać święta) - to jest podgryzanie się buldogów pod dywanem.
              • po_lack.po_trawi To może doktorat w Szkole Wyższej Psychologii Społ 16.03.08, 08:20
                ecznej - stosunkowo nowa uczelnia wyższa więc pewnie potrzebuje doktorantów
                którzy nie umieją zdobybć szlifów w rodzimej (magisterium) Alma Mater a chętnie
                się postarają dla prof. Wojciecha Łukowskiego - teraz jest czas zaklepywania
                sobie atrybutów sukcesu skoro w mediach takie rzeczy wyczyniaja - jedne szukaja
                na miare ich mieszkania i ich samochodu a inne z mieszkaniem i samochodem (bo
                same nie maja ani ani).
                • kocie.bomba Przyznawać się kto żyje i wychodzić z podniesionym 16.03.08, 08:29
                  i rękami - Deyna, Wagner, Ciechowski i to już (a czemu ten Boniek tak Aquafresce
                  krytykuje?)

• fausz.t Juniorzy już są gotowi 16.03.08, 08:53
                    interpolować to co znależli w internecie na gruncie swoje gminy tylko nie ma
                    wolnych elektronów kótre powinny pokazać jak się to robi - gdzie są wolne elektrony?
                    • hide_tank Stojak bez głowicy i suwakowa tabela naświetleń 17.03.08, 05:33
                      to prezenty od dziadków plus analogowy kompakt od rodziców - juniorzy wczoraj
                      zrobili pierwsze zdjęcia (a A. Jesien juz była widziana w sklepie z torebkami na
                      laptopy).
                      • fausz.t To teraz już tylko psychologia 17.03.08, 06:10
                        albo 100% frekwencja (przychodzić na wszystkie spotkania i awanas za
                        staż/wytrwałość) albo powolna ucieczka (powolna amortyzacja frekwencji i
                        szukanie nowej grupy wsparcia) - juniorzy potrzebują pomocy w amortyzacji i
                        osoby posrednika do kontroli wykonania przysług - mysle ze wolne elektrony same
                        powinny troche siebie zamortyzowac w okresie przejsciowym.
                        • hide_tank Plastic paddy 17.03.08, 06:34
                          był w sobotę (sw. Patryk dla zagraniczniaków) a dla swojaków jest w ten dzien
                          kiedy trzeba (w tym roku dzisiaj) a najpozniej tydzien pozniej o ile prawdziwy
                          wypada w sobote - to mode byc irish
                          • fausz.t Klonowanie i synteza - hattrick is damn weak 17.03.08, 08:45
                            Klonowanie to max 90% oryginału a synteza to 90% lepszego - liczy się tylko
                            kolejność, z kim ciebie synteztują (twój przeciwnik ligowy z ktorym pozniej
                            grasz widzac proporcje) i czy przeciw tobie syntezują - i chodzi o reklame A.
                            Jesien (max 90%) z telefonem komórkowym (bo ona nawet komórki niema wiec do
                            reklamy komorek się nadaje).
                            • hood_thick Gdyby wszyscy grali tak jak ja to byłoby 17.03.08, 09:11
                              szybciej - tzn. platforma hattrick szybciej by się uczyła - fuckin loosers.
                              • hide_tank Ja mam trochę gorsze wyniki 17.03.08, 09:54
                                11 zwycięstw pod rząd i też 3 z tej kolejki (ale ja nie ujawniam loginu z
                                hattrick i nie rzucam wyzwań) - najpierw wyzywam na puchar na mój stadion i
                                pierwszą ofertę sparingu odrzucam a później rzucam wyzwanie na puchar drugiemu
                                najlepszemu z mojej ligi i też na puchar i drugią ofertę sparingu akceptuję.
    • piwi77 Re: Kóry posiadacz samochodu atrakcyjnieszy 16.03.08, 09:23
      A nie mógł kupić, chocby bez znajomości, ale tak, aby przy kupowaniu
      telefonu komórkowego nie było przedsiewzięcia kompromitującego
      segment, niechby nawet był używany.

(Odpowiadając, starałem się byc równie zrozumiały co autor wątku)
      • hypatia69 Re: Kóry posiadacz samochodu atrakcyjnieszy 17.03.08, 07:28
        Ja myślę, ze rozsądniej by było, gdyby przy kupowaniu nowej komórki
        gratis wziął używany segment. A gdyby dodatkowo otrzymał Matiza to
        już kompromitacja. I już nie ważne, czy atrakcyjniejszy czy po
        znajomości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka