andreas.007 17.03.07, 19:15 Super, jak to on robi... Moze tak bym spróbował, choc...raz! Podobno narty bardzo lekkie, a za to długie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:34 zacznij od kanapek z bananami ,a dalej pójdzie lekko Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:38 a co to z tymi kanapkami, bo jakos po wspólnym sniadaniu Małysza z Kaczynskim, to dziennikarze cos pytali o te banany....? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:39 i zapusc sobie wasa jak jeszcze nie masz i zostan dekarzem zdaje sie takze no a Adam jest super, no brak slow jaki on jest genialnz odrobil w 3 konkursach 234 pkt i jeszcze ma teraz przewage tego nikt nie przewidzial! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:41 Andre, bo Adam zawsze na snadanie je bulke i przegryza ja bananem - serio! a to dla Ciebie: Dlaczego Małysz siedzi w więzieniu za pobicie?! Bo pobił wszystkie rekordy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:44 kolega kiedys mi polecał banany na golfa, bo pozywne... to brałem, bo to 6 godzin taka runda, to albo whisky albo snikers! Wzięłem kilka razy, to jak potem wyciagnąłem z dna torby, bo zapomniałem, to nawet nie bede opisywał... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:46 no co Ty ? odlotu po bananie nie miałeś nigdy? fajna dieta energetyczna Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:51 ja kiedys przywoziłem z Berlina banany tez... to bralismy takie, zeby przywieźc i od razu na hurt sprzedac i nastepny kurs! A bralismy tonami, czasam dwa TIRy i Star z przyczepa! To jak na granicy był zator, to jak stalismy, to słychac było... tupot dochodzących bananów!! Wiecie jaki to hałas uciekajacych bananów... A po swietach mielismy całe kartony dla rodziny i znajomych... A wtedy w gazetach pisano, ze brazowe plamki sa rakotwórcze... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 19:42 no ja to jestem w szoku... Dzisiaj jak patrzyłem, jak oni leca.. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 21:34 Mnie sie w Malyszu najbardziej podoba to, ze - jak mowi - nigdy nie stara sie wygrac, tylko wykonac jak najlepszy skok. Super zasada - nie skupiac sie na rywalizacji, tylko na doskonaleniu tego, co sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Wyczyny Małysza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 21:45 to podejrzewam dobra robote psychologa... Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 22:12 Mysle, ze nad wszystkimi z naszej kadry pracuja psycholodzy - ale on pewnie naprawde w to uwierzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 23:00 ale małysz nie jest katolikiem a jak nie jest katolikiem to według kryteriów dzisiejszej nomenklatury jest podejrzany i niepewny, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wyczyny Małysza... 17.03.07, 23:02 Adaś wiekowo na lustrację nie łapie się Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: Wyczyny Małysza... 18.03.07, 11:19 Piotr, Ty chyba za dlugo ze Swarozycem ostatnio rozmawiales... Odpowiedz Link Zgłoś