nokian1 08.04.09, 17:22 witam, jestem 20 letnim studentem i po raz kolejny w ostatnim czasie widze temat na glownej o latwych i nieszanujacych sie dziewczynach. koledzy! powiedziecie mi, gdzie ja takie dziewczyny moge znalezc? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudolf.ss galerianki 08.04.09, 17:46 podobo w Wawie istnieje takie zjawisko jak galerianki. Stoją pod galeriami handlowymi i jak im kupisz bluzkę albo coś innego to zrobią ci amatorską gałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brum Re: galerianki IP: *.gprs.plus.pl 08.04.09, 19:10 ... i będziesz nieszanującym się chłopakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynydorosły Re: galerianki IP: *.gprs.plus.pl 09.04.09, 13:28 > podobo w Wawie istnieje takie zjawisko jak galerianki. Stoją pod >galeriami handlowymi i jak im kupisz bluzkę albo coś innego to zrobią >ci amatorską gałę. Z naciskiem na podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: nieszanujace sie dziewczyny - gdzie one sa? 09.04.09, 12:30 nokian1 napisał: ... Wiosna idzie, krew się burzy ....:O Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: nieszanujace sie dziewczyny - gdzie one sa? 09.04.09, 15:25 Przyłączam się do pytania :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantofelek Re: nieszanujace sie dziewczyny - gdzie one sa? IP: *.opera-mini.net 09.04.09, 15:44 Co znaczy latwa? Co dla jednego latwe, to dla innego nie do zrobienia, a czasem na odwrot. Kiedys podrywalem pewna powabna Lidke z pieknymi piersiami. Szlo mi jak po grodzie. Zupelnie przypadkowo dowiedzialem sie ze gustowala w bajkerach i muzykach. Zaliczala ich jak pacman kropki. Wystarczylo zagrac na basie w ogrodku piwnym lub w skorzanych spodniach i odslonietym torsem saczyc piwo w B52 by obudzic w niej zwierzece zadze. Wniosek - szukajcie chlopaki swojej niszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc To proste: W agencjach towarzyskich, na poboczach IP: 82.113.121.* 22.04.09, 17:01 Po co dalej szukac ? Tam jest pelny wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
panirogalik Re: nieszanujace sie dziewczyny - gdzie one sa? 23.04.09, 09:51 cudny wątek, może by przyszpilić;)? Odpowiedz Link Zgłoś