migreniasta 23.06.09, 18:52 wiadomosci.onet.pl/1995483,11,item.html A czego można się spodziewać po gościu ,który jest prezydentem państwa o dźwięcznie brzmiącej nazwie AKSLOP albo mylącego IRĘ z SIADEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brum.pl1 Qui pro quo 23.06.09, 19:01 Cytat z artykułu: Następnie zacytował słowa: "Trzeba kochać ludzi, bo szybko odchodzą". Autorem tych słów jest jednak ksiądz Twardowski, a nie Zbigniew Herbert. Przyganiał kocioł garnkowi! Autorem tych słów nie był też ksiądz Twardowski! Napisał on bowiem "Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą". Czyli znów qui pro quo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Nie dziwota IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 19:05 Jak powiedziałby chłop z Powiśla, prezio zna się na poezji jak świnia na gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Oj tam 23.06.09, 19:06 amerykańscy prezydenci nie mieli pojecia jak się nazywaja premierzy sąsiednich państw, a ty tutaj krytykujesz naszego za to, że myli nieżyjacych poetów, to tak jak byś po zakończonych sukcesem rozmowach np. z Putinem krytykowała go za to ze ochlapał sobie spodnie winem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś Re: Oj tam IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.06.09, 19:09 > jak byś po zakończonych sukcesem rozmowach np. z Putinem nie pije z Putinem! Merkel czasami zaprasza mnie na winko, ale nigdy nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Oj tam IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 19:17 Od teraz nie nazywasz się Byś, tylko Bryś. Ja ciebie chrzczę w imię ojca i syna i ducha świętego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byś! Re: Oj tam IP: *.multimo.gtsenergis.pl 23.06.09, 19:23 Bryś? uzasadnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ares Re: Oj tam IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 19:25 Otrzymałem bezpośrednią transmisję z zaświatów. Zostałeś wybrany. A poza tym wstaję teraz od kompa, bo mnie brzuch boli i musze iść do kibla. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzet21 Re: Nie dziwota 23.06.09, 19:37 Obaj, i prezes i prezydent PISu mają często trudności w ogarnięciu wiedzy wszelakiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Nie dziwota 23.06.09, 20:08 wuzet21 napisał: > Obaj, i prezes i prezydent PISu mają często trudności w ogarnięciu > wiedzy wszelakiej... Ta... Wiedzę ich widzę ogromną... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Nie dziwota 23.06.09, 19:39 migreniasta napisała: > A czego można się spodziewać po gościu ,który jest prezydentem > państwa o dźwięcznie brzmiącej nazwie AKSLOP > albo mylącego IRĘ z SIADEM Jak zwykle się poleniłem, artykułu nie czytałem, ale swoje trzy grosze wtrącę. Na przykład, że poleci pod czeską flagą, na szczyt Ligi Arabskiej, święcie przekonany, ze Polska jest jej członkiem? Odpowiedz Link Zgłoś