Dodaj do ulubionych

Checkpoint Gorol

15.08.09, 11:20
Wolfie, małe modyfikacje i jest jak znalazł ;D Sądzę, że ktoś powinien wysunąć taki pustolat do odpowiednich władz. Oprawą graficzną sama się zajmę ;DD

[img]https://imgpe.trivago.com/uploadimages/47/33/4733622_l.jpeg[/img]
Obserwuj wątek
    • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 15.08.09, 11:52
      To spadam w plener ;) You are now entering the evil Gorol Territory ;DDD

Siup! ;D
      • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 15.08.09, 13:45
        Wizę już mam, jadę do Altreichu :D
        • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 15.08.09, 22:46
          Taaa, stary trick: dali wizę, potem zatrzymają i stwierdzą brak jasnozielonego,
          kwadratowego stempla. Za to Cię posadzą :D
          Mam pomóc? Zawołaj ;DD
          • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 11:35
            Wróciłem. Znajomość prezydenta (choćby i tylko miasta) czasem się przydaje :D
            Dziś znów jadę :D
            • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 11:43
              Mission accomplished ;)))

> Dziś znów jadę :D

Głodne bestie! :DD

O, patrz: MIS czyli Missing in Sosnowiec ;DDD
              • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 20:17
                I jak, chody uratowały po raz kolejny? ;P
                • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:14
                  Owszem. Ale później umówiłem się z kumplem i głowa mię się kiwie trochę:D
                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:17
                    Ooooo nie! Aż tak się wysiliłeś dla prostej przyjemności? ;D
                    • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:18
                      Tak. I zaraz pójdę się wykapać, bo śmierdzę dymem z papierosów, o!
                      • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:37
                        Rany, ile to pracy! :DD
                        • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:40
                          Właśnie, nadgarstki bedą mnie boleć od odkręcania kurków.... ech parszywy żywot :D
                          • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:43
                            To tylko początek ;D kąpiel to ciężka... szychta :D
                            • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 22:48
                              Trza tylko uważać, coby nie zasnąć z otwartą gębą, żeby całej wody nie wypić.
                              • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 23:49
                                Taaa... to może poważnie zaszkodzić ;D
                                Potem lanie wody murowane :DDD
                                • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 23:54
                                  Polska jak Sahara, a gymba blank flek :D
                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 16.08.09, 23:56
                                    :DDD

Dobre, nie? A dziś testowałam na ludziach Twoje jew-jew! ;D
                                    • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 00:02
                                      No i jak reagowali? Nie wyzywali od antysemitów?
                                      • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 00:17
                                        Etam ;D się śmiali i pytali czy to z tego show o misiu* (demaskującym) Curb Your
                                        Enthusiasm. Czyli komplement najwyższy :)))

* on sam jest jew-jew, Larry David.
                                        • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 00:30
                                          Powinienem spłonąć rumieńcem? :D
                                          • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 00:35
                                            Tak, proszę :)))

E, wiem, że nie spłoniesz ale postaraj się :D
                                            • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 01:35
                                              Mówisz i masz
                                              • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 01:50
                                                Nomen omen ODPAŁ!
                                                • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 09:07
                                                  I to niezły :D:D:D:D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 09:44
                                                    Bardzo ;) Idę odpalić kawę bez ogórka, zraz wracam :)
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 10:14
                                                    Kawa jest dobra, choć nie zielona :D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 10:33
                                                    Co Tobie z tym zielonym??? ;D

[img]https://static.flickr.com/111/267008685_dedb23ae4e.jpg[/img]
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 11:17
                                                    Nie wiem, co to jest, ale aż mi tu zapachniało lodami jabłkowymi :)
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 12:17
                                                    Kocik, te nie są jabłkowe! :) Wcale.
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 12:25
                                                    Ale się kojarzą, jak dobry, japoński, mrożony japcok :D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 12:38
                                                    Lody jabłkowe to jakaś rajska fanaberia :D
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 12:54
                                                    Ale jaka pachnąca :D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 14:51
                                                    Jabłkiem, przy odrobinie szczęścia ;D
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 14:57
                                                    Nie jabłkiem, tylko E o zapachu jabłka
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:07
                                                    Fe! ;#

Tak to nie chcę...
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:35
                                                    Ty chyba nie jesteś tak naiwna, żeby myśleć, że lody są dosmaczane naturalnymi
                                                    składnikami?
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:38
                                                    Nie każde ;P farbowanych nie jem, to już wolę się obejść... smakiem :)
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:43
                                                    Ty jednak jesteś naiwna. Albo sama robisz lody :D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:48
                                                    Kursywa, są takie bez E E E! Ufoj mi ;&
                                                    Jasne, że robię i to bez puszczania farby ;DD
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 15:55
                                                    i z jabłuszkiem? :D
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 16:02
                                                    To mi najpierw powiedz, co to... :D Slang jakiś Twój???
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 18:19
                                                    Nie slang. Ja szkołę żywieniową kończyłem i w takie zapewnienia o naturalności
                                                    produktów to nie wierzę. O kant dupy można je potłuc :)
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 18:21
                                                    Nie wierzysz w produkty ekologiczne zatem?
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 18:37
                                                    Ekologiczne to co innego. A swoją drogą też na nich oszukują.
                                                    Kiedyś czytałem o takim ekosklepie, który zaopatrywał się w Tesco :)
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 18:40
                                                    Ech, toż ja o ekologicznych cały czas... wiem wiem, na ślepo nie wierzę ale...
                                                    kolorowych farbek w siebie nie wlewam, obejdę się :)
                                                  • lupus76 Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 18:47
                                                    Świadomie nie wlewasz :)

Wino czasem pijasz?
                                                    Spróbuj w disiejszych czasach kupić bez siarczynów.

Pomidorki z ekohodowli, czerwoniutkie takie?

Rasowane spalinami ze starych silników, bo daje barwę

I tak dalej, et cetera...
                                                  • twardycukierek Re: Checkpoint Gorol 17.08.09, 23:00
                                                    Jutro :)

I... nie znoszę pomidorów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka