twardycukierek 22.08.09, 11:51 Hej! ;D Wspaniała, cudowna, Dirty Diana... upside down boy you turn me [img]https://userserve-ak.last.fm/serve/_/204015/Diana+Ross.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 12:29 Hej Moon :)) nie, w czarnych szpilach ;) cant hurry love Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 12:44 czyli"Z niezbędnika kobiety...":) przynajmniej dla mnie,takie są:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 12:47 Tak tak :) mała czarna, biała koszula, ukochane jeansy, czarny żakiet na figurę, złote lub srebrne sandały na szpili... itd itd ;DDDDD Co byś jeszcze dodała? A dziś ból, agonia, ale: I will survive Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 12:54 bikini:)używam całorocznie,ale letnią porą to dla mnie niezastąpiony niezbędnik! A dziś ból, agonia tylko"Vouge"nie włączaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 12:57 Całorocznie???? ;))) to ten aquapark, tak? O! Wiedziałam, że czegoś mi brak :DD Ten kawałek, ale tylko ten koncerowy wymiata mną... Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: No i się potańczyło... 22.08.09, 13:30 tak.tempka na zawnątrz nie ma wpływu na tropik w tym miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś