kolter-one 22.08.09, 12:03 Nasz Kubek na trzecim treningu przed GP Walencji uzyskał trzeci czas , no najwyższa pora na powrót na szczyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kingston Re: Jest dobrze:)) IP: *.opera-mini.net 22.08.09, 13:57 Pogoda ladna. Niech tylko samochod dobrze sie sprawuje i Q3 powinno byc minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 22.08.09, 14:06 Gość portalu: Kingston napisał(a): > Pogoda ladna. Niech tylko samochod dobrze sie sprawuje i Q3 powinno byc minimum Rozpoczęło się Q1 zobaczymy za jakieś 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingston Re: Jest dobrze:)) IP: *.opera-mini.net 22.08.09, 14:22 Nowy defusor sie sprawdza. Drugi czas :). Jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 22.08.09, 17:45 Qurde myślałem ze choć z piąty nasz kubek będzie ! ale to nic dobre i ta!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Jest dobrze:)) IP: 212.106.21.* 22.08.09, 14:48 Jezu, jakie szczęście mnie spotkało. Kubica na trzecim miejscu. Obym tylko nie popuścił w majciochy z tej ekstazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 22.08.09, 17:46 Gość portalu: Trazybul napisał(a): > Jezu, jakie szczęście mnie spotkało. Kubica na trzecim miejscu. Obym tylko nie > popuścił w majciochy z tej ekstazy. Użyj reki będzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trazybul Re: Jest dobrze:)) IP: 212.106.21.* 22.08.09, 18:01 A ty używasz Kubicy? Może znajdź sobie kobietę. Sądząc po poziomie twoich wpisów nie bardzo wiesz, co to jest kobieta, zatem podaję ci link, pod któym możesz zaznajomić się teoretycznie z tym zagadnieniem: pl.wikipedia.org/wiki/Kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 22.08.09, 18:09 Gość portalu: Trazybul napisał(a): > A ty używasz Kubicy? Może znajdź sobie kobietę. Sądząc po poziomie twoich wpisów nie bardzo wiesz, co to jest kobieta, zatem podaję ci link, pod któym możesz zaznajomić się teoretycznie z tym zagadnieniem: No co ty mi tu dajesz link do sklepu w którym gumowe lalki kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Jest dobrze:)) 23.08.09, 15:54 Żadne takie he he he! Popatrz kiedy to pisałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 23.08.09, 16:27 tytanya napisała: > Żadne takie he he he! > Popatrz kiedy to pisałam. :) he he he he he he he he !! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jest dobrze:)) 23.08.09, 14:31 - Jaka jest różnica pomiędzy Kubicą a Heidfeldem? - Heidfeld jeździ dzięki mechanikom a Kubica pomimo mechaników. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-one Re: Jest dobrze:)) 23.08.09, 15:50 gazeta_mi_placi napisał: > - Jaka jest różnica pomiędzy Kubicą a Heidfeldem? > - Heidfeld jeździ dzięki mechanikom a Kubica pomimo mechaników. Kubek ma talent ,a Heidfeld to wyrobnik dobrze wyszkolony ,ale bez tego błysku w oku . Odpowiedz Link Zgłoś