Dodaj do ulubionych

Super Bemowo

21.03.10, 21:16
Co sądzicie o nowym piśmie na Bemowie? Czy ktoś już dostał Super Bemowo?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bemovvi@k Re: Super Bemowo IP: *.acn.waw.pl 22.03.10, 22:12
      Dostałem, przeczytałem i się zawiodłem. Nic interesującego. Nie mieszkam w
      blokach SM Górczewska, więc ich podwyżki mnie nie dotyczą. Zakaz zawracania na
      Górczewskiej przed tesiem, też sprawa stara. Dźwigowa to problem, który mają
      rozwiążać tej wiosny.
      • Gość: mama Grześka Re: Super Bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 10:36
        Najbardziej rozbawił mnie artykuł o psich odchodach na trawnikach - o
        czym on miał świadczyć? Chyba tylko o bezdennej bezradności władz
        Bemowa
        • Gość: supertata psie kupki to nie tylko problem Bemowa. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 09:47
          więc mamo - pamiętaj jeśli mnie "wysadzasz" na spacerku to tez sprzątnij po mnie.
          • Gość: mama Grześka Re: psie kupki to nie tylko problem Bemowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 16:08
            Noooooo jak "supertata" wysadza swoje dzieci na trawnik to oczywiście powinien posprzątać.
            Moje dzieci potrzeby fizjologiczne załatwiają w toalecie.
            A inne dzielnice ... no cóż ja mieszkam na Bemowie i tu właśnie moje dzieci nie mogą bawić się na trawie obficie upstrzonej psimi odchodami.
            Poczytaj sobie "Supertato" o Toksokarozie i módl się aby twoje dzieci jej nie złapały.
            • Gość: supertata ...i o świńskiej grypie też poczytaj . IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 22:11
              O pijanych kierowcach oraz obleśnych sprzedawcach. czy to coś zmieni jak
              przeczytasz?
              • Gość: mama Grześka Re: ...i o świńskiej grypie też poczytaj . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 14:40
                No widzę że trafiłam na amatora pogłębiania wiedzy. Tak właśnie uważam, że coś to zmieni jeżeli spotka się ze zdecydowanym sprzeciwem na takie rzeczy jak psie odchody na trawnikach i wywołane nimi choroby pasożytnicze.
                Kiepski przykład z tą świńską grypą wywołaną wirusem na który akurat nie mamy wpływu, co do reszty pozostawię bez komentarza bo to w ogóle inna historia.
                Mam tylko nadzieję że życie nie zmusi Cię nigdy do zgłębienia wiedzy na temat chorób pasożytniczych odzwierzęcych.
                • Gość: supertata Re: IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 19:38
                  Wielokrotnie widziałem na spacerze rozradowane mamusie które wysadzały swoje
                  pociechy wprost na trawniczek i nie sprzątały tego po sobie ( a raczej po swoich
                  maleństwach). I tylko tyle miałem do powiedzenia ale widzę że trafiło mi się :)
                  na amatorkę pyskowania. Przeczytaj ze zrozumieniem a dopiero później pouczaj.
                  • Gość: dzieciak Cisza! co to za dymy kochani rodzice? IP: 194.11.24.* 27.03.10, 20:54
                    tylko kłóci się potraficie mamusiu i tatusiu a mi się chce siusiu :(
                  • Gość: mama Grześka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 22:10
                    Wielokrotnie widziałeś jak dzieci załatwiają się na trawnik - powiadasz? Ja codziennie czyszczę byty mojego trzyletniego synka z psich odchodów. Moim zdaniem nie ma porównania gdy dziecko zrobi siusiu pod drzewko bo chyba nie mówisz o tzw grubszej potrzebie a nagminnym obsrywaniu trawników, chodników i klatek schodowych przez czworonożnych milusińskich których właściciele oburzają się że dziecko rzuciło na ziemię papierek a nie raczą posprzątać GÓWNA po swoim ukochanym pieseczku.
                    Po za tym supertato umiem czytać ze zrozumieniem, to ty nie potrafisz pisać z sensem.
    • Gość: K Re: Super Bemowo IP: *.dwo.com.pl 23.03.10, 11:30
      Żenada. Poziom edytorski / graficzny / merytoryczny / gramatyczny
      każe mi sądzić, że za robotę wzięli się ludzie z przypadku. Siedzę w
      branży i wstyd mi by było coś takiego wydawać. Bardziej przypomina
      mi to amatorską gazetkę szkolną niż "gazetę". Następny numer bez
      czytania wrzucę do kosza, tak reaguję na amatorszczyznę. Z
      doświadczenia wiem, że prawdopodobnie "prezes" gazety razem z całą
      redakcją są przekonani, że tworzą coś fantastycznego, hehe. A
      prawdopodobnie cała "redakcja" to kilka osób w jednym pokoju z
      komputerem z pirackim softem, szafką i telefonem :)
      • alefajnie Re: Super Bemowo 23.03.10, 15:52
        piracka szafka?
      • Gość: onti Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 25.03.10, 20:19
        A mnie się podoba. Przejrzyste i fajnie napisane. Czekam na kolejny numer.
      • Gość: supertata Odezwał się zawodowiec. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 09:49
        Napisz proszę czym Ty się zajmujesz. I czy aby bokserki nike które nosisz są
        oryginalne? Bo my, sąsiedzi wątpimy:)
    • Gość: Bemowiak ogólnie jest dobre IP: 194.11.24.* 23.03.10, 13:44
      Jest super przy gazetce-agitce z ratusza, wydawanej na papierze kredowym za moje
      podatki. Wolę Wasze pismo! Jest konkretne, na temat.
    • Gość: Rafał Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 23.03.10, 16:58
      Takie lekkie, dobrze się czyta na kibelku ;)
      • kurczako Re: Super Bemowo 23.03.10, 20:12
        za dużo reklam :/ ale cóż z tego żyją...
    • Gość: Bemowiak super bemowo = agitka ratusza POjebusów IP: 194.11.24.* 01.04.10, 18:05
      brukowiec redagowany przez klakierów burmistrza
      <paw>
      • Gość: mieszkaniec okolic Żal dupeczkę ścisnął pisiaku? I taki ty bemowiak.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 16:31
        ..jak z koziej dupy trąbą (hahahaha) tylko w wyścigu szczurów bierzesz udział.
        Na święta wymiatasz do mamusi w pole pełne chwastów a w niedzielę przysypiasz w
        "kościole". Hehehehe. palant i pojebus ale to w rodzinie maryjnej norma!
        • Gość: Bemowiak milcz POjebusie IP: 194.11.24.* 03.04.10, 17:05
          schaleś się ciulu po spryskaniu jaj przez pedzia w sukience i skowyczesz na forum
    • Gość: em Re: Super Bemowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.10, 17:30
      gazeta ma wydzwiek taki troche anty ratuszowy ale to i dobrze bo od tej pisaniny
      w bemowo news czasami zastanawialam sie czy to nie najlepsze lata propagandy prlu..
      "burmistrz zrobił", "burmistrz zwrocil uwage", "burmistrz wybudował"..
      tja..

pluralizm jest potrzebny takze fajnie ze taka inicjatywa sie pojawila
    • Gość: radek.s Re: Super Bemowo IP: 85.222.87.* 27.04.10, 01:37
      Pewnie,że dobrze, że coś takiego powstało - no i jest dostępne, bo te inne
      gazetki co się czasem pojawiały to tylko w ratuszu i w przychodniach leżały. -
      faktycznie za dużo reklam - więcej tekstu by się przydało - ale chyba zaczynają
      dopiero - od kiedy to wychodzi tak w ogóle?
      • Gość: toddek Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 27.04.10, 07:26
        sprawdź tutaj.
        superbemowo.pl/
        Wydaje mi się że jest to jedno osobowa akcja, bo artykuły pisze cały czas jedna
        osoba, tak wynika z podpisów. No ale jest nieźle.
        • Gość: mieszkaniec okolic Bieg Apacza dookoła sracza! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 17:03
          Kolejne wypocidełko w którym neguje się wszystko ale najlepsze są foty:)
    • Gość: Bemowiak Re: Super Bemowo IP: 64.191.64.* 27.04.10, 19:37
      Syf POpaprańców jakich mało !
      • Gość: mieszkaniec okolic Obawiam się koleżko że to PiSowski aktyw. IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 20:53
        Ten cały apacz jak i gazetka jest w prostej linii aktywem PiSowskim z domieszką
        SLDowską. Poczytaj KRS a będziesz madzrejszy od swoich braci......prosiaków :)
      • Gość: vito Re: Super Bemowo IP: 85.222.87.* 09.05.10, 04:14
        To SuperBemowo to chyba tylko na kaskę nastawione bo reklam coraz więcej. Trochę
        jak taki właśnie Superekspres albo fakt. CIągle piszą "urzędasy" albo "lenie"
        hihihi :) Przynajmniej nie przynudzają!
        • Gość: mieszkaniec okolic Jak to w PiSowskim kotle, nie ospuszczają. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 12:28
          Ale to u takich przygłupów normalne, swoją drogą dziwne trochę że za "urzędasa"
          urzędnik gminy nie napisze w odpowiedzi : TUBA KOMUCHÓW! Bo takim brukowcem jest
          ta gazetka:) Niedługo zacznie lansować byłego czerwonego barona.........
    • Gość: czytelnik Re: Super Bemowo IP: 188.33.86.* 13.05.10, 00:40
      jak się wczytasz dokładnie to trudno oprzeć się wrażeniu, że nie
      jest to kolejna tuba propagandowa włodarzy.Zobacz kto i z czym się
      reklamuje.Poziom mizerny, ale cel ważniejszy. Mądrość czytelników
      spowoduje, kiedy ta gazetka zakończy swój medialny żywot.
      • Gość: kusi Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 06.09.10, 19:47
        Gazetka chyba już sięgnęła dna, widać że panu Mariuszowi z ratusza nie wyszło oczernianie włodarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka