jagodka.g 21.03.10, 21:16 Co sądzicie o nowym piśmie na Bemowie? Czy ktoś już dostał Super Bemowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bemovvi@k Re: Super Bemowo IP: *.acn.waw.pl 22.03.10, 22:12 Dostałem, przeczytałem i się zawiodłem. Nic interesującego. Nie mieszkam w blokach SM Górczewska, więc ich podwyżki mnie nie dotyczą. Zakaz zawracania na Górczewskiej przed tesiem, też sprawa stara. Dźwigowa to problem, który mają rozwiążać tej wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Grześka Re: Super Bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 10:36 Najbardziej rozbawił mnie artykuł o psich odchodach na trawnikach - o czym on miał świadczyć? Chyba tylko o bezdennej bezradności władz Bemowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertata psie kupki to nie tylko problem Bemowa. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 09:47 więc mamo - pamiętaj jeśli mnie "wysadzasz" na spacerku to tez sprzątnij po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Grześka Re: psie kupki to nie tylko problem Bemowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 16:08 Noooooo jak "supertata" wysadza swoje dzieci na trawnik to oczywiście powinien posprzątać. Moje dzieci potrzeby fizjologiczne załatwiają w toalecie. A inne dzielnice ... no cóż ja mieszkam na Bemowie i tu właśnie moje dzieci nie mogą bawić się na trawie obficie upstrzonej psimi odchodami. Poczytaj sobie "Supertato" o Toksokarozie i módl się aby twoje dzieci jej nie złapały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertata ...i o świńskiej grypie też poczytaj . IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 22:11 O pijanych kierowcach oraz obleśnych sprzedawcach. czy to coś zmieni jak przeczytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Grześka Re: ...i o świńskiej grypie też poczytaj . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 14:40 No widzę że trafiłam na amatora pogłębiania wiedzy. Tak właśnie uważam, że coś to zmieni jeżeli spotka się ze zdecydowanym sprzeciwem na takie rzeczy jak psie odchody na trawnikach i wywołane nimi choroby pasożytnicze. Kiepski przykład z tą świńską grypą wywołaną wirusem na który akurat nie mamy wpływu, co do reszty pozostawię bez komentarza bo to w ogóle inna historia. Mam tylko nadzieję że życie nie zmusi Cię nigdy do zgłębienia wiedzy na temat chorób pasożytniczych odzwierzęcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertata Re: IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.10, 19:38 Wielokrotnie widziałem na spacerze rozradowane mamusie które wysadzały swoje pociechy wprost na trawniczek i nie sprzątały tego po sobie ( a raczej po swoich maleństwach). I tylko tyle miałem do powiedzenia ale widzę że trafiło mi się :) na amatorkę pyskowania. Przeczytaj ze zrozumieniem a dopiero później pouczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Cisza! co to za dymy kochani rodzice? IP: 194.11.24.* 27.03.10, 20:54 tylko kłóci się potraficie mamusiu i tatusiu a mi się chce siusiu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Grześka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 22:10 Wielokrotnie widziałeś jak dzieci załatwiają się na trawnik - powiadasz? Ja codziennie czyszczę byty mojego trzyletniego synka z psich odchodów. Moim zdaniem nie ma porównania gdy dziecko zrobi siusiu pod drzewko bo chyba nie mówisz o tzw grubszej potrzebie a nagminnym obsrywaniu trawników, chodników i klatek schodowych przez czworonożnych milusińskich których właściciele oburzają się że dziecko rzuciło na ziemię papierek a nie raczą posprzątać GÓWNA po swoim ukochanym pieseczku. Po za tym supertato umiem czytać ze zrozumieniem, to ty nie potrafisz pisać z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Super Bemowo IP: *.dwo.com.pl 23.03.10, 11:30 Żenada. Poziom edytorski / graficzny / merytoryczny / gramatyczny każe mi sądzić, że za robotę wzięli się ludzie z przypadku. Siedzę w branży i wstyd mi by było coś takiego wydawać. Bardziej przypomina mi to amatorską gazetkę szkolną niż "gazetę". Następny numer bez czytania wrzucę do kosza, tak reaguję na amatorszczyznę. Z doświadczenia wiem, że prawdopodobnie "prezes" gazety razem z całą redakcją są przekonani, że tworzą coś fantastycznego, hehe. A prawdopodobnie cała "redakcja" to kilka osób w jednym pokoju z komputerem z pirackim softem, szafką i telefonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onti Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 25.03.10, 20:19 A mnie się podoba. Przejrzyste i fajnie napisane. Czekam na kolejny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertata Odezwał się zawodowiec. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.10, 09:49 Napisz proszę czym Ty się zajmujesz. I czy aby bokserki nike które nosisz są oryginalne? Bo my, sąsiedzi wątpimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemowiak ogólnie jest dobre IP: 194.11.24.* 23.03.10, 13:44 Jest super przy gazetce-agitce z ratusza, wydawanej na papierze kredowym za moje podatki. Wolę Wasze pismo! Jest konkretne, na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 23.03.10, 16:58 Takie lekkie, dobrze się czyta na kibelku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczako Re: Super Bemowo 23.03.10, 20:12 za dużo reklam :/ ale cóż z tego żyją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemowiak super bemowo = agitka ratusza POjebusów IP: 194.11.24.* 01.04.10, 18:05 brukowiec redagowany przez klakierów burmistrza <paw> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Żal dupeczkę ścisnął pisiaku? I taki ty bemowiak.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.10, 16:31 ..jak z koziej dupy trąbą (hahahaha) tylko w wyścigu szczurów bierzesz udział. Na święta wymiatasz do mamusi w pole pełne chwastów a w niedzielę przysypiasz w "kościole". Hehehehe. palant i pojebus ale to w rodzinie maryjnej norma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemowiak milcz POjebusie IP: 194.11.24.* 03.04.10, 17:05 schaleś się ciulu po spryskaniu jaj przez pedzia w sukience i skowyczesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Super Bemowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.10, 17:30 gazeta ma wydzwiek taki troche anty ratuszowy ale to i dobrze bo od tej pisaniny w bemowo news czasami zastanawialam sie czy to nie najlepsze lata propagandy prlu.. "burmistrz zrobił", "burmistrz zwrocil uwage", "burmistrz wybudował".. tja.. pluralizm jest potrzebny takze fajnie ze taka inicjatywa sie pojawila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek.s Re: Super Bemowo IP: 85.222.87.* 27.04.10, 01:37 Pewnie,że dobrze, że coś takiego powstało - no i jest dostępne, bo te inne gazetki co się czasem pojawiały to tylko w ratuszu i w przychodniach leżały. - faktycznie za dużo reklam - więcej tekstu by się przydało - ale chyba zaczynają dopiero - od kiedy to wychodzi tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toddek Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 27.04.10, 07:26 sprawdź tutaj. superbemowo.pl/ Wydaje mi się że jest to jedno osobowa akcja, bo artykuły pisze cały czas jedna osoba, tak wynika z podpisów. No ale jest nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Bieg Apacza dookoła sracza! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 17:03 Kolejne wypocidełko w którym neguje się wszystko ale najlepsze są foty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bemowiak Re: Super Bemowo IP: 64.191.64.* 27.04.10, 19:37 Syf POpaprańców jakich mało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Obawiam się koleżko że to PiSowski aktyw. IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.10, 20:53 Ten cały apacz jak i gazetka jest w prostej linii aktywem PiSowskim z domieszką SLDowską. Poczytaj KRS a będziesz madzrejszy od swoich braci......prosiaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Super Bemowo IP: 85.222.87.* 09.05.10, 04:14 To SuperBemowo to chyba tylko na kaskę nastawione bo reklam coraz więcej. Trochę jak taki właśnie Superekspres albo fakt. CIągle piszą "urzędasy" albo "lenie" hihihi :) Przynajmniej nie przynudzają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Jak to w PiSowskim kotle, nie ospuszczają. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 12:28 Ale to u takich przygłupów normalne, swoją drogą dziwne trochę że za "urzędasa" urzędnik gminy nie napisze w odpowiedzi : TUBA KOMUCHÓW! Bo takim brukowcem jest ta gazetka:) Niedługo zacznie lansować byłego czerwonego barona......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Super Bemowo IP: 188.33.86.* 13.05.10, 00:40 jak się wczytasz dokładnie to trudno oprzeć się wrażeniu, że nie jest to kolejna tuba propagandowa włodarzy.Zobacz kto i z czym się reklamuje.Poziom mizerny, ale cel ważniejszy. Mądrość czytelników spowoduje, kiedy ta gazetka zakończy swój medialny żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusi Re: Super Bemowo IP: *.chello.pl 06.09.10, 19:47 Gazetka chyba już sięgnęła dna, widać że panu Mariuszowi z ratusza nie wyszło oczernianie włodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś