mmilka86 11.05.10, 17:43 Gdzie Zorganizować obiad weselny dla max 20 osób??? Ślub cywilny planujemy w USC Wola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurita Re: przyjęcie weselne 11.05.10, 20:02 www.grodzka.pl/ robilam tam chrzciny 4 lata temu na okolo 25 osob i bylo calkiem sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_awe Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:25 www.latisana.pl/ Bardzo miły lokal - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: przyjęcie weselne 12.05.10, 11:06 Ja miałem w Krasnodworze w tamtym roku w lipcu. Dla mnie było bajka. Właściciel i Właścicielka przemili, kelnerzy 100% klasa, żarcie rewelacja. Nawet zapewniono nam animatorkę do dzieci : ) Ale największe wrażenie robi lokalizacja (na Kocjana, niedaleko ww. Grodzkiej). Otulina kampinosu, piękny park przed dworkiem. Szczerze polecam wszystkim. Zobaczcie chociaż. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: przyjęcie weselne 16.05.10, 18:36 Dwa sprawdzone miejsca na Woli, które z czystym sumieniem mogę polecić na takie imprezy: uprzyjaciol.com/ delforno.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juju Re: przyjęcie weselne IP: *.chello.pl 17.05.10, 02:50 Ja też polecam Latisanę ! przepyszne jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś