Gość: internauta IP: 194.11.24.* 06.12.10, 16:06 Podobno spółdzielnia mieszkaniowa zakłada internet. Czy ktoś wie coś na ten temat, albo może ma takowy? Jak sprawdza się, jakie opłaty są za niego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 16:48 www.ismg.pl/ ja już czekam na instalacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 06.12.10, 18:09 Ja jestem w Skynecie. Ale chce zmienić operatora. Ciekawe jakiej jakości będzie ten internet z sm Górczewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 19:12 wiesz, połozyli światłowody więc zapowiada się że będzie lepiej niż dobrze... za tydzień Ci powiem jak to działa naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 06.12.10, 20:03 Kasiu trzymam Cię za słowo i czekam na twoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 16.12.10, 21:43 jak obiecałam - piszę o wrażeniach z używania net mam od poniedziałku - odpukać w niemalowane - chodzi jak burza, ani sekundy zwolnienia na łączach - na razie - rewelacja - oby tak pozostało na wieki wieków;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 16.12.10, 21:46 Kasiu :) dziękuję Ci! Chyba też wybiorę Twój internet, chociaż Skynet dał nową ofertę. Niestety jest ona nadal droższa od osiedlowego internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 17.12.10, 07:54 obiecałam-to napisałam:) ot,co:) ja żeby było śmieszniej mam na dachu nadajnik bezpłatnego bemowskiego netu - i u mnie ten net działa tylko przy oknie w jednym pokoju w okreslonej pozycji hihih;) i to na dwie z pięciu kresek - więc jakoś mega marna mam też (do maja kiedy wypowiem umowę) net Orange stacjonarny na kablach TP SA - takiego dramatu jak to - dawno nie bylo; jestem stałym gościem (byłam w tej chwili hihi) infolinii zgłoszeniowej awarii... przeciętnie raz na tydzień panowie z Orange resetują po swojej stronie jakieś urządzenie i tym sposobem naprawiają net na tydzien... dlatego też (odpukac) - ten net z SMG to dla mnie zbawienie, zwłaszcza, że pracuję z domu i bez netu nie zarabiam:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 17.12.10, 18:26 Skynet jest dobry, ale drogi przy tej ofercie sm Górczewska. Można na nim śmigać bez zerwań i mulenia. Teraz mam 2 Mb/s i jest spoko, ale zmienię go na szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: sm Górczewska - Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.10, 19:30 Bo jak masz nadajnik bemowonet na dachu, to powinnas sobie z niego kabel pociagnac. Inaczej, jak sie spodziewalas, ze zlapiesz zasieg?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 19.12.10, 19:48 tak wejde sobie na dach i pociągnę kabel do komputera:) super pomysł:) mam juz net z SMG więc i tak gadanie o pietruszce w tej chwili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Re: sm Górczewska - Internet IP: *.bemowonet.pl 19.12.10, 22:25 Czekaj teraz jak ocenzurują Ci tego neta z ISMG. Cenzurował już jeden prezesik TVGórczewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 19.12.10, 23:27 czyli będzie błąd 404 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: sm Górczewska - Internet IP: *.prothost.com 11.01.11, 12:24 Jak się sprawdza ten internet? Warto go instalować? Odpowiedz Link Zgłoś