Dodaj do ulubionych

sm Górczewska - Internet

IP: 194.11.24.* 06.12.10, 16:06
Podobno spółdzielnia mieszkaniowa zakłada internet. Czy ktoś wie coś na ten temat, albo może ma takowy? Jak sprawdza się, jakie opłaty są za niego?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 16:48
      www.ismg.pl/
      ja już czekam na instalacje:)
      • Gość: Internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 06.12.10, 18:09
        Ja jestem w Skynecie. Ale chce zmienić operatora. Ciekawe jakiej jakości będzie ten internet z sm Górczewska?
        • Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.10, 19:12
          wiesz, połozyli światłowody więc zapowiada się że będzie lepiej niż dobrze... za tydzień Ci powiem jak to działa naprawdę:)
          • Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 06.12.10, 20:03
            Kasiu trzymam Cię za słowo i czekam na twoją opinię.
            • Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 16.12.10, 21:43
              jak obiecałam - piszę o wrażeniach z używania

net mam od poniedziałku - odpukać w niemalowane - chodzi jak burza, ani sekundy zwolnienia na łączach - na razie - rewelacja - oby tak pozostało na wieki wieków;)
              pozdrawiam:)
              • Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 16.12.10, 21:46
                Kasiu :) dziękuję Ci! Chyba też wybiorę Twój internet, chociaż Skynet dał nową ofertę. Niestety jest ona nadal droższa od osiedlowego internetu.
                • Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 17.12.10, 07:54
                  obiecałam-to napisałam:) ot,co:)

ja żeby było śmieszniej mam na dachu nadajnik bezpłatnego bemowskiego netu - i u mnie ten net działa tylko przy oknie w jednym pokoju w okreslonej pozycji hihih;) i to na dwie z pięciu kresek - więc jakoś mega marna
                  mam też (do maja kiedy wypowiem umowę) net Orange stacjonarny na kablach TP SA - takiego dramatu jak to - dawno nie bylo; jestem stałym gościem (byłam w tej chwili hihi) infolinii zgłoszeniowej awarii... przeciętnie raz na tydzień panowie z Orange resetują po swojej stronie jakieś urządzenie i tym sposobem naprawiają net na tydzien...
                  dlatego też (odpukac) - ten net z SMG to dla mnie zbawienie, zwłaszcza, że pracuję z domu i bez netu nie zarabiam:(

pozdrawiam
                  • Gość: Internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 17.12.10, 18:26
                    Skynet jest dobry, ale drogi przy tej ofercie sm Górczewska. Można na nim śmigać bez zerwań i mulenia. Teraz mam 2 Mb/s i jest spoko, ale zmienię go na szybszy.
                  • Gość: qw Re: sm Górczewska - Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.10, 19:30
                    Bo jak masz nadajnik bemowonet na dachu, to powinnas sobie z niego kabel pociagnac. Inaczej, jak sie spodziewalas, ze zlapiesz zasieg??????
                    • Gość: kasia Re: sm Górczewska - Internet IP: 217.17.33.* 19.12.10, 19:48
                      tak wejde sobie na dach i pociągnę kabel do komputera:) super pomysł:)

mam juz net z SMG więc i tak gadanie o pietruszce w tej chwili:)
                      • Gość: mieszkaniec okolic Re: sm Górczewska - Internet IP: *.bemowonet.pl 19.12.10, 22:25
                        Czekaj teraz jak ocenzurują Ci tego neta z ISMG. Cenzurował już jeden prezesik TVGórczewska.
                        • Gość: internauta Re: sm Górczewska - Internet IP: 194.11.24.* 19.12.10, 23:27
                          czyli będzie błąd 404 :/
    • Gość: hejka Re: sm Górczewska - Internet IP: *.prothost.com 11.01.11, 12:24
      Jak się sprawdza ten internet? Warto go instalować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka