Dodaj do ulubionych

pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórczewska

IP: *.azurf.com 03.06.11, 21:12
Administracja sm Górczewska usunęła ławki przy klatkach do swoich bloków, aby dresiwo niedostosowane do mieszkania w mieście nie zbierało się na nich i nie zaczepiało warszawiaków skazanych na sąsiedztwo chłoporobotników niegdyś a dziś bezrobotnych alkoholików.
Niestety sm Górczewska potworzyła dla nastoletnich mamuś dziwne twory nazywane dumnie placami zabaw ze sprzętem zagrażającym życiu dzieci, piaskownicami obesranymi przez psy i ławeczkami na których, kulują się nocami wiejskie chłopaki chlające do 4 nad ranem i terroryzujące swoim mordodarciem okoliczną ludność.
Czy zarząd sm Górczewska mógłby zlikwidować te przybytki spod okien swoich mieszkańców, gdzie zbiera się kryminogenna patologia niedostosowana do życia w mieście?
Czy Straż Miejska mogłaby patrolować wieczorami i nocą ten teren opanowany przez pijane dresiwo?
Obserwuj wątek
    • kasia_mm Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze 03.06.11, 21:40
      hmm na usuniecie placow zabaw to bym nie liczyla, dopiero co je modernizowali, poza tym osiedle jest ciagle dosc mlode tzn jest bardzo duzo malych dzieci wiec raban by byl nie z tej ziemi... na chamstwo pijusów można zadziałac tylko jednym - wzywac co wieczor straz miejska; dwa lata temu pare razy wezwalam wiec sie przeniesli gdzie indziej...
      teraz niestety znowu wrocili, tyle ze przenieslismy sie juz dawno ze spaniem na druga strone mieszkania i jak na razie mam spokoj - nie slychac... aczkolwiek ze ludziom nie przeszkadza to darcie ryjow i porozbijane butelki rano - to sie dziwie.... hmm z drugiej strony to trudno zeby np rodzice wzywali straz czy policje jak wiedza ze ich synek czy corunia baluje pod blokiem heheh
      • Gość: Speedy Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze IP: *.skynet.net.pl 03.06.11, 22:04
        Fajnie że Straż Miejska jest tak szybka, że nie raz nie zdąży z interwencją. Kiedyś czekałem na ich intrewencję około półtorej godziny. Szkoda słów.
        • kasia_mm Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze 04.06.11, 08:09
          masz rację - przyjeżdzają w różnym tempie - z moich interwencji to był czas od 10min do 2 godzin
          tyle, ze nasze dresy osiedlowe siedzą i drą ryła do 2-3 nad ranem i raczej nie przejawiają ochoty na przemieszczanie się, więc czy przyjadą po 10 minutach czy po godzinie - i tak w końcu rozpędzą towarzystwo:) radziłabym nie rezygnować:) analogicznie z hałasami w bloku - jak się zaczyna mój jeden ukochany sąsiad umuzykalniac - głośniki jak krowy bezpośrednio na podłodze=trzęsą się żyrandole 2-3 piętra niżej - to czy to 10 minut czy godzina - i tak nie przestaje - więc wzywam i już (3x dostał już mandat!);
        • Gość: mieszkaniec okolic Re: Speedy IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 08:19
          Po półtorej godziny czekania to SM mi odpowiedziała że jak nie ma zagrożenia "życia i zdrowia" to nie przyjadą......Górczewską pomykaja przez noc cała radiowozy i radiowoziki z rozchachanymi strażnikami w środku, na osiedle nie zajadą bo...zwyczajnie się boją,lepiej truskawkowych przestępców w dzień ścigać albo kwiatkowe terrorystki bo i nie wymaga ani wysiłku ani odwagi!
          • kasia_mm Re: Speedy 07.06.11, 12:51
            jesli jest zagrozenie zycia i zdrowia to SM wzywa Policje
            jesli jest zaklocanie ciszy nocnej to SM ma obowiazaek przyjechac lub Policja - dzwonisz az do skutku - i tak spac nie mozesz bo sie dra
            szczerze mowiac nie spotkalam sie z odmowa interwencji a dzwonilam nie raz
    • Gość: Bemovvi@k Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze IP: *.acn.waw.pl 03.06.11, 22:20
      A może wystarczy zadzwonić po straż miejską i nie wyprowadzać psów do piaskownicy i będzie się lepiej żyło?
      • Gość: zefir Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze IP: *.azurf.com 03.06.11, 22:31
        ość portalu: Bemovvi@k napisał(a):

> A może wystarczy zadzwonić po straż miejską i nie wyprowadzać psów do piaskowni
        > cy i będzie się lepiej żyło?

spadaj na swoją wieś pajacu opłacany za pisanie POchwalnych postów na rzecz twojego partyjnego pracodawcy
        • Gość: śmiglidigli Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 16:55
          Po co fatygować nierobów ze straży miejskiej lepiej kupić stopery do uszy i można spokojnie spać.

www.google.com/search?q=stopery+do+uszu&hl=pl&client=firefox-a&hs=moD&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EUfqTc3sIcbRsgah6N3nCg&ved=0CFsQsAQ&biw=1280&bih=831

• Gość: albert 112 lub 997 - skutkuje , na Radiowej ostatnio dres IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.11, 17:55
      dostał taki wp....l od " czarnych czapeczek" aż się suka bujała na boki. Krzyczeli coś o jakiś " prawach obywatela" , ale potem już było cicho ... do rana.
      • Gość: Autochton Re: 112 lub 997 - skutkuje , na Radiowej ostatnio IP: *.robbo.pl 07.06.11, 07:16
        Dlaczego piszesz sam do siebie? Płacą ci za to czy jesteś po prostu chory psychicznie. A poza tym masz poglądy jak Kononowicz.
        • Gość: Stefan Re: Autochton IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 08:50
          jak można być tubylcem (autochton) przywiezionym z "kartoflamy" spod Sokołowa???
          • Gość: Autochton Re: Autochton IP: *.robbo.pl 07.06.11, 14:34
            Już nie musisz odpowiadać na moje pytanie, diagnoza jest jasna - Schizofrenia paranoidalna.
          • munin888 Re: Autochton 20.02.14, 19:44
            Szkoda, ze nie wszyscy wiedzą co to autochton. Jak się już przeczyta, to wiadomo, że można być spod Sokołowa :)
        • Gość: albert Re: 112 lub 997 - skutkuje , na Radiowej ostatnio IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.11, 16:03
          Gdybym pisał sam do siebie nie przeczytałbyś mojego postu , więc myśl zanim coś napiszesz , to nie boli. Jeżeli chodzi o Kononowicza to już nasz rząd realizuje jego plan.
    • 0ffka Re: pijane dresiwo nocą na placach zabaw smGórcze 07.06.11, 14:06
      Niestety jest z tym problem. Ogródki powinny mieć wysokie parkany i być zamykane na noc.
      • Gość: Marina Parkan i wysoka siata...a w środku kasia i offka:) IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 22:44
        • kasia_mm Re: Parkan i wysoka siata...a w środku kasia i of 09.06.11, 07:20
          kolejna fanka pijackich ryków nocą? nie podciągaj braku kultury niektórych mieszkanców drących ryła do 3 nad ranem pod ogradzanie osiedli; poza tym ogrodzenie osiedla nie daje zadnej gwarancji na spokoj w nocy
          • Gość: Marina Parkan i osiedle = ZOO! IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 15:58
            Pewnie że nie gwarantuje, przecież tak masz:)
            • kasia_mm stuknij sie w czoło tak porządnie........ 09.06.11, 18:19
              oj trollu trollu.... gdzie w SMG masz ogrodzone osiedle?....
              • 0ffka Re: stuknij sie w czoło tak porządnie........ 09.06.11, 18:34
                Kasiu ta osoba to troll. Nie chodzi jej konstruktywną rozmowę. Nie warto z nią dyskutować. Lepiej kliknąć na kosz :)
                • Gość: Marina Re: stuknij sie w czoło tak porządnie........ IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.11, 15:27
                  Przecież nie mieszkasz w zasobach SMG, wprowadziłaś się w osiedle lazur w lecie zeszłego roku, wiem bo sprzedawałaś nie tak dawno wózek dziecięcy a ja byłam jedną z dzwoniących do Ciebie:) Offka mieszkając przy Pełczyńskiego tak samo jeszcze ma spory kawałek do SMG:)ale przecież Ona , warszawianka od 16 pokolenia, oswojona z miejskością której przeszkadzają tylko... samoloty, samochody, dzwon przy "kościole", motocykle, małe dzieci, duże dzieci,koncerty na lotnisku Bemowo.... itp.itd
                  • 0ffka troll marina alias 7z8 10.06.11, 17:02
                    trollico imputujesz mi rzeczy, które nie miały miejsca, jak każdy świr manipulujący opinią publiczną z braku poczucia własnej wartości.
                    <ziew>
                  • kasia_mm Re: stuknij sie w czoło tak porządnie........ 10.06.11, 19:32
                    hehhe jesli dziecko w 1 i 6 klasie pdst uzywa wozka to na pewno chodzi o mnie
                    po co sie wysilasz i imputujesz jakies bzdury kobieto....w SMG mieszkam z mala przerwa od 1978 roku........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka