labuba 07.11.11, 19:54 Witam, poszukuję kontaktu z innymi mamami dzieci "orzeczeniowych" najchętniej w wieku przedszkolnym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tao-na Re: mamy dzieci z problemami 07.11.11, 21:37 To ja sie zglaszam. Mama chlopca w zerowce przedszkolnej na Woli, ale szkola juz pewnie na Bemowie bo tu mieszkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: mamy dzieci z problemami 08.11.11, 10:52 ile orzeczeń tyle problemów... może tak drobne uszczegółowienie by pomogło w poszukiwaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
labuba Re: mamy dzieci z problemami 08.11.11, 11:05 moje dziecko jest autystyczne, ale wiem, że podobne problemy mają rodzice dzieci z ZA i innymi zaburzeniami zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
gofer73 Re: mamy dzieci z problemami 08.11.11, 13:06 mi chodziło o to, że dzieci orzeczeniowych jest mnóstwo ale orzeczenia są wydawane z różnych powodów. Mam również dziecko orzeczeniowe, ale z problemem o mile świetlne od Twojego problemu - tak więc byśmy się pewnie słabo dogadały :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tao-na Re: mamy dzieci z problemami 08.11.11, 17:50 U nas tez problemy z tego spektrum. Odpowiedz Link Zgłoś