irzyk 28.06.02, 22:24 dziś za trzecim podejściem egzamin prawa jazdy :))))))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ IP: *.chello.pl 30.06.02, 17:29 do schronów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 07:26 Juz wiem, dlaczego wczoraj montowali mi na ulicy gumowe latarnie ;-) Tak na powaznie, to: GRATULACJE !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ 01.07.02, 11:15 Nie będzie tak źle. Na mieście poszło mi bez zająknięcia pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 11:40 Ludzie po prostu refleks mają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ 01.07.02, 11:59 Widzę, że ktoś tu wątpi w mój talent ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: KOLEGA IRZYK ZDAŁ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 12:36 Na samochodzie z przodu i tyłu napisz wołami: UWAGA BABA ;-) Wiem, wiem, złośliwy dziś humor mam, nie bierz tego do siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 12:38 Czyżby w jego przypadku - żegnajcie drinki, a w moim żegnajcie taksówki ? :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 14:27 Poczuem już w tytule posta że wazelina zalewa mi stopy:))))) Wiesz że dla Ciebie wszystko przyjacielu pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 14:28 Czy to na literę P - też ? Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 14:53 NIe rozumiem Jaka litera P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 14:54 Skoro dla mnie wszystko to chcę też to na literę P, a że nie trafiłeś, to również to na duże D. :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 15:21 Ale ja nadal nie wiem o co Ci chodzi drogi przyjacielu? pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 15:24 No żebyś mi postawił przy najbliższej okazji P. A jak jeszcze dasz mi D. to już wogóle będę zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 15:29 Tę sferę naszego pożycia zostawmy poza forum przyjacielu :))))))))))))))))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 15:31 Nie postawisz mi P.iwa, i nie dasz D.użej kawy ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 01.07.02, 15:34 Piwo, kawa .......... tylko tyle Znam Cię bardzo dobrze i myślałem, że jesteś bardziej wymagający :))))))) pozdr irzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Mój przyjaciel Irzyk zdał prawko - jestem dumny 02.07.02, 12:41 sloggi napisał(a): > Nie postawisz mi P.iwa, i nie dasz D.użej kawy ? Na dużą kawę zapraszam do CH Targówek > :) Odpowiedz Link Zgłoś