Gość: okhi IP: *.supermedia.pl 16.08.05, 19:18 pilnie poszukiwany! bede wdzieczna za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxcvbnm Re: dobry dentysta na woli IP: *.aster.pl 16.08.05, 21:03 Na Górcach na ul. Siodlarskiej 12 jest klinika chyba MEDITERAN, robią długo ale dobrze, niestety drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kresio Re: dobry dentysta na woli 18.08.05, 12:28 nie poda w tej chwili dokładnego adresu ale gabinet jest na ul. ZŁOTEJ np. dawnego salonu ERY ość nazywa sie Grzywacz i jest rewelacyjny pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: dobry dentysta na woli 20.08.05, 17:52 Omnimed przy Okocimskiej. Bardzo fajnie i wyleczyli nie tylko moje zęby, ale i mnie z panicznego strachu przed dentystami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikum Re: dobry dentysta na woli IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 19:49 Tak jest! Omnident na ul. Okocimskiej, szczególnie polecam doskonałą , precyzyjną i przemiłą Panią Maciejewską. Leczy mnie , mojego męża i dziecko- i wszyscy jesteśmy zadowoleni. A do najodważniejszych, pod względem stomatologów oczywiście, nie należymy.....Polecam z czystym sumieniem- profesjonalistka z ludzkim obliczem w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna73 Re: dobry dentysta na woli 22.08.05, 23:04 borowego 5 dr. sionek - FE NO MEN Odpowiedz Link Zgłoś
aspiryna12 Re: dobry dentysta na woli 08.10.05, 22:40 citident na młynarskiej bardzo dobry lekarz dr.ruslan rosjanin ale bardzo dobry robil mi poprawki po dentystach z miodowej...natomiast kategorycznie odradzam stomatologie na radiowej w centrum aplauz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: dobry dentysta na woli IP: *.internet.radom.pl 08.10.05, 22:59 A jakiś dobry stomatolog na kasę chorych?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: dobry dentysta na woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:24 > natomiast kategorycznie odradzam > stomatologie na radiowej w centrum aplauz dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomy0004 Re: dobry dentysta na woli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:04 Polecam Dr. Ewę Jakubowska z Dent-SM ul Bolkowska (róg Powstańców Śl. i Górczewskiej) bardzo dobry dojazd, ceny ok, wspaniała gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
dabrowianka Re: dobry dentysta na woli 16.11.05, 14:56 Ja natomiast chodzę do męża pani Ewy - Piotra Jakubowskiego, właśnie z Dent-SM. Razem prowadzą ten gabinet. Profesjonalny, dokładny i przy tym bardzo delikatny. Jestem straszna panikara, a teraz chyba po raz pierwszy chodzę spokojnie do dentysty (oczywiście znieczulenie robi swoje :). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujaca Re: dobry dentysta na woli IP: *.chello.pl 10.02.06, 23:52 a ceny w Omnident na Okocimskiej jakie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek78 Re: dobry dentysta na woli 14.02.06, 10:06 Polecam gabinet Madent przy ulicy Krępowieckiego 10 lok.9, tel.: 22 877 96 97. Zarówno dla dorosłych jak i dzieci, nawet małych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: dobry dentysta na woli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 08:31 aplauz na radiowej po remoncie, nowy, super nie drogi i na parterze a nie 3 p. klima działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUODENT Re: dobry dentysta na woli IP: *.wola.waw.pl 15.02.06, 12:34 DUODENT na Nowolipkach jest super, ale chyba najdroższy w Warszawie i niestety nic z NFZ, natomiast polecam na Okocimskiej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
basiakowal87 Re: dobry dentysta na woli 28.02.17, 15:04 Ja mogę polecić klinikę DENT SM na Bolkowskiej. Jeśli ktoś poszukuje sprawdzonego lekarza stomatologa, to ja mogę polecić bez dwóch zdań - Dentysta Warszawa Wola tu są wszystkie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony pacj Re: dobry dentysta na woli IP: 217.96.10.* 17.04.19, 11:07 Zdecydowanie odradzam CITIDENT przy Młynarskiej i Pania Adi Hola. Dla pacjenta jest miła a sposób traktowania asystenta poniżej krytyki. Pieniądze przed człowiekiem - za każdą konsultację nawet jak coś robiła - 150 zł, za znieczulenie za każdym razem 100 zł - za kanałowe w dwóch wizytach łącznie 1500 zł. Zdecydowanie - NIE. Odpowiedz Link Zgłoś