Gość: MaĆko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.05, 18:49 Kochani poszukuje szkoły językowe która ma w swojej ofercie język włoski kub koreptytora (nie drogiego;) Dzięki za wszyskie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j.wloski Re: Język Włoski???!!! IP: *.stargard.mm.pl 30.05.06, 23:57 Niezależnie od nauki w szkole czy korepetytora, proponuję też zarzeć na stronę zlotemysli.pl/booknet.php?c=4main&idEbook=192 Tam jest podręcznik Jak zapamiętać 200 włoskich słów, zwrotów i wyrażeń w 100 minut? Napisany jest przystępnie (można go za darmo przetestować ściagając jego fragment) i co istotne nie jest drogi! Osobiście polecam, zwłaszcza, że w cenie podręcznika są też konsultacje z jego autorem! Ja kupiłam inny podręcznik (z tej samej strony), ale ten ma moja koleżanka i naprawdę zdał egzamin! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby (it. grubbo) Re: Język Włoski???!!! IP: *.aster.pl 31.05.06, 00:22 putroppo non cognosco nessuno chi potrebbe aiutare, ma davvero spero che qualcuno si trova per offrirsi in po' di aiuto. Saluti! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jessie-Katzzz Re: Język Włoski???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:40 Polecam Euro-Lingua - szkołę języków obcych. Sama ucze się tam włoskiego i jest śiwetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ola.hm zapraszam do nauki ze mna!! 12.10.06, 20:12 jestem po 3 letnich studiach we Wloszech...dojezdzam do domu ucznia...ucze na kazdym poziomie zaawansowania.cena 30 zł - 60 min. tel.513018248 ola Odpowiedz Link Zgłoś