Dodaj do ulubionych

super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:33
Nie jest moim celem spamowanie, ani reklamowanie ale...

... uważam, że dobre rzeczy należy promować, więc będę:

Jestem absolutnie zachwycony kwiaciarnią na Powstańców Śląskich (na przeciwko placu Kasztelańskiego). Dokładnego adresu nie znam. Byłem tam dwa razy i dziewczyna, która to priowadzi robi takie bukiety, że po prostu szczęka mi opada. Cudo! Polecam wsyzstkim, tym bardziej, że cenowo też jest cholernie konkurenyjna!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: roz_anna Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:55
      I ja się pod tym podpisuję. Bardzo polecam tą kwiaciarnię. Miła obsługa, miłe ceny dla portfela, no i naprawdę ładne rzeczy potrafią panie zrobić z tych kwiatuszków.

W tym miejscu była kiedyś inna kwiaciarnia. Ta ją bije na głowę.

• Gość: M Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:26
        A mogę poprosić o konkrety jeśli chodzi o ceny (za co ile kasy)? Ja mieszkam na
        Bemowie I, jest tu pare kwiaciarni ale dosyć drogo i nic nadzwyczajnego...
        • Gość: gość bemowa Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.goc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:26
          nie mieszkam na bemowie ale czasem tu bywam i miejsce to odwiedziłam, dosyć
          fajnie i własnie niedrogo, za 20-30 zl można sensowny bukiecik zakupić, chyba
          nie są tam fanami róż9mi to akurat nie przeszkadza) ale jest trochę różnych
          innych ciekawych kwiatków, i na pewno nie znajdziesz tu np. ochydnych
          farbowanych chryzantem,gipsówki, sreberka ,folii! propponują ciekawe dodatki,
          najlepiej samemu sprawdzic bo przecież każdy ma swój styl i upodobania, we
          Fleur jest raczej futurystycznie i nowocześnie, osobiscie polecam
          • Gość: Margula Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:33
            Ja też jestem klientką studia kwiatowego FLEUR. Naprawdę polecam!!! Ja za
            każdym razem wychodze zadowolona i tak naprawdę nie chodzę już do innych
            kwiaciarni. Panuje tam fajny klimat i Pani jest naprawdę fajna. Możesz kupić
            kwiatki praktycznie za każdą sumę (mała i dużą) za 10-20 czy 50 zł. Wystarczy
            powiedzieć ile się ma i dla kogo się chce kwiatki i napewno dostanie się coś z
            czego będzie się zadowolonym!!
            Ja sobie tutaj zamawiałam również wiązankę ślubną i dekorację samochodu i sali
            weselnej i też byłam zachwycona. Zresztą tak samo jak koleżanka, której
            poleciłam kwiaciarnię.
            Naprawdę polecam, bo i atmosfera jest fajna i napewno można wyjść zadowolonym,
            co potwierdzają również osoby którym już poleciłam tą kwiaciarnię. I nie należy
            się zrażać że np. jest mało kwiatków, bo one są zawsze świeże a pomysły na ich
            obrobienie Pani Florystka ma zawsze bardzo fajne.
          • Gość: gabrysia fajne miejsce IP: *.goc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:10
            Tak naprawde w tej okolicy nie ma fajnej kwiaciarni..... tzn teraz jest.
            moze nie powala iloscia kwiatow, ale jest bardzo sympatycznie i panie zawsze
            wyczaruja cos fajnego.....Ceny tez fajne(pozytywnie). Najlepiej wpadac w sobote
            (wiecej kwiatow), a jest i opcja dla leniuszkow kwiaty mozna zamawiac
            telefonicznie. ps. dla pana antykwiaciarza kobietki lubia kwiatki....:)moze
            warto zajrzec...
            • ruzomberok Re: fajne miejsce 09.02.06, 11:54
              opcja dla leniuszkow kwiaty mozna zamawiac
              > telefonicznie.

To może ktoś poda jakiś numer telefonu, albo dokładny adres, bo ja nie bardzo kojarzę gdzie jest plac kasztelański.
              • Gość: gabrysia Re: fajne miejsce IP: *.goc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:41
                powstancow slaskich 61(miedzy hala wola a straza pozarna) zielony nowy blok
              • Gość: margula Re: fajne miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:24
                Podaję numer telefonu: STUDIO KWIATOWE "FLEUR" - TEL.: 666-08-52. Godziny
                otwarcia: Poniedziałek - sobota: od 9.00 do 19.00 a w niedzielę: od 11.00 do
                17.00.
                Gorąco polecam!! Fajne zwykłę wiązanki i na wszystkie okazje (w tym wiązanki
                ślubne, wieńce pogrzebowe, stroiki świąteczne itp.) !!!!
    • Gość: anty-kwiaciarz Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:15
      Kwiaciarnia jak kwiaciarnia. Kwiaty jak kwiaty. Nie lubie kwiatow. Ale napis oczojebny na szyldzie to maja..............
    • Gość: aska_p Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.chello.pl 08.02.06, 18:56
      Fajna kwiaciarnia. Byłam tam raz, ale mi sie podobało.
    • Gość: Zwykła dziewczyna Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:17
      Te dziewczyny potrafią cuda stworzyc - male dziela sztuki.
      Za niewielkie pieniadze robi sie ogromne wrażenie na obdarowywanej osobie.
      Naprawde warto odwiedzic to miejsce. Kto zdecyduje sie tam wejsc, na pewno nie
      wyjdzie z pustymi rekoma.
      Powiem więcej świetna sprawa, bo można sobie zamówić bukiecik telefonicznie -
      podajecie cene do jakiej chcecie kwiaty, okazje na jaką je potrzebujecie i
      odbieracie o dogodnej porze fantastyczną i niepowtarzalną kompozycje.

SERDECZNIE POLECAM STUDIO KWIATOWE FLEUR
    • ruzomberok No i faktycznie.... 14.02.06, 12:07
      Dziś kupiłem kwiaty dla żony i były naprawdę piękne. Za bukiet z róż i czegośtam jeszcze (mało się znam) z ładnymi dodatkami zapłaciłem 30 zł. Warto.
    • Gość: no wlasnie a po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 01:10
      a po co to komu kwiaty dawac? bizuterie lepiej.
    • Gość: steffen moller Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:59
      Iś kupiren kwiaten ałch. Klajnen gotowken haben becalen. Iś bin kontent.
      • Gość: moffen stoller Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:31
        Ja, ja. Montag bis Zweitag.
      • brookstar Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR 13.03.06, 16:17
        Nicht verstehen !!! ... ach ...jaja naturlich ... pasek klinowy ...Endschuldigung!

Gość portalu: steffen moller napisał(a):

> Iś kupiren kwiaten ałch. Klajnen gotowken haben becalen. Iś bin kontent.
    • Gość: stefan.pl Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:31
      No faktycznie. Przyjemna kwiaciarnia. Tylko strasznie tam różowo.....
    • Gość: bemowianka Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:02
      Rzeczywiście godne polecenia. Bukiety są naprawdę piękne.
    • Gość: Jelonki locator Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:48
      Naprawdę miejsce godne polecenia. Nie lubię, co prawda różowego koloru, a w
      środku go pełno. Liczą się jednak kwiaty, ceny i obsługa. A te są naprawdę
      rewelacyjne.
      • agamamaoli Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR 06.10.06, 22:55
        Zachęcona Waszymi opiniami zajrzałam tam którejś niedzieli i niestety kwiaty
        były marniutkie, same róże, niezbyt świeże. Udałam się do konkurencji na Plac
        Kasztelański. Nie jest to wprawdzie studio kwiatowe a raczej budka z kwiatami
        ale towar był pierwsza klasa. Pozdr A
        • ochodzki Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR 08.10.06, 11:39
          A ja w to nie wierzę. Kupuję tam kwiaty średnio raz w tygodniu i N I G D Y nie widziałem tam zepsutych/nieświeżych kwiatów.

Przypuszczam, że to marna próba zdyskredytowania czegoś dobrego. Jakież to polskie...
    • Gość: fantazja79 Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.aster.pl 11.10.06, 17:40
      również polecam kwiaciarnie FLEUR, we wrześniu panie przygotowały mi piękny
      bukiet ślubny + przybranie samochodu Naprawde super!!!!
      • Gość: marta Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: 193.108.194.* 20.10.06, 15:21
        W sierpniu potrzebowałam wiązankę ślubną, butonierki, przybranie kościoła,
        samochodu itd - ogólnie zamówienie dość grube a że chodzę obok do fryzjera do
        zajrzałam tam kiedyś. Niestety Pani ( Ruda ) była tak zaoferowana rozmową przez
        komórkę że nie zwróciła nawet na mnie uwagi. Stałam 10 minut i niestety
        wyszłam.
        Pewnie nigdy już tam nie wrócę bo takie traktowanie klienta mi zupełnie nie
        odpowiada. W tym przypadku zarobił ktoś inny...!!!
        • Gość: hariri Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 08:33
          Coś mi się wierzyć nie chce. Tak czy inaczej pozostaję pod wrażeniem wiązanek z
          tej kwiaciarni.Pozdrawiam
        • Gość: zalogujsie Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 19:06
          Ruda????????????

Albo nie rozrozniasz kolorow, albo nie bylas tam.
        • Gość: Ruda Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:26
          Na forum publicznym przepraszam ze nie zajęłam się Panią Martą natychmiast bo
          rzeczywiscie rozmawiałam przez telefon - tylko ze nie w sprawach prywatnych a w
          interesach i owszem zwróciłam na Panią uwagę i chyba raczej nie czekała Pani az
          10 min.Proponowałabym więcej wyrozumiałosci i cierpliwoscina przyszłość.
          A przy okazji dziękuję wszystkim za te pochlebne opinie, dzięki Wam widze sens
          mojej pracy :)
          • Gość: fan Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 19:34
            Ja i tak panią lubię, pani Elu :)
        • Gość: star Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:43
          kobieto chyba ci sie w dupie poprzewracalo jezeli tak uwazasz a po za tym to
          nie wiem czy by cie bylo stac na przystrojenie tylu rzeczy do slubu w Studiu
          Kwiatowym FLEUR....................... wiec daruj sobie bo wychodzisz na osobe
          chora na glowe bardziej niz ja a to oznacza ze jest z toba kiepsko i masz
          urojenia................paaaa
          • Gość: marta Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR IP: 193.108.194.* 22.11.06, 09:06
            W dupie to się może Tobie poprzewracało...!
            Rozumiem, że na forum można tylko wypowiadać się w sposób pochlebny bo na
            krytykę i WŁASNE ZDANIE nie ma już miejsca???
            W dodatku guzik powinno Cię obchodzić czy stać mnie czy nie bo to akurat jest
            mało istotne. Pani z Kwiaciarni wypowiedziała się, że taka sytuacja miała
            miejsce więc to chyba powinno Ci wystarczyć.
            Pozdrawiam - Marta

Ps. Na zdrowie nie narzekam ;-)
            • odadoradosci1 Re: super kwiaciarnia - Studio Kwiatowe FLEUR 09.09.14, 15:20
              Pani Ela Rychlińska to specjalista jakich jest dziś niewielu. Przygotowywała mi kwiaty na ślub i nie mogłam wyjść z podziwu, jakie zrobiła piękne wiązanki i kompozycje. Użyła mnóstwo materiału, różnych roślin, a jednocześnie widać, że ma świetny gust i duszę artystki. Potrafi również świetnie doradzić (mieliśmy ślub z inną parą tego samego dnia i potrafiła pojednać obie strony). Baaardzo cierpliwa i wyrozumiała osoba, a jednocześnie bardzo profesjonalna. W dodatku cena też była konkurencyjna. Inni "artyści" krzyczeli masakryczne stawki za kilka kwiatów i jeszcze w dodatku nic nie potrafili doradzić i praktycznie nie mieli portfolio. W ogóle też mieli pretensje, że sali weselnej nie chcemy ubierać i horrendalnie podnosili stawki też min. z tego powodu. W kościele też co poniektórzy nie schodzą poniżej jakichś kwot. Pani Ela ma co najmniej setki zdjęć swoich prac (to co jest na stronie to zaledwie namiastka - p.s. zdjęcia na stronie trzeba otwierać w całości, bo inaczej nie widać całokształtu). Dodatkowo kwiaty można namacalnie obejrzeć w jej pracowni podczas, gdy inni floryści w ogóle nie mają u siebie kwiatów. Jest to idealne połączenie kwiaciarni oraz studia florystycznego wykonującego dekoracje w terenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka