Dodaj do ulubionych

Nowy WolaPark

IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 17:41
Co sądzicie o WolaPark? Czy powinien w ogóle powstać. Z jednej strony troche
sparaliżował ruch i zatłoczył szczególnie 171 ale mamy wiele tanich rzeczy. A
wy jakie zdanie macie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • janior Re: Nowy WolaPark 12.12.02, 18:02
      Nie jestem przeciwnikiem hipermarketów, jednak uwazam, że w naszej okolicy
      jest ich za dużo już. W dodatku wszystkie wyglądają jak blaszane trumny. We
      wnętrzu choćby WolaParku jest całkiem sympatycznie, chocmogło by byćlepiej.
      Niedawno w Łódzi otworzono Galerię Łódzką moim zdaniem super, z zewnątrz cegła
      (być moze to tylko imitacja, bo wiadomo, że zbudowany jest z żelbetonu), a w
      wewnątrz niesamowity klimat.
    • Gość: maja Re: Nowy WolaPark IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 12.12.02, 23:39
      Nie cierpię tego molocha!
      Żeby coś kupić w samym Auchan trzeba przejść 3 km a i tak tego najczęściej nie
      ma. W ogóle nie wiem na co ludzie się tak tam rzucają... Przeciez tam jest to
      samo co w innych hiperach, tylko trzeba się nalatać i przepychać między ludźmi.
      Co do sklepów naokoło to jest ich tak dużo, że ciężko jest coś wybrać (ja się
      szybko zniechęcam jak muszę się nachodzić). Podobał mi się Reserved (wszystko
      pod jednym dachem i ceny w miarę; b. miła obsługa). Szkoda że nie ma kina ani
      jakiejkolwiek rozrywki.
      Dla mnie robienie zakupów nie jest rozrywką...
      • janior Re: Nowy WolaPark 13.12.02, 01:18
        Dla mnie również nie jest, kino jest w trakcie budowy a do tzw samu nawet nie
        wchodzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka