Gość: mileczka2 IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 17:41 Co sądzicie o WolaPark? Czy powinien w ogóle powstać. Z jednej strony troche sparaliżował ruch i zatłoczył szczególnie 171 ale mamy wiele tanich rzeczy. A wy jakie zdanie macie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janior Re: Nowy WolaPark 12.12.02, 18:02 Nie jestem przeciwnikiem hipermarketów, jednak uwazam, że w naszej okolicy jest ich za dużo już. W dodatku wszystkie wyglądają jak blaszane trumny. We wnętrzu choćby WolaParku jest całkiem sympatycznie, chocmogło by byćlepiej. Niedawno w Łódzi otworzono Galerię Łódzką moim zdaniem super, z zewnątrz cegła (być moze to tylko imitacja, bo wiadomo, że zbudowany jest z żelbetonu), a w wewnątrz niesamowity klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Nowy WolaPark IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 12.12.02, 23:39 Nie cierpię tego molocha! Żeby coś kupić w samym Auchan trzeba przejść 3 km a i tak tego najczęściej nie ma. W ogóle nie wiem na co ludzie się tak tam rzucają... Przeciez tam jest to samo co w innych hiperach, tylko trzeba się nalatać i przepychać między ludźmi. Co do sklepów naokoło to jest ich tak dużo, że ciężko jest coś wybrać (ja się szybko zniechęcam jak muszę się nachodzić). Podobał mi się Reserved (wszystko pod jednym dachem i ceny w miarę; b. miła obsługa). Szkoda że nie ma kina ani jakiejkolwiek rozrywki. Dla mnie robienie zakupów nie jest rozrywką... Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: Nowy WolaPark 13.12.02, 01:18 Dla mnie również nie jest, kino jest w trakcie budowy a do tzw samu nawet nie wchodzę! Odpowiedz Link Zgłoś