IP: *.chello.pl 02.01.07, 23:54
Czesc.

Ciekaw jestem Waszej opini na temat Pizzy Hut mieszczacej sie na rogu Al.
Solidarnosci i Okopowej. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wizyta w tej
restauracji. Bylem tam pierwszy raz, zostalem obsluzony na najwyzszym
poziomie. Jakie są wasze opinie na temat tej restauracji?? To byl tylko
przypadek, czy warto tam wrocic??

Pozdrawiam

Michal
Obserwuj wątek
    • renata985 Re: Pizza Hut 03.01.07, 08:42
      ja byłam kilka razy i zawsze ok, pozatym przestronie bez dzikich tłumów i
      oczekiwania na stolik jak w "Carrefour" na Bemowie, obsługa miła, jest gdzie
      zaparkować jeden z lepszych lokali tej sieci w W-wie
      • Gość: mama Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:41
        Sądząc po wypowiedziach to Pizza Hut przy Okopowej nie zmienia swojego
        wizerunku od kilku lat .Brawo tak trzymać!!!!!!! Jestem wraz z Rodziną od
        kilkunastu lat klientem sieci Pizzy Hut .Ostatnio ze względu na mój stan
        zdrowia zamawialiśmy pizze do domu korzystając z oferty z dostawą do domu i tu
        niestety zawiodłam sie zarówno na formie przyjmowania zamówienia"to pani wie o
        promocji" jak tez na jakości realizacji zamówienia( nie przywieziono pepsi jako
        dodatku do zamówienia ,oraz przywieziono inną pizze-podobno pod tą sama nazwa
        są dwie różne z innymi dodatkami.) TRZEBA CHYBA ZASTANOWIĆ SIĘ NAD ZMIANA
        PIZZERNI.A szkoda .
        • Gość: pizza Re: Pizza Hut IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:46
          Bylam dzisiaj W lokalu Pizza Hut na Okopowej.
          Pani tam pracujaca przywitala mnie: "Buon Giorno". Ja do Pani: "Buenos Dias".
          Ulalalem sie po pachy.
          • Gość: ja Re: Pizza Hut IP: *.chello.pl 28.01.07, 03:01
            a ja bylam dziś, było super. :)
            • j666 Re: Pizza Hut 01.02.07, 16:45
              Dziwi mnie Wasza opinia, bo ja tam byłem chyba raz, był bród i smród (tragiczna
              wentylacja) i moja noga więcej tam nie postała...
              No ale to było kilka latek temu, na początku działalności tego przybytku.
        • Gość: gi gi Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:47
          jesli chodzi o zamówienia to niekoniecznie jest wina tej restauracji może to
          być wina osoby przyjmującej zamówienia a to 2 różne instytucje
          • polake Re: Pizza Hut 05.02.07, 12:36
            Ja wielokrotnie jadłem w tej restauracji i nie jestem zadowolony z obsługi-
            panie widząc, że raczej zbyt dużego napiwku nie dostaną, zlewały mnie były
            niemiałe itp., natomiast ludzi ubranych w garnitury obskakiwały itp.

Pizza jak pizza, ani zła, ani jakaś super. O wiele lepsze wrażenia mam z
            Carrefoura, i z Bankowego.

A najgorsze to są na Puławkiej przy Rakowieckiej i ta na Starówce- najgorsza
            obsługa tam jest, omijam je szerokim łukiem, byłem w każdej po dwa razy, żeby
            nie było, że się uprzedzam po jednej wpadce, ale niestety za drugim razem było
            tak samo źle w obu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka