Dodaj do ulubionych

fryzjer męski

IP: *.eranet.pl 17.01.07, 13:06
Poszukuje dobrej (naprawde dobrej, która pomoze mi w wyborze fryzury)
fryzjerki męskiej, najlepiej w okolicach bemowa, moze byc również dalej...
PRosze o pomoc i pisanie ewentualnych cen, jak to możliwe to o podanie linków
do zakłądów, bądź chociaż nr telefonu.
Pzdr
Obserwuj wątek
    • rysioomisio Re: fryzjer męski 18.01.07, 07:30
      Zdecydowanie....
      Choc nie fryzjerka a fryzjer...
      "U janusza" na powstancow slaskich, miedzy straza a legendy
      0-22 6662429
      pozdrawiam
      • Gość: ppp Re: fryzjer męski IP: *.eranet.pl 22.01.07, 09:17
        dzięki za odp jednak zdecydowanie wole fryzjerke od fryzjera. Są jeszczer
        jakies pomocne uwagi?
        • Gość: zadowolona Re: fryzjer męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 17:26
          zdecydowanie polecam p.Justyne, Powst.Ślaskich 61, tel 022 6378448, na pewno
          będziesz zadowolony, gwarantuje, jest konkretna , umie doradzić i ma dobrą rękę
          do włosów:)
          • Gość: ppp Re: fryzjer męski IP: *.eranet.pl 24.01.07, 12:03
            do włosów :)) szybkie sprostowanie... :) a gdzie to mniejwiecej jest na jakiej
            wysokosci? to nie jest czasem na przeciwko pętli tramwajowej na nowym bemowie?
            • Gość: .... Re: fryzjer męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:16
              Nie, to jest przy ul. Laegendy na pl. Kasztelańskim. Salon Motylem Jestem.
            • Gość: ppp Re: fryzjer męski IP: *.eranet.pl 25.01.07, 10:13
              dzięki za info
              • Gość: heidi Re: fryzjer męski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:16
                Tak JUstyna ma reke,ale do liczenia.jak mi zrobila odrosty to wlosy mi z
                powietrza rosly-ja ja odradzam
                • Gość: stala klijetka Re: fryzjer męski IP: *.chello.pl 17.01.08, 22:27
                  bardzo mnie zdziwilas tym ze jak zrozomialam p.Justyna ma wysokie
                  ceny........ pierwsze slysze bo ja jestem jej klijetka od 7 lat wraz
                  z cala prawie moja rodzina i ja mam wlosy do polowy plecow i za
                  baleyage na moich wlosach z 2 kolorow place nie wieceju niz 170 i to
                  juz ze strzyzeniem i czesaniem jak kidys poszlam do innego salonu to
                  zaplacilam 250zl i tez na jelonkach i mialam plamy na wlosach i w
                  dodatku jeszcze mi babsko wstretne popalilo wlosy........... wiec
                  jak naj bardziej polecam p.Justynke i przy okazji informuje ze od
                  lutego bedzie w innym salonie na sucharskiego6 to jest za hala wola
                  a raczej obok
    • kasia3013 Re: fryzjer męski 24.02.07, 07:42
      Witaj. Ja polecam salon na Woli na ul. Łuckiej jest tam super fryzjer Paweł.
      tel 022-498-22-09. Polecam.
      • real-kapucynka Re: fryzjer męski 22.01.08, 23:06
        Może ktoś poleci mi dobrą fryzjerkę od balejage na Borowej Góry 9 ?
        • Gość: rea Re: fryzjer męski IP: *.chello.pl 25.01.08, 19:20
          ja ci moge polecic ale na sucharskiego 6 przy hali wola p.Justyna
          ale dopiero bedzie tam od 30 stycznia w srode jest super bo doradzi
          dobrze i potrafi sluchac i nie zdziera:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka