elpasz 13.03.07, 10:35 Poszukuje warsztatu, w którym mogę nasmarować zwrotnice w Maluchu. Może ktoś zna, niekoniecznie na Woli/Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: napiNACZ Re: warsztat samochodowy IP: *.crowley.pl 14.03.07, 09:45 Hej jaśnie Panie - jest coś takiego jak wyszukiwarka na forum - wystarczy, że wpiszesz "mechanik" i z pewnością coś znajdziesz. Trochę więcej wysiłku a noż się czegoś nauczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: warsztat samochodowy 15.03.07, 07:25 Wiem do czego służy wyszukiwarka i korzystam-gdybym znalazła to nie pytałabym. Nie każdy mechanik smaruje zwrotnice a raczej mało który-dlatego pytam, zreszta forum jest po to by sobie pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhehe Re: warsztat samochodowy IP: *.crowley.pl 15.03.07, 10:51 Buheheh :) Typowa kobieca znajomość tematu. Proponuję zakładać oddzielne wątki do: wymiany oleju, wymiany filtru powietrza, wymiany świec, cofania stanu licznika przebiegu, wymiany okładzin lub klocków hamulcowych, a osobno jeszcze do sprawdzenia stanu amortyzatorów :D Żenua!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1magnolia Re: warsztat samochodowy 15.03.07, 12:42 polecam warsztat przy Jana Kazimierza a dokladnie ulica Przyce 21b, tel. 836-83- 60, zadzwon i zapytaj czy wykonaja tam taka usluge. Pytaj o pana Pawla ;-) ale kazda osoba odbierajaca tel bedzie mogla udzielc Ci informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: warsztat samochodowy 16.03.07, 06:53 Dziękuję Ci bardzo-znam ten zakład, korzystam z niego, to b dobry zakład. Niestety smarowania zwrotnic nie robią-pytałam p. Pawła do Buhehe-widzę z Twojej wypowiedzi, że niewiele wiesz na temat smarowania zwrotnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhehehe Re: warsztat samochodowy IP: *.crowley.pl 16.03.07, 09:46 A na gotowaniu się chociaż znasz? Odpowiedz Link Zgłoś