Dodaj do ulubionych

Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !!!

IP: *.aster.pl 06.07.07, 13:38
Czy mały naczelnik Kiszkowski słyszał o smutnej historii dyrektora Krzysztofa S.?
Dlaczego smutnej? Dlatego że dyrektor Krzysztof nie cierpiał małego naczelnika
i nie tylko za wzrost, ale również za fatalną skłonność do cygańskich za
małych koszul, brak jakiejkolwiek ogłady, kultury, i notoryczne mówienie
„chcem” – nie mówi się chcem panie kiszkowski tylko „chcę”

Co z tego wynika? Że pierwsza z wielkich postaci Bemowskiego sportu jest w
porządku koleżką, jak każdy, kto nie cierpi małego kiszkowskiego i trochę mi
go szkoda – ja np. go lubiłem.

Pan kiszkowski naczelnik na pewno się cieszy w związku z tą przykrością jaka
spotkała pana Krzysztofa, którego zawsze nienawidził, ale nie ma w tym nic
dziwnego – pan kiszkowski wszystkich i wszystko nienawidzi.

Ale czy pan kiszkowski w swej radości ma świadomość że CBA przychodzi nie
tylko do tych wielkich postaci sportu, które przyjmują po 60 tyś, ale również
do gó..łyków na stanowiskach, co łykają wszystko – np. każdą koszulkę,
dresik, torbę, breloczek, choćby długopisik – wszystko co zostaje z nagród na
zawodach za państwowe pieniądze, do tych co np. zawyżają faktury przy zakupach
za urządowe pieniążki, aby chociaż 500zł uszczknąć, do tych co wystawiają lewe
umowy zlecenia na sędziowanie lub obsługę imprez na osoby, których tam w ogóle
nie ma, a także do tych co każą oddawać 50% z każdej umowy na sędziowanie od
chłopaków którzy uczciwe te pieniądze zarabiają, do tych którym np. niechcący
„przyklejają się do małych rączek wieże, rowery, mp3ki, itd. – tak słyszałem
panie kiszkowski, że to też przestępstwo i CBA do takich gó..łyków też może
zawitać.
Tak więc pan naczelnik „chcem” tak się nie cieszy z nieszczęścia pana
Krzysztofa, bo niezbadane są ścieżki oficerów śledczych…
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowana Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: *.crowley.pl 06.07.07, 13:50
      Ha ha, dobrze napisane Nicole!
      Ja tez podzielam twoja opinie i mam nadzieję że Kiszkowski wkońcu trafi tam
      gdzie powinien!!!!
      Jak by co to służe pomocą w informowaniu ABW!!!!!
      • Gość: juzuś szprycha Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:59
        Ojoj tak mi szkoda że nie będę widywał już nie długo tej wielkiej postaci
        (sorkki za sarkazm nie mogłem sie powstrzymać). No cóż w życiu tak bywa że za
        wszystko trzeba kiedyś zapłacić. Im więcej się wzieło tym więcej się płaci.
        Najgorsze jest tylko to że do tego de...a to nie dociera. Ale jak w kajdan
        zakują i wyprowadzą z urzędu to sobie szybko wszystko przypomni i otrzeźwieje.

czekamy na dalsze działania należy skończyć z tym łapownictwem i okradaniem
        Nas. (nie działam w PIS-ie)

juzus szprycha
        • Gość: SPORTOWIEC YELONKY Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 16:31
          To bedzię wydarzenie. Naczelniczyna w kiciu. hahahah. Ja osobiście czekam na
          to , aż w końcu odpowiednie władzę sie tym zainteresują !!!!
          SERDECZNIE ZAPRASZAM
          WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO INFORMOWANIA ODPOWIEDNICH WŁADZ !!
          www.cba.gov.pl
          W pierdlu juz czekają na tego Pana . Będzie tam bardzo POPULARNY !!!

• Gość: cysta Re: Popularność naczelnik ma zapewnioną IP: *.4kroki.net 06.07.07, 22:21
      Niestety ciekawy jest fakt, iż nie jest tajemnicą, jak działa
      naczelniczek, ale cóż do dziś funkcjonuje w najlepsze. Może winien zastanawiać
      fenomen tejże "postaci", głupota lub ślepota tych, którzy winni zrobić z tym
      porządek, albo ktoś ma interes w tym, że ten mały i zły człowiczyna funkcjonuje
      dalej. Jeżeli zadowoli się koszulinką chińską, zegareczkiem czy 200-setką to
      teoretycznie wie o tym on i dający, ale jak pracuje widać gołym okiem.Dzień
      pracy naczelniczka zaczyna się (od niedawna) ok. godziny 8.30-9.00 i tylko
      dlatego, że zaczęło być głośno o jego łaskawym przbywaniu do pracy. Przeważnie
      dzień zaczyna sie od awantury gdzie są jego gazety. Niewiadomo dlaczego
      ponieważ ich nie czyta, ale lubi je mieć.To taka poza czytatego. To
      tzw."czytanie" odbywa sie w rytmie głosnej muzyki. Ale jemu to w czytaniu nie
      przeszkadza bo i tak nie rozumie co czyta. Póżniej nuda chyba, że coś go
      wyprowadzi z równowagi np. że jest za spokojnie,za nudno, nie ma kłótni między
      pracownikami.Ale spokojnie zawsze jest ktoś kto ukoi jego nerwy, zawsze gotów
      jest przyjaciel Andrew. Zbiega a póżniej siedzą sobie na parapecie okna w
      pokoju naczelniczynki i opowiadają, jak to było fajnie w Sobotę na dyskotece.
      Mieli te fajne koszule w banany i wszystkie laski na nich leciały.Tak błogo
      zlatuje do godziny 11.30 i znów nerwy bo go pytają co z umowami , co z
      rachunkami. Boże przecież on jest tu szefem, a oni są od pracy więc dlaczego te
      wszystkie pytania.No i znowu zdenerwowali naczelniczka. I co teraz? Andrew
      musiał iść do siebie, bo nadal pracuje w innym miejscu i nie może stale
      dopieścić przyjaciela.Wszyscy sa w stresie, ale naczelniczek jakoś się ratuje.
      Albo posiedzi w gabinetach na drugim piętrze, albo pogada przez telefon z
      garsteczką znajomych, albo i to robi najczęściej SŁUŻBOWO WYJEŻDŻA. Mój Boże
      ile on ma spraw służbowych np. musi zawieźć rachunki do Biura Budżetu, ale
      nigdy tam nie trafia.Ale za to wróci po trzech godzinach opalony, szczęśliwy bo
      ktoś go powoził dobrym samochodem po mieście. On taki młody bóg,ktoś,taka
      szycha,taki król, wszyscy mu zazdroszczą pełnionej funkcji. Bo w jego wydmuszce
      zwanej główką jest kimś, bycie naczelnikiem jest wyzwaniem, którego z niczym
      nie można porównać.Wszyscy, którzy się z tego śmieją wg naczelniczka
      zazdroszczą mu tego oszałamiajacego sukcesu. Naczelniczku poza tym miejscem
      jesteś nikim, zwykłym człowieczyną do tego fatalnie ubranym z bardzo złym
      charakterem.To straszne być takim złym i udawać, że nic się nie dzieje... No
      naczelniczek wraca i jest godzina 15.30. Prosi, żeby go o nic nie pytać, bo
      jest wykończony ma dosyć, ta robota go wykończy.
      No cóż na tą chwilę ma się świetnie, robi nadal dużo krzywdy i bierze
      każdego miesiąca ok 6000 tyś.zł.A co z tymi wszystkimi ludźmi, którzy
      zakończyli studia, dobre studia i nie mają pracy, bo takie coś funkcjonuje
      dzięki układzikom,powiązaniom, podziałom. Ilu ludzi jeszcze zniszczysz
      człowieku???? Przecież to kiedyś się może odwrócić przeciwko tobie. Nie można
      krzywdzić innych tak dla swoich interesów, rozgrywek, a jeżeli już to krzywdź
      równych sobie a nie słabszych. Nie chciłbym żyć z takim piętnem na sobie.
      Pomyśl naczelniczku o tych wszystkich ludziach o ich rodzinach i przyjaciołach,
      MY JESTEŚMY NADAL RAZEM A ty...
      • Gość: KOTLET Re: Popularność naczelnik ma zapewnioną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 22:47
        No i ta koszulka w siatke na siłowni . pod celą będzie jak znalazł
      • Gość: Zachwycony Do "cysta" - jestem pod wrażeniem IP: *.aster.pl 07.07.07, 00:30
        Przepraszam za "cystę" bo określenie to pasuje tylko do jednego pseudochłopaczka
        z wiecznie zaklejonym uchem pod którym ukrywa się cysta wielkości arbuza, ale
        sam wybrałeś/wybrałaś sobie taki nick.
        Jestem pod ogromnym wrażeniem dnia naczelniczynki, który opisałeś - wszystkie
        zdania, zdanie po zdaniu dokładnie oddają co robi maluśli aby nic nie zrobić,
        ewentualnie jak parę złoty ukręcić - z chęcią oferentów przy zamkniętych
        drzwiach przyjmie, fakturkę zawiezie osobiście (ale nie każdą zwróćmy uwagę) -
        gó..biorca i nierób. A Andrew Bananiarz to już naprawdę desperację - ale
        nastolatki (w wieku lat 16 na to lecą).
        Ciekawy jestem jednego - co ta pluska przechrzczona musiała obiecać nowemu
        burmistrzowi, aby z numeru 1 na liście Całkowców stać się przydupasem kolejnego
        burmistrza.
        Adasiu co wygnałeś matkę swojego dziecka i własne małe dziecko z domu, aby mieć
        mieszkanie na nastoletnie dziwki - nic nie trwa wiecznie - Burmistrz Dąbrowski i
        Początek porządzą jeszcze 3 lata - co potem?
        Mieszkasz w tej dzielnicy, znają cię tu wszyscy, tu mieszka twoje dziecko,
        którego nie chciałeś, tu wszyscy cię nie nienawidzą - co będzie za te 3 lata?
        Myślałeś o tym głąbie.
        Wiesz czego ci brak? Podstaw cechujących mężczyznę - honoru, szacunku innych,
        zasad, moralności, charakteru, itd. - jesteś taką małą, śliską kupą niczego.
        I skończysz fatalnie....
        MY JESTEŚMY RAZEM - ciebie wszyscy nienawidzą...

www.abw.gov.pl/
        www.cba.gov.pl/
        www.ksp.waw.pl
        www.bip.warszawa.pl/informacja.asp?mn_id=180
        www.mswia.gov.pl/portal/pl/2/4767/
        • Gość: legion.l Re: Do "cysta" - jestem pod wrażeniem IP: *.acn.waw.pl 07.07.07, 10:26
          Strasznie się na forum uaktywnili byli pracownicy urzędu i zausznicy Całki.
          Metody, jak aktualnie rządzącej w Polsce partii - oplucie, rzucanie oskarżeń,
          insynuacje, straszenie prokuraturą. Jak na razie to akurat prokuratura zajmuje
          się sprawami byłego burmistrza i jego współpracowników.
          PS - sekretarza stowarzyszenia nasze miasto i jego koleżanki prosimy już o nie
          pisanie na tym forum.
          • Gość: CWKS Bzdety pan naczelnik nierób wypisuje IP: *.aster.pl 07.07.07, 15:03
            Nie trzeba być "człowiekiem Całki" ani "sekretarzem Naszego Miasta - jeśli taka
            funkcja w ogóle istniała, w co wątpię" żeby wiedzieć że pan naczelnik dzień
            spędza na puszeniu się, kręcniu, chamstwie, nic nie robieniu i nie wiedzeniu
            oraz wychodzeniu.
            Wystarczy jakkolwiek współpracować z wydziałem sportu, aby przyjść, poczekać 2
            godziny na wielkiego naczelnika (oczywiście pod względem chorego ego) a później
            wysłuchać litanii: "nie wiem, nie znam się, nie chcem, idź zapytaj pracowników,
            muszę wyjść".
            Tak było za Całki i tak jest nadal. Do pewnych funkcji po prostu trzeba dorosnąć
            i mieć jakieś podstawy, których Kuszkowski niestety nie ma. Za to rączki łase na
            "prezenty" że ma wie cała dzielnica.
            A że ludzie o tym piszą - to dobrze, za dużo tych lat bezkarności w tak młodym
            wieku.
            Trochę pokory panie naczelniku - to pan jest dla petentów a nie odwrotnie. I nie
            tylko dla tych, na których może pan zarobić...
          • bez-bufetu Re: Do "cysta" - jestem pod wrażeniem 07.07.07, 20:45
            Gość portalu: legion.l napisał(a):

> Strasznie się na forum uaktywnili byli pracownicy urzędu i zausznicy Całki.
            > Metody, jak aktualnie rządzącej w Polsce partii - oplucie, rzucanie oskarżeń,
            > insynuacje, straszenie prokuraturą. Jak na razie to akurat prokuratura zajmuje
            > się sprawami byłego burmistrza i jego współpracowników.
            > PS - sekretarza stowarzyszenia nasze miasto i jego koleżanki prosimy już o nie
            > pisanie na tym forum.

W szoku jestem :))) od kiedy to legion.l jest przeciwnikiem rządów calki???? Chyba od chwili kiedy CBA zaczęła przyglądać się bliżej niegospodarnościom poprzedników:)))) Legion.l wreszcie zmadrzałeś.Komuna to nie droga dla ciebie:)
            • legion_l legion_l 07.07.07, 22:12
              To że każdy na forum chce być LEGION_L nie zmieni faktu że nie każdy nim będzie
              - anie legion-l, ani legion.l, ani inne wynalazki.
              To że umiesz przeczytać co jest napisane nie znaczy, że czytasz ze zrozumieniem.

A ja jako legion_l nieustająco i niezmiennie uważam, że Zarząd Dzielnicy Bemowo
              powinni stanowić Panowie Całka, Jędrasiak i Pawełczyk a obecna młodzież z PO i
              SLD to nieporozumienie i indolencja polityczna wyborców, za co już jako
              mieszkańcy dzielnicy płacimy i jeszcze bardziej zapłacimy - rozwój dzielnicy,
              inwestycje i cała reszta = O !!!
              Drogi Przyjacielu, komuna jak każdy system miał wady i zalety, abstrahując od
              tego uważam, że Burmistrz Całka był bardzo dobrym Burmistrzem, bardzo dobrym
              człowiekiem, za dobrym - dlatego wychował pod swoimi skrzydłami takie
              złodziejskie, nic nie robiące, znienawidzone przez wszystkich śmieci jak
              naczelnik kiszkowski-cysta, który sprzedał swojego twórcę i człowieka który się
              nim od czasów gdy siedział w okienku w ZUS-ie opiekował oraz wybaczał mu o wiele
              więcej niż powinien za garść kości i ochłapów od nowego pana a którego miejsce
              jest moim zdaniem w najlepszym razie na śmietniku.
              Pozdrawiam
              • Gość: YelonkY Legion.l = naczelnik kiszka cystek od sportu IP: *.aster.pl 07.07.07, 22:19
                Legion.l (podkreślam legion z . ) to moim zdaniem nikt inny jak malutki
                naczelniczek od sportu o którym jest ten wątek.
                Tak myślę
                • legion-l [...] 08.07.07, 14:39
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Marek Do Legion.l = naczelnik kiszka cystek od sportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 16:57
                    Szanowny Panie Naczelniku

poprosiłbym uprzejmie Pana Naczelnika o nie obwinianie mnie o całe zło tego
                    świata, a poza tym "człowiek" który przez tyle lat żerował na mojej ciężkiej
                    pracy, zbierając za nią niezasłużone laury, jednocześnie szkalując mnie i
                    kłamiąc na mój temat, notorycznie każdego dnia stosując mobing i prześladownia
                    w nagrodę za ciężką pracę nie ma prawa po pierwsze mówić o
                    jakiejkolwiek "przyjaźni" a po drugie zwracać się do mnie per 'ty' - dla Pana
                    Panie Naczelniku dozgonnie pozostanę Panem Markiem.
                    Poza tym jest Pan zamkniętym małym rozdziałem mojego życia do którego jeśli
                    pewnego dnia dojdę do wniosku że warto powrócić to polemikę na temat
                    Pana "osiągnięć" dla bemowskiego sportu i nie tylko będę prowadził w inny
                    gwarantowany mi przez prawo sposób i w innych instytucjach niż pisanie na
                    forach internetowych.
                    Zyczę Panu tego czego wszyscy, Którzy Pana znają.
                    Nie pozdrawiam
                  • bemon Naczelnik - ty Wybaczasz ???????????????????????? 09.07.07, 02:23
                    "Ale ja wam wybaczam wszystkie złe rzeczy, bo jesteście zaślepieni nienawiścią i
                    wydaje mi się że ktoś was podpuszcza. Wszystko wam wybaczam. Wszystko. "

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!!

Wszystko wam wybaczam !?!?!?!?!
                    Śmieszny mały człowieczku - ty nigdy nikomu nic nie wybaczyłeś, nie darowałeś,
                    nie pomogłeś, przez 30 lat swojego zafajdanego życia nie wykazałeś się NIGDY
                    żadnym najmniejszym ludzkim odruchem - nawet wobec najbliższej rodziny, nie
                    mówiąc o współpracownikach lub osobach działających na Bemowie w sporcie!
                    Jak potraktowałeś Burmistrza Całkę, który cię stworzył, który cię hołubił, który
                    wybaczał i tolerował wiele z twojej strony???
                    Jak potraktowałeś Leszka Całkę, który zawsze cię bronił, uważał cię za
                    najlepszego przyjaciela?
                    Jak potraktowałeś Marka na wózku, który przez tyle lat dzień po dniu pracował na
                    twój sukces, do którego można było zawsze przyjść w każdej sprawie dotyczącej
                    sportu i zawsze był otwarty na pomoc, bo ty jako szef nigdy nie miałeś chęci ani
                    czasu na interesantów.
                    Jak potraktowałeś Włodka, który był pierwszą osobą tworzącą sport jeszcze w
                    gminie Bemowo, który pracował w sporcie 10 lat - sam kilka razy byłem świadkiem
                    jak traktowałeś człowieka w wieku twojego ojca?
                    Jak potraktowałeś wielu, wielu pracowników dzielnicy, którzy nic złego ci nie
                    zrobili a ty bezinteresownie w obronie własnej zasranej posady zniszczyłeś?
                    Co dobrego zrobiłeś dla klubów na Bemowie - Zarząd Świtu zawsze traktowałeś jak
                    śmieci, CWKS dzięki twojemu "szeptaniu" i kłamstwom nie istnieje, nie mówiąc o
                    koszykówce Puławskiego, bejsbolowi Yelonek, pamiętasz jak pijany degradowałeś
                    drużyny i zabraniałeś udziału w Nocnym Turnieju Piłki Nożnej, pamiętasz jak
                    zawsze na rozdawaniu nagród liczyłeś ilu zawodników przyszło po nagrody (nie
                    ważne ilu grało w turnieju) żeby wydać jak najmniej koszulek i ukraść resztę,
                    pamiętasz jakiego zawsze ważniaka zgrywałeś przy każdym zakończeniu turniejów i
                    ile zawodnicy (często starsi od ciebie) musieli wysłuchać chamskich uwag od
                    ciebie żeby dostać zasmarkany pucharek, pamiętasz na hali ze sztuczną trawą jak
                    zawsze przez cały dzień turnieju siedziałeś w barku i waliłeś browar a po trawie
                    musiał na wózku inwalidzkim popylać ten Marek żeby wszystkiego dopilnować,
                    powiedz co dobrego zrobiłeś przez ostatnie lata dla Ligi Szóstek w której od 10
                    lat grają chyba wszyscy chłopacy z Bemowa, powiedz czy odkąd dostałeś nie wiem
                    za co ten gabinet naczelnika zrobiłeś choć jedną dobrą rzecz - WYMIEŃ, czekam !!!
                    I ty wybaczasz???
                    Komu i co ty możesz wybaczyć - Bemowo i Jelonki to małe osiedle a "sława" twoja
                    szybko rośnie przez ostatnie lata.
                    Pamiętaj tylko że ty też tu mieszkasz.
                    I wiele osób nie wybaczy ci tego co porobiłeś NIGDY...
                    • Gość: ciastek Re: Naczelnik - ty Wybaczasz ???????????????????? IP: *.4kroki.net 09.07.07, 08:24
                      Święta racja.Tak wygląda działalność naczelniczka.Nic nie potrafi ale do łapy
                      się zawsze coś przyklei, choćby najmniejsza koszulka a czasem i rowerek.
                      Szczególnie po turniejach i zawodach, gdzie były nagrody. Dzieci już nic nie
                      dostały a sponsorzy np. jak Hala Wola nie mieli zielonego pojęcia, że ich
                      sprzęt gra u naczelniczka albo, że naczelniczek "jeźdźi" na ich rowerku.Kwestia
                      traktowania ludzi to jeszcze smutniejszy temat.Pracownicy idąc do pracy
                      zastanawiali się co dziś będzie, czy zacznie się od awantury, czy kac będzie
                      tak silny, że zamknie się u siebie i mogą wówczas spokojnie pracować. Ten
                      wydział opiera sie tylko na pracy szeregowych ludzi bo szef nie ma pojęcia o
                      niczym.Wspomniany i pamiętany przez wielu ludzi Marek na wózku, odwalał całą
                      robotę za swojego naczelniczka bo ten albo kręcił lody, albo pił na trawie,
                      albo leczył kaca po wielkim pijaństwie w swoim gabineciku.A naczelniczyna
                      pozbył się Marka bo za dużo wiedział i był niewygodny. Dziwie się nowej władzy,
                      że to toleruje, że na to dalej pozwala a miało być tak transparentnie tak
                      inaczej.Wasz problem panowie sprzedał tych ludzi sprzeda i Was...
                      • Gość: SKANDAL Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.aster.pl 11.07.07, 20:17
                        Ciekawe komu zależało na usunięciu pozostałych 40 wpisów z tego wątku ludzi
                        nienawidzących naczelnika kiszkowskiego za wszystko co uczynił w swoim
                        robaczywym
                        życiu??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bardzo ciekawe...
                        • Gość: skandal 2 Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.4kroki.net 11.07.07, 21:13
                          to jest nie do pomyślenia żeby wykasować z forum nie wygodne posty.

a może w tych działaniach pomagała Dominika Olszewska Redaktor Naczelny
                          Bemowskiego Zarządu Dzielnicy?

Skandal 2
                          • Gość: Bemowo!!! Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.chello.pl 11.07.07, 21:38
                            To co tutaj Państwo wyrabiacie to jest po prostu dziecinada. Rozumiem, że można
                            kogoś nie lubić. Rozumiem, że macie do kogoś żal. Jestem też w stanie zrozumieć,
                            że nagle wszyscy wszystkich informują, że powstał taki wątek i trzeba dorzucić
                            swoje 3 słowa. Ale nikt mi tu nie powie, że jesteście Państwo zwyklymi
                            mieszkańcami Bemowa!!! Zwykly mieszkaniec naszej dzielnicy nie wie kim jest pan
                            Naczelnik, nigdy nie widziała pana Marka, ani też nie wie o połowie rzeczy,
                            ktore tutaj wypisujecie. Wygrzebujecie tutaj jakieś polityczne waśnie, których
                            ani ja ani chyba już nikt więcej nie chce dłużej słuchać. Nie mogę wypowiadać
                            się za innych mieszkańców, ale to co o Was drodzy Państwo myślę wyraziłem w
                            czasie wyborów i szczęśliwie inni zrobili podobnie. To co Wasza ekipa wyprawiała
                            przez te ostatnie lata to jest tragedia. Dlaczego nie piszecie Państwo o
                            staraniach jakie były podejmowane przez byłe władze, aby za wszelką cenę
                            utrzymać stołki? Dlaczego przeciętny mieszkaniec Bemowa nie przeczyta tutaj o
                            komórkach i nieoddanych laptopach. O rozmowach ktore miały doprowadzić do
                            pozostania za wszelką cenę przy władzy nie chcę nawet wspominać...

Żal, żal, żal Panowie i Panie... nie w ten sposob załatwia się takie sprawy :\
                            • Gość: nokia Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.chello.pl 11.07.07, 21:56
                              a kto załatwiłam sylwestra:> i dojazd dla niepełnosprawnych w roku 2007:> i za
                              te umowy zosta ukarany pan Całka
                            • Gość: z Bemowa Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.acn.waw.pl 11.07.07, 21:56
                              No w końcu ktoś napisał prawdę. Od jakiegoś czasu na forum byli pracownicy
                              urzędu - znani z imion i nazwisk (tak, tak, nie jesteście tak anonimowi jak wam
                              się wydaje), szkalują i oczerniają wybrane punktowo ofiary. Na tym forum z
                              każdego można zrobić bandziora, zboczeńca i jeszcze nie wiadomo kogo. Redakcja
                              forum wogóle nie powina takich wpisów zamieszczać.
                              • Gość: J Naczelnik podpis zmienił ??? IP: *.aster.pl 11.07.07, 22:07
                                Twoich zamieszczać na pewno nie powinno...
                              • Gość: CYSTA Do:z Bemowa IP: *.4kroki.net 11.07.07, 22:59
                                Idź się jutro poopalaj, później pojeździsz samochodami swoich koleżanek (tylko
                                wymyśl dobry pretekst do wyjazdu)a później posiedzisz na parapecie i pomyślisz
                                o Sobocie w klubach.Nie zapomnij o dobrej awanturze.
                              • Gość: M do z bemowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:28
                                Kokuś (czytaj Naczelniczyno) zacznij miec jeden podpis!My i tak wiemy ze to ty.
                                Ja juz tu nie bede pisac bo to i tak wytniesz. pogadamy osoboscie jak nasze
                                drogi będą miec nieszczęscie sie przeciąć. Pogadasz ze mna jak i z kilkoma
                                osobami osoboście - o ile bedziesz miał odwage spojrzec w oczy i nie uciec.
                              • Gość: M do z Bemowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:34
                                Ale ty to jestes, skąd ty to wszystko wiesz jak my sie nazywamy???hahahahaha
                                Nam dokłądnie chodziło o to ze nas zlokalizujesz Kokusiu! Nie baliśmy sie
                                wypisywac tych informacji! Ale widze ze do nowego burmistrza szybko poleciałes
                                na skarge ze cie tu krzywdzą i on załatwił ci skasowanie postów! hahahaha NIC
                                SIE NIE ZMIENIŁEŚ!WYDOROŚLIJ WKOŃCU I ZACZANIJ <JAK MĘŻCZYZNA>SAM PONOSIC
                                KONSEKFENCJE SWOJEGO POSTEPOWANIA i stawiac czoła przeciwnościom bo to juz czas
                                najwyższy!
                                • Gość: Bemowo!!! Re: do z Bemowa IP: *.chello.pl 11.07.07, 23:43
                                  Poziom Pana/Pani argumentów jest mimo wszystko trochę za niski aby się jakoś do
                                  nich odnieść. Natrafiłem na ten wątek i jak czytam te wszystkie komentarze to
                                  coraz częściej odnoszę wrażenie, że posty pisane są przez 2-3 osoby. Mam
                                  nadzieję, że tak nie jest bo jeśli okazałoby się to prawdą to oznaczałoby, że
                                  byłymi pracownikami naszego urzędu byli ludzie wyjątkowo nieinteligentni.
                                  Naprawdę nie trzeba być obeznanym w temacie, żeby dostrzec, że większość tych
                                  wpisow to zorganizowana akcja. Dziwi mnie tylko, że dorośli ludzie mają czas i
                                  chęci na tego typu akcję. Jak widać poziom dialogu prowadzony w naszym państwie
                                  daje o sobie znać w naszej dzielnicy :(
                              • Gość: Z Bemowa Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: *.aster.pl 22.07.07, 01:55
                                "z każdego można zrobić bandziora, zboczeńca i jeszcze nie wiadomo kogo"

Z niektórych nie trzeba "robić" panie naczelniczynko...
                                • Gość: klemens Re: Wykasować 40 wpisów ?!?!?!?!?!?!? IP: 217.153.166.* 22.09.07, 14:27
                                  Tak, tak...
                            • Gość: Monika Do: Bemowo!!! IP: *.4kroki.net 11.07.07, 22:52
                              Człowieku, to co mówisz jest żałosne, jesteś rzecznikiem nowego i to widać jak
                              czyta się ze zrozumieniem, to co piszesz.To co było, nie ma już znaczenia!!!
                              Zrozum, to już było ważne jest to co się dzieje dziś. Dzałalność naczelnika
                              kuszkosia odbywa się w tej chwili, to teraz pracuje w taki sposób, jak to
                              zostało opisane. Dlaczego, jeżeli nowa władza o którą sam mówisz, że
                              zbiegałeś i to Twoje prawo pozwala na takie działanie ww osobnika. Coś jest nie
                              tak. Nie możesz pisać, że to się nie dzieje, że to Cię nie obchodzi, bo to
                              oznacza, że nie zależy ci na tej Dzielnicy tylko na politycznych
                              rozgrywkach.Tutaj nikomu nie zależy na tym co było ale nie można się godzić z
                              tak rażącym prostactwem uprawianym przez naczelniczyne. Tu wszyscy jesteśmy
                              mieszkańcami, nie jesteś sam, więc nie zwracaj uwagi tym, którym zależy na tej
                              Dzielnicy... Czytając to co piszesz ma się jeden wniosek: wszystko co było było
                              złe a to co jest teraz nawet jak jest złe jest FAJNE.GRATULACJE MIESZKAŃCU.
                              • Gość: Bemowo!!! Re: Do: Bemowo!!! IP: *.chello.pl 12.07.07, 00:04
                                Może zostałem źle zrozumiany... oczywiście musze się zgodzić z Panią, że
                                wszystkim nam zależy na naszej Dzielnicy. Tak samo jak Pani uważam, że
                                ważniejsze jest to co się dzieje teraz niż rozpamiętywanie tego co było dawniej.
                                I podobnie jak i Panią bardzo obchodzi mnie jak pracują urzędnicy w naszym
                                ratuszu, bo nie oszukujmy się, że to głównie od nich zależy rozwój naszej
                                dzielnicy. Nie może być jednak tak, że rzuca się publicznie oskarżenia na jakąś
                                osobę zwłaszcza gdy robi sie to w sposób tak zorganizowany. Może moje podejście
                                jest staroświeckie i jest to pewno moja wada, ale uważam, ze każdy powinnien
                                mieć możliwość do obrony. Dlatego też nie pisałem o niejasnościach jakie miały
                                miejsce za poprzedniej ekipy rządzącej. Nie chcę też teraz pisać kto co z
                                piszących zrobił źle ani nie zamierzam wyciągać na publicznym forum bródów z
                                ratusza. Takich rzeczy sie zwyczajnie nie robi, bo nikt nie mógłby się tutaj
                                obronić.

Oczywiście nie mam wpływu na to co Państwo tutaj wypisujecie bo jak ktoś dobrze
                                zauważył takie jest Państwa prawo. Uważam jednak, że nie można popadać ze
                                skrajności w skrajność, a krytyka prowadzona w tak zaplanowany sposób jest po
                                prostu niesmaczna i niesprawiedliwa wobec innych użytkowników forum (głównie
                                mieszkańców naszej dzielnicy).

Jako mieszkaniec Bemowa dodam tylko, że wszyscy Ci byli lub obecni urzędnicy,
                                ktorzy załatwiają tutaj porachunki między sobą powinni się zająć czymś naprawde
                                ważnym i niech zajmą się lepiej swoją pracą, a nie obrzucają wzajemnie błotem!
                                • bemon Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie 12.07.07, 01:14
                                  Drogi Panie Krzysztofie

naprawdę godna podziwu jest Pana zażartość w obronie nowych władz, które
                                  trzymają pod swoimi skrzydłami, na wysokim stanowisku w Bemowskich strukturach
                                  człowieka (tak dla uproszczenia określam naczelniczka), którego 60% społeczności
                                  naszej dzielnicy po prostu nienawidzi. Nie prawdą jest Panie Krzysztofie, że
                                  nikt z mieszkańców nie zna kokunia, bo przypominam, że pełni on (a raczej
                                  chciałby pełnić) funkcję publiczną, a Bemowo to naprawdę mała społeczność -
                                  proszę mi uwierzyć - mieszkam tu ponad 30 lat i oprócz ogromnej ilości
                                  "napływowców" znam mnóstwo rówieśników, ich rodziców i ich dzieci, które chodzą
                                  do bemowskich szkół i przedszkoli.
                                  Podobną nieprawdą jest że nikt nie zna Pana Marka - wymienię Panu ok. 800 osób
                                  które dokładnie znają historię i skutki mobingu jaki stosował na nim kokuś.
                                  Nieprawdą jest że toczone są tu polityczne rozgrywki, ludziom po prostu ciężko
                                  pogodzić się z faktem, że po zmianach w ratuszu (chociaż jesteśmy rozumni i
                                  wiemy że są one wynikiem demokratycznych wyborów - naród wybrał - w większości,
                                  który nigdy nie przekroczył progów ratusza) nowa władza pozbyła się naprawdę
                                  wielu fajnych i pomocnych urzędników (sprawy nowo zatrudnionych nie chcę
                                  poruszać z wiadomych względów) a trzyma pod swoimi skrzydłami szczura, który
                                  jako człowiek stworzony przez Całkę, biorąc pod uwagę "niechęć" Burmistrza
                                  Dąbrowskiego do całkowców mieliśmy nadzieję, że wyleci na świńską mordę jako
                                  pierwszy.
                                  Panie Krzysztofie, chodzi po prostu o to, że ludzie mogą mieć dosyć nieróbstwa,
                                  chamstwa i indolencji umysłowej naczelnika kiszkowskiego i nie potrafimy
                                  zrozumieć co on musiał zrobić, obiecać, przysiąc nowemu Burmistrzowi żeby ten
                                  dał mu się sprzedać.
                                  I podkreślam nie chodzi o żadne rozgrywki polityczne, moim zdaniem Nasze Miasto
                                  po sromotnej porażce jest zamierzchłą historią, PO zgarnęło całą pulę
                                  korzystając ze społecznego rozczarowania rządami PiS i - OK. Wybory są co 4 lata
                                  - życzę Panu Dąbrowskiemu aby dobrze wykorzystał ten czas, dla dobra Bemowa.
                                  Panie Krzysztofie - na koniec życzyłbym sobie tylko jeszcze jednego, aby sport
                                  na Bemowie miał po tylu latach szefa z prawdziwego zdarzenia, a kokuś żeby
                                  kiedyś dostał to co mu się uczciwie należy.

"Jedyną rzeczą, która jest konieczna, by zatryumfowało zło jest
                                  to, by dobry człowiek pozostał bierny."

Edmund Burke
                                  • Gość: Pisemko Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie IP: *.4kroki.net 12.07.07, 14:28
                                    Szanowny Panie Krzysztofie, tak jak Pan wie, że te wszystkie wpisy dokonały
                                    osoby "wyjątkowo nieinteligentne" przedstawiające "niski poziom argumentów" tak
                                    i my wiemy( choć cechuje nas ten niski poziom),że od tego Pan jest aby ratować
                                    wątpiwą reputację wymienianych we wpisach osób. Proszę wykonywać swoje
                                    obowiązki ponieważ taka sytuacja nie będzie trwała wiecznie i będzie Pan musiał
                                    stawić czoła rynkowi pracy już nie wypełniając funkcji przypisanych
                                    owsikowi.Nie ma Pan pojęcia ile osób zna naczelniczyne kiszkowskiego i ilu
                                    miało z nim wątpliwą przyjemność. Proszę wierzyć, że to nie są 2-3 osoby ale to
                                    już Pana sprawa.Proszę również o nie krytykowanie co robimy z własnym czasem bo
                                    jest to nasza sprawa a jeżeli jest Panu smutno bo musi Pan szurać za swoimi
                                    szefami to już Pana wybór.Proszę się nie miotać po tej przeszłości, bo to już
                                    nie ma znaczenia. Liczy sie teraźniejszość a naczelniczyna jest teraz i pracuje
                                    tak jak zostało to opisane powyżej.Generalnie nie pracuje ale to widocznie się
                                    Panu podoba i tak winno się pracować w Ratuszu.Można kasować wpisy za
                                    pośrednictwem Pani Olszewskiej, można twierdzić, że wszyscy kytykujący to byli,
                                    źli, leniwi, słabi, mściwi pracownicy ale nie można udawać, że nic się nie
                                    dzieje. Mieszkamy tu bardzo długo, znamy się ze szkół do których chodziliśmy
                                    także z naczelniczyną a on ma wiele słabości z którymi się do tej pory nigdy
                                    nie krył.Widocznie ma przyzwolenie na takie funkcjonowanie...
                                    • Gość: Voytec Re: Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:58
                                      Widze, że analityczny i błyskotliwy umysł Pana Krzysztofa Zygrzaka wypatrzył
                                      rozinięcia IP i domyślił się, że jak są one podobne tzn. że od tych samych
                                      osób. Panie Krzysiu drogi, złotko Ty nasze a nie doszedłeś do wnisoku że w
                                      różnych miejscach na Bemowie są różni dostawcy internetu, że ci piszący ludzie
                                      to są osby z różnych osiedli gdzie zaznaczył swoją obecnością Wielki Mistrz
                                      Zakonu Kuszkoś, że na całym Bemowie ma tylu symaptyków, że to nie jest sparwa
                                      tylko kilku osób. Myślę że gdyby nie wakacje to tych wpisów byłoby znacznie
                                      więcej, bo napewno wiele więcej osób ma na ten temat coś do powiedzenia i
                                      jestem przekonany że nie będą to inwektywy tylko suche fakty. Obnażające
                                      wszystko kim jest Wielki Mistrz Zakonu Kuszkoś.

Proszę to przemyśleć i podzielić się spostrzeżeniami z nami wszystkim Panie
                                      Krzysiu złotko Ty nasze. Tylko proszę zdjąć różowe okulary. Będzie bardziej
                                      obiektywnie

Pozdarwiam

Voytec

Yelonky The Best
                                      • Gość: Krzysztof Zygrzak Re: Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie IP: *.chello.pl 12.07.07, 18:08
                                        Szanowni Państwo,

Kolejny raz swoimi wypowiedziami i zwracaniem się do mnie osobiście zmuszacie
                                        mnie do złamania obietnicy, że na forum gazety o sprawach Urzędu dyskutował nie
                                        będę. Zapewniam, że poza tym jednym wpisem nie będę brał udziału w tym
                                        przerzucaniu się błotem bo jest to jak zacytuję klasyka gatunku "poniżej mojej
                                        godności". Zapewniam, że mam wiele ciekawszych rzeczy do roboty niż ciągłe
                                        śledzenie co kto na kogo napisał. Moim zadaniem jest udzielanie odpowiedzi
                                        jedynie na oficjalnym forum internetowym Bemowa i tego mam zamiar się trzymać.

Mimo wszystko pozdrawiam,
                                        Krzysztof Zygrzak

PS. I w przeciwieństwie do zdecydowanej większości forumowiczów zawsze
                                        podpisuję się pod swoimi wypowiedziami. A o tym, że moje nazwisko zostało
                                        przywołane dowiedziałem się od znajomego. Stąd właśnie wyjątkowo odpowiadam.
                                    • Gość: mieszkaniec Re: Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie IP: *.chello.pl 12.07.07, 15:39
                                      Mój Boże..ile jest w tym wszystkim jadu....aż się czytać tego nie chce...Jako
                                      mieszkaniec Bemowa proszę o zaprzestanie pisania takich rzeczy. Jeśli kogoś
                                      oskarżacie i jesteście w stanie to udowodnić to zgłoście to do prokuratury- to
                                      jest właściwa instancja w takich sprawach a nie forum.
                                      • legion-l Pierdzi-stołki się skarżą :))) Czystki w ratuszu : 12.07.07, 16:11
                                        Żalicie się nt.utraconych stołków a zapomnieliście jak traktowaliście mieszkańców??? Żenada.Skarżył się tu swego czasu Łukaszek ,który został usunięty z ratusza za niemrawość:)))Żalisz się i ty włodku.
                                        • Gość: Łukasz Re: Pierdzi-stołki się skarżą :))) Czystki w ratu IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 16:22
                                          ale ty legion głupia ci.. jesteś jednak. Czytać nie umiesz czy CIę matka nie
                                          kochała? zobacz w kadrach kiedy złożono wymówienie, spytaj mojego byłego szefa
                                          kiedy się dostałem do innej firmy - do firmy gdzie poziom jaki reprezetuje wasz
                                          nowy burmistrze to wyższy u nas mają nawet sprzątaczki. Jesteś niedorobem,
                                          który o niczym nie ma pojęcia i pieprzy głupoty aby pieprzyć i odwrócić uwagę
                                          od tego co ważne. Może legioniku ze wsi mam Ci wysłać podpisaną umowę o pracę z
                                          datą wrześniową, kiedy ty ze swoimi przydupasami podkopy pod wybory
                                          robiliście.?? chociaż nie wiecz byś zrozumiał, żal mi Ciebie i ludzi co z tobą
                                          w szeregu stoją
                                        • Gość: Łukasz Re: Pierdzi-stołki się skarżą :))) Czystki w ratu IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 16:28
                                          może legioniku chcesz sie ustawić na mały sparing - pokażę Ci niemrawość
                                          jednostrzałowcu :)
                                          • legion-l Brednie,niedo-informowany kawałku betonu:)))) 12.07.07, 17:36
                                            1.Firma twoja nie zatrudnia sprzątaczek.
                                            2.Wsi nie mieszaj w te sprawy (widać skrzywienie społeczne się odzywa:)))
                                            3.Chętnie się spotkam-na maly sparing...wielo-ślepostrzałowcu.
                                            4.Fakty są takie że umowa twoja jest pokroju dyscyplinarnego:))))
                                            5.Nie odwracam uwagi od spraw ważnych,jęczący pierdzistołku.
                                            6.Odwrotnie niż ty.

Dobrze że wreszcie odszedł ten nikczemny ,młody ale głupi chłopaczek.Szkoda że tak późno.
                                            • Gość: Łukasz Re: Brednie,niedo-informowany kawałku betonu:)))) IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 18:03
                                              1. firma w której pracuje jest w rankingu największych 10 korporacji na
                                              świecie - pracownicy sami tam nie sprzątają
                                              2. od urodzenia na bemowie a bemowo to kiedyś w sumie wieś była
                                              3. nie fikaj za dużo bo Ci się coś połamie, sam wiesz że mi możesz skoczyć
                                              4. pieprzysz brednie jak byś sam siebie pieprzył
                                              5. odwracasz, odwraczasz bo przecież za to Ci płacą - po co by takiego lamusa w
                                              urzędzie trzymali co nic nie potrafi??
                                              6. ludzie twojego pokroju z urzędu nei wyjdą nigdy bo jak już to tylko na
                                              bezrobotne a i tak niewiadomo czy byś sobie poradził. Dla mnie to cienki bolek
                                              jesteś
                                              • Gość: Łukasz Re: Brednie,niedo-informowany kawałku betonu:)))) IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 18:05
                                                i weź się do roboty - nie po to Ci lamusie z innymi mieszkańcami płacimy pensje
                                                z naszych pdatków abyś pieprzył głupot na forach.
                                                • bez-bufetu dot.łukasz-proszę o zaprzestanie ataków na forum. 12.07.07, 19:31
                                                  Zatrudniła Pana firma P&G poland,nie jest w pierwszej 10 firm korporacyjnych-proszę nie kłamać.Ale miło jest usłyszeć że kojarzy się pan z firmą
                                                  • Gość: Lukasz Re: dot.łukasz-proszę o zaprzestanie ataków na fo IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 21:03
                                                    polecam przedostatniego Forbsa Lub managera (ranking największych firm) -
                                                    wartość rynkow po wykupieniu Gillette 220 mld $. Ale tu ludzie dużo więdzą o
                                                    innych :). Pozdrawiam
                                                  • Gość: Lukasz Re: dot.łukasz-proszę o zaprzestanie ataków na fo IP: *.spray.net.pl 12.07.07, 21:05
                                                    a możesz spracyzować o jakie ataki chodzi? ja założyłem jeden wątek dotyczą
                                                    podpisywania się Pana Burmistrza pod moimi pomysłami. Wyjaśniłem co chciałem i
                                                    w inne dyskusję się nie wdaję. Tutaj odpowiedziałem bo legion rozpowszechnia
                                                    jakieś kłamstwa, w sumie nie wiem jaki ma w tym cel - może zazdrość lub jakaść
                                                    zawiść?? jeszcze raz pozdrawiam
                                                  • legion-l kawałeczek betonu .......w oku Łukasza. 13.07.07, 21:41
                                                    żadna zawiść,hahaha....zapraszam do mojego sklepu.Rzuciłeś oskarżenie że burmistrz Dąbrowskiprzywłaszczył sobie twój pomysł a ja stwierdziłem że to zwyczajne kłamstwo.Pokaż dokumenty źródłowe a sam zawiadomię prokuratora.To jest specyficzne zachowanie lewaków z PiSu i LPRu.Beton komuszy przygniótł ci szersze pole widzenia i po przegranej całki jesteś rozbity.

DO BUFETU - co to za skrót tej firmy tej niezdary???? bardzo bym sie chciał dowiedzieć.Chętnie wyślę list do jego nowego szefa z ngratkami że ma tak skołowanego lamera.
                                                  • Gość: Lukasz Re: kawałeczek betonu .......w oku Łukasza. IP: *.spray.net.pl 14.07.07, 09:09
                                                    to światowiec z ciebie legion jak skrótu nawet nei umiesz rozszyfrować.
                                                    Poszukaj na innych wątkach - jest spis pomysłów na rozwój bemowa na 2007 rok,
                                                    który przekazałem mojemu szefowi i burmistrzowi dąbrowskiemu. Po drugie czytaj
                                                    ze zrozumieniem, a przynajmie się postaraj lub niech ktoś Ci wytłumaczy -
                                                    pomysł zostały opracowane w godzinach pracy więc są własnością Urzędu - chodzi
                                                    tylko o to aby dąbrowski nie podpisywał się pod nimi i nie głosił że on
                                                    wymyślił. Zresztą mój post pan rzecznik skasował z forum bemowa jak zapytałem
                                                    dlaczego burmistrz podpisał się pod tymi pomysłami oraz chyba krzysio wziął
                                                    sobie do serca post na gazecie bo w nowym BEMOWO NEWs tłumaczy skąd pan
                                                    dąbrowski bierze inspiracje <hahaha>.

A ze sklepu nie skorzystam, buraków nie potrzebuje
                                                  • Gość: Rydzyk Re: kawałeczek betonu .......w oku Łukasza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:10
                                                    A wy znowu te pyskówki...
                                                    Dajcie sobie już spokój ludzie bo to jest co najmniej niesmaczne. Tyle czasu
                                                    minęło od wyborów a tu ciągle przepychanki i obrzucanie błotem. Bez rozsądzania
                                                    kto ma racje a kto nie skończcie to albo umówcie się na solówę i obijcie sobie
                                                    nawzajem buźki.
                                                    Over
                                                  • bez-bufetu do legoin-l- 14.07.07, 21:24
                                                    Koleś przeszedł do firmy Procter and Gamble DS Polska Sp. z o.o.
                                                    ul. Zabraniecka 20 03-872 Warszawa.Proponuję kontakt z rzecznikiem firmy i naświetlenie kilku spraw.Legoin,chyba zorientowany jesteś.
                                                  • Gość: Lukasz Re: do legoin-l- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:39
                                                    legion to lamer i tchórz co sie boi podpisać. Ja sie podpisałem, wiecie kim
                                                    jestem i się nie obawiam, ani solówki anie bezpodstawnych oskarżeń legiona.
                                                    Chyba ten kto sie ukrywa ma cos na sumieniu i peka sie ujawnic :)
                                                  • legion-l do łukasza..... 16.07.07, 16:35
                                                    Co chcesz abym ujawnił??? i Co ty o sobie ujawniłeś??? Przygłupi jestes trochę i dlatego kopa ci dali :))) ale ty,jako myślący inaczej:))) wiesz swoje.Chcesz solówki jak to określiłeś:))) podaj mi jakieś dane albo co .gdzie możnaby sie spotkać .Ja zapraszam do swojego sklepu,chyba wiesz gnojku gdzie:))) twierdzisz że wiesz wszystko.
                                                  • Gość: antyDąbrowski do legion-l IP: 125.65.77.* 07.10.07, 14:21
                                                    Wiesz co frajerze, powiedz jednak dokładnie gdzie ten sklep, bo czytając twoje
                                                    wynurzenia chce mi się rzygać - taki sam jesteś mądry jak wszyscy co głosowali
                                                    na PO(pierdólki)jak ci co wybrali grubego na burmistrza, i jak ci co bronią tego
                                                    zasrań... ze sportu (oj takich nie widziałem :)) i ci co nie widzą, że
                                                    POpierdóliki niszczą naszą dzielnicę przez kompletną niewiedzę, niemoc, i
                                                    niechęć do jakichkolwiek działań.
                                                    Pieprzysz na Całkę - zobacz ile zrobił, zobacz ile robi jego niby-następca i
                                                    zobacz co ludzie piszą o Kiszkowskim, Dąbrowskim, Kuligowskim i całej reszcie
                                                    tej bandy kolesiów - takiego kolesiostwa i nieróbstwa to jeszcze na Bemowie nie
                                                    było. Nigdy.
                                                    Więc zajmij się gaciami i stanikami w swoim niby-sklepiku i nie wnerwiaj
                                                    myślących ludzi.
                                  • Gość: misio Re: Do: Bemowo!!! - Drogi Panie Krzysztofie IP: *.4kroki.net 05.01.08, 21:34
                                    Taaaaak
                      • Gość: Naczelnik Naczelnik IP: 195.175.37.* 27.08.07, 11:15
                        no i co :-)
                        • Gość: misio Re: Naczelnik IP: 217.153.166.* 30.08.07, 08:17
                          nadal to samo
        • Gość: Kamil Re: Do "cysta" - jestem pod wrażeniem IP: *.chello.pl 18.07.07, 15:59
          Ludzie wezcie sie wgarsc.czytam te wszystkie wasze smieszne i bzdurne
          wypowiedzi,i mysle ze kazdy doskonale wie ze p.Marek ktory sam siebie tu broni
          nie jest zadna postacia,nie ma zadnych uslug,byl pracownikiem....dobrze ze go
          nie ma.Te wszystkie brednie ktore tu wypisujecie powinny sie tyczyc wlasnie
          jego,a nie naczelnika.Zadrosc was zrzera i nie moze sobie z tym
          poradzic.Proponuje wizyte u psychologa.Swiadczy to o tym ze z zadrosci a
          jednoczesnie z nienawisci poruszacie tematy prywatne,co nie powinno nikogo
          interesowac.No to chyba na tyle.Zajmijcie sie swoimi sprawami a nie wtykacie
          palcew w nie swoje sprawy i zycie.Kiedys ktos zajmie sie wami...
          • Gość: Michał Re: Do "cysta" - jestem pod wrażeniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 08:50
            Bladego pojęcia nie masz Kamilku co tam się działo i dzieje. Jak tak bronisz
            Adasia a zapewne go bardzo dobrze znasz to zapytaj go o jakąkolwiek sprawę
            merytoryczną. jedno co jest w stanie z siebie wydusić to ... yhy, yhy, yhy idź
            do M. lub K. oni ci powiedzą ... koniec cytatu Taka jest rzeczywistość i nie
            masz na to żadnego wpływu. Dobrze, że piszesz pod nickiem bo innaczej mógłbyś
            się ośmieszyć. Zanim coś napiszesz pomyśl dwa razy.

Spadam z tego wątku bo już mnie to nie bawi, a najgorsze w tym wszystkim że
            cały czas w sporcie dzieje się źle przez jednego człowieka.
    • Gość: Ob. Nikt go nie broni-musi być wyjątkowym s...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:20
      • Gość: Dr Nobo Re: Nikt go nie broni-musi być wyjątkowym s...! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 14:39
        no bo Kuszkoś nim jest..... a Panu Legion-l dziękujemmy i zapraszamy na
        Sobieskiego bo tam leczymy takie przypadki (my nie strajkujemy). Jesteśmy
        otwarci 24/H 7 dni w tygodniu. Serdecznie zapraszamy do naszego sanatorium.

DR NOBO
    • legion-l Prośba do kolegów lukaszka:) napisz o nim coś..... 16.07.07, 17:04
      Pisze o sobie że był nie zastapiony na swoim stanowisku oraz że wszyscy dookoła byli źli,a jaki był ON???????????Napisz,nagrody czekają:)
      • Gość: Bem Re: Prośba do kolegów lukaszka:) napisz o nim coś IP: *.chello.pl 16.07.07, 22:03
        Nie wiem kim jest pan Łukasz, ale poziom tych wypowiedzi w moim odczuciu jest
        strasznie niski. Jeśli ma pan z kimś na pieńku to proszę załatwiać to prywatnie
        a nie wciągać w to nas mieszkańców.
        Nie pozdrawiam!
        • legion-l Jak na razie to łukasz zaczepia mnie. 17.07.07, 19:02
          Obiektywizmu troszkę.Ja nie zaczepiałem tego gościa,na "solówki" to on mnie namawiał więc proszę o biektywizm.Jest to były aparatczyk z ratusza który teraz gdy zmieniły się władze próbuje oczerniać demokratycznie wybranego burmistrza.Jeśli ma zarzuty to proponowałem mu wizytę w prokuraturze.I tyle....ja też nie pozdrawiam pana ,panie włodzimierzu.
    • Gość: Bemowo!!! Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: *.chello.pl 09.08.07, 01:21
      Trochę czasu minęło, więc może warto chwilkę poświęcić żeby napisać własną
      opinnię na ten temat.

Przeczytałem parę tych postów pierwszych i dało sie wyczuć od razu, ze wszystkie
      pisane są przez jeden front osób w celu wiadomym. Trochę mnie to zdenerwowało,
      bo chociaż nie mówią mi padające nazwiska wiele, to jednak ten sposób uprawiania
      polityki jest poniżej poziomu. No i proszę... :)

Dwa posty napisałem i co się udało:
      - krytykowana osoba przestała być krytykowana i zmienił się temat dyskusji;
      - stało się jasne, że chodzi o jakiś prywatny konflikt;
      - ujawniły się osoby krytykujące;
      - zostałem wzięty za pana Krzysztofa za co przepraszam, bo akurat to wyszło
      samoistnie :)

Tak więc drodzy ludzie planujący całą akcję... zobaczcie jak łatwo waszą akcje
      można było zbić z przyjętego toru. Jak się chce brać za działania tego typu, to
      sie najpierw "trza naumieć" :P

Nie mogłem sobie darować, gdybym tego nie napisał :)
    • Gość: Monika Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: 217.153.166.* 09.08.07, 09:32
      Masz rację nie warto. Kiszkoski nadal robi to co robił czyli nic z
      wyjątkiem siedzenia na parapecie okna w Ratuszu, opalaniem się w
      godzinach pracy,znikaniem na kilka godzin dziennie bez celu, czy
      oglądaniem niedozwolonych filmów w godzinach urzędowania. Ma na to
      zgodę nowych władz - ok! Widocznie tak wygląda praca za którą płaci
      się ok. 6 tysięcy miesięcznie. A miało być tak czysto...
      • Gość: Kiszkowski Forever Re: Dwie "Wielkie" Postacie Bemowskiego Sportu !! IP: *.eranet.pl 17.08.07, 23:22
        Władza się zmienia...
        Ludzie się zmieniają...
        Czasy się zmieniają...
        Wszystko się zmienia...
        I tylko Kiszkowski zawsze liże, zawsze knuje, zawsze wk... i wciąż trwa...
        naczelniczynka bidny...
        • Gość: Uśmiana Kiszkowski Forever IP: 62.215.3.* 10.09.07, 13:48
          Adasiu startujesz w wyborach do sejmu... :))))

Pozdrów nową narzeczoną (ŚLICZNA!!!) i opowiedz jak Asia i Nicole twoje
          pierwotaniacze życie odmieniły :)))))))))))))
          hahahahahaha.....
    • Gość: smogi Re: kierownik i jego laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 00:52
      czytam to i oczom nie wierze, czy nie uwazacie, ze to nie smaczne
      zatrudniac w "swoim" wydziale "swoja" panne?? Firmy prywatne nie
      toleruja takich jazd, ale widac, ze w urzedzie takie prowadzanie
      pana kiszki czy jak mu tam i jego panny nie przeszkadza. A co bedzie
      jak "milosc" nie daj boze wygasnie?, to jest urzad a nie prywatny
      folwark!!!
      • Gość: munio Re: kierownik i jego laska IP: 217.153.166.* 12.09.07, 08:22
        Tam w chwili obecnej to jest normalne. Przykład idzie z samej góry.
        Kiszkowski ma na to zgodęi pełne błogosławieństwo. Siedzi cicho, bo
        po pierwsze nic nie umie i nic nie robi a po drugie ma w wydziale
        znajomych i panny innych osób związanych ze swoimi "panami".Wszyscy
        pracownicy wydziału zostali dobrani wg klucza.Wydział Sportu jeszcze
        nigdy nie był tak rozbudowany i jeszcze nigdy tak mało nie zajmował
        się pracą.
        • Gość: Betty kierowniczek nie kierownik i jego... a nie laska IP: 195.175.37.* 04.10.07, 18:35
          Kierownik to podręcznikowy przykład gnojka - ciałem, aparycją i duchem (chociaż
          ducha nie ma podobno, tylko żalosną, malutką powłokę) i o tym wie każdy (ciekawe
          czy Dąbrowski wie?) bardziej mnie ta jego laska zastanawia, bo jaką ... trzeba
          być żeby się z takimś czyś prowadzać? Zdesperowana jakaś...
          • Gość: J.D. - NIE! kierowniczek v CWKS IP: *.ip.fastwebnet.it 10.10.07, 19:19
            ty kiszkowski - dzięki za udaną współpracę z CWKS Legia...
            domyślisz się o co chodzi frajerze...
            • Gość: Monika Re: kierowniczek v CWKS IP: 217.153.166.* 10.10.07, 21:56
              A co go obchodzi jakaś współpraca,jakieś zawody, jakiś beznadziejny
              sport.On nie ma do tego głowy, bo on nigdy nie miał głowy tylko
              pusty łeb.Wielki, wygolony na debila, obleśny, pusty jak wiadro
              łeb.kiszkowski jak owsik musi przeżyć bezwzględu na czyjej
              kupie.Oczywiście ma na to przyzwolenie równie bezbarwnych
              przodowników, którym wydawało się, że to takie proste wystarczy mieć
              władze. Panowie nowe etaty (ok. 80), dużo kasy nad którą nikt nie ma
              takiej kontroli to nie wszystko. Macie tylko trochę władzy tak na tą
              chwilę, dysponujecie nie swoją kasą ale to tylko chwilka.Nigdy nie
              będziecie mieli KLASY.Z tym się człowiek rodzi a wam nie
              wyszło.Otaczacie się ludźmi tego samego pokroju czego dowodem jest
              funkcjonowanie z naczelniczyną kiszką. Ciekawe ale patrząc na jakość
              to burmistrz i kiszkowski ubierają się na tym samym bazarze.Ciuszki
              kiszkowskiego zawsze robiły wrażenie.Nigdy na Bemowie nie było tak
              źle...
              • Gość: POgieło was kierowniczek i POpierdółki IP: 195.175.37.* 22.10.07, 18:03
                Kiszkowski komuchowaty sprzedawczyku... dobrze żeś tą koalicję z POpierdółkami
                zawarł - przyszłościowo...
                tylko co dalej będzie?
                • Gość: Ciastek Re: kierowniczek i POpierdółki IP: *.4kroki.net 23.10.07, 11:17
                  Będzie dobrze dopóki będzie to trwało bo za trzy lata totalna
                  klapa... Teraz kiszkoś zrobi wszystko nawet jest gotów zjeść kupe
                  POpaprańców jak rasowy owsik dla osiągnięcia celu a jest z tego
                  znany.Oj zjadł już morze kału.A jak naczelniczku chodzisz ty jeszcze
                  zabawić się z koleżankami w kątkach Ratusza. Ponoć moderator został
                  poinformowany i ci darował? No proszę...
                  • legion-l słyszałem,ponoć,ktoś mówił-maglowa społeczność. 23.10.07, 11:51
                    uzurpator z "sekty" też tak mawiał i co???? przegrał,"oliwa sprawiedliwa wypłynęła"-jak to obecywał przed wyborami.Jedno was na pewno łączy z tym kretynem - 1.stawiacie fałszywą tezę,2.utwierdzacie się sami w tym kłamstwie,3.próbujecie przekonać innych do tego kłamstwa = NIE WYCHODZI WAM TO BO ALBO SAMI SIĘ ZAMOTACIE ALBO BRAK WAM JAKICHKOLWIEK FAKTÓW (nie wspomnę o dowodach).Apeluje jeszcze raz :powiadomcie prokuraturę rejonową o tym o czy wypisujecie na ty forum,przecież chyba macie coś do powiedzenia.Człowiek który wie o przestepstwie i je ukrywaa jest też umoczony.Ale być może sami jesteście umoczeni i nie chcecie mówić:))))
                    • Gość: Walisz bzdety Słyszałem że legion-l to Poprany Poplecznik PO IP: *.mediaserv.net 24.10.07, 20:10
                      wiesz co frajerze, nie mogę już czytać twojego plucia na tych co ich już nie ma
                      a w połączeniu z twoją obroną całą wątłą piersią obecnych smarkaczy z PO co niby
                      tu rządzą mam dla ciebie radę - idź pisać na forum gospodyń domowych
                      Nie podoba mi się co robią (a raczej że nic nie robią) POpaprane smarki w
                      ratuszu, a ty ich tak bronisz i bronisz, więc:
                      1. Albo jesteś jednym z koleżków-nieuków obecnego burmistrzunia od których
                      podobno aż się roi w ratuszu
                      2. Albo bierzesz pieniądze od Dąbrowskiego za pisanie tych bzdur - nieładnie
                      3. a może ty jesteś Tyszkiewicz co mi swoją mordą wszystkie latarnie w gminie
                      zaśmiecił?
                      Tak czy inaczej... daj se spokój.. idź promować to nic nie warte towarzystwo
                      gdzieś indziej...
                      • legion-l I znowu"podobno","słyszałem":(((zer o konkretów. 25.10.07, 09:23
                        Jak udowodnić że się nie jest DWUGARBNYM wielbłądem ???

"ozcywista-oczywistość" - poprzednika nie trawiłem bo pijana łajza leżała na trawniku i afiszowała swoim nazwiskiem miejsce w którym mieszkam.Wyborcy jasno dali do zrozumienia jemu i jego zausznikom że mają ich dość.Ty zapewne do nich też należysz więc i uzasadniony ten twój jad jest,bo straciłeś korzystną fuchę za 4 tysiaki.albo kontrakt za kilkadziesiąt.Nikogo nie bronię z obecnej ekipy,chyba że za obronę uważasz moją prośbę o podanie faaktów bądź dowodów przekrętów w obecnym ratuszu---i automatycznie ssugeruję aby właśnie w TWOIM interesiejeśli tak jest faktycznie, powiadomic prokuraturę.

Co do wyzwisk---przywykłem do waszej NowoMowy---nie rusza mnie!

Czy to nie ty przypadkiem byłeś odpowiedzialny w poprzedniej ekipie za politykę społeczną w gminie? I czy to nie ty,drogi urzedniczyno III stopnia ( po zaocznej zawodówce) polikwidowałeś przedszkola w gminie a także storpedowałeś projekt adaptacji pomieszczeń na żłobek ? A teraz jest tam SAUNA ???? I czy to twoja żona (opalona jak murzyn) prowadzi ten przybytek a kobiety z dziećmi muszą jeździć do żłobków na Ursynów ??? Tak była ta wasza polityka---WSZYSTKO CO WASZE SOBIE WEŹMIEMY-
                        • Gość: Nadzieja Do: Legion-I IP: *.4kroki.net 26.10.07, 09:07
                          Piszesz co musisz i z czego cię rozliczają, oraz za co ci
                          płacą.Musisz być konsekwentny w tym co wypocisz a czytajac to co
                          udało ci sie wypocić świadczy o tym, że nie pamiętasz co wypociłeś
                          wcześniej.Z jednym małym wyjątkiem dotyczącym jak to
                          nazywasz "pijaka" czy "pijaczyny" w zależności od dnia. Jesteś
                          człowiekiem POpaprańców.Wydaje ci się, że wylewasz głębokie myśli a
                          to tylko pot po dużym wysiłku intelektualnym, który dla przeciętnego
                          człowieka byłby niczym.Obecny twój pan jest bardzo prostym w obyciu
                          i wypowiedzi człowieczkiem, ma ogromny kompleks jak go
                          nazywasz "pijaczyny" który urasta do obsesji.Obserwowanie tego jest
                          nawet przyjemne i śmieszy wielu.Uwielbiam jak niewtajemniczeni
                          poznają nowego pana i zaczynają zadawać pytania np. Kto to jest? A
                          potem jest odpowiedni komentarz gdy już wiedzą.Twój pan nie ma klasy
                          i nie ma co najgorsze szacunku do ludzi.Brak mu wiedzy i kompetencji
                          a to już DRAMAT.Z tymi wyborcami to już cię poniosło bo ciemnotę to
                          wciskaj swoim znajomym. Burmistrz nie jest wybierany bezpośrednio.
                          Wybiera go rada w której wygrywa silniejszy.Gdyby był wybór
                          bezpośredni, to ten jak go nazywasz "pijak", byłby teraz
                          Burmistrzem.Doskonale to wiecie i myślę, że ta obsesja wynika
                          właśnie z tego.Jeżeli chodzi o żłobki to albo nie masz dzieci, albo
                          udajesz, że znasz temat.Na Ursynowie jest tak źle w tej kwesti jak
                          na Bemowie.Nie ma tam miejsca dla dzieci mieszkających w rodzimej
                          dzielnicy a co mówić o dzieciach z Bemowa.Jeszcze pare lat tem nie
                          było potrzeby na wiele miejsc w żłobkach. Było mało dzieci a
                          opiekunka wtedy nie chciała 2.000 zł.za opieke nad maluchem.Nie
                          znasz tematu. A jeżeli o tym piszesz to Twój Pan już rok udaje, że
                          coś robi. Gdzie te zapowiadane żłobki, przedszkola? Wiem, wiem on ma
                          inne sprawy np: ile jeszcze stworzyć etatów dla czekających w
                          kolejce młodzieńców.Już nie ma miejsca i nie mają gdzie siedzieć ale
                          to też śmieszne. Ty się nie zrażaj, bo to źli ludzie polują na twego
                          panka.Źli,zazdrośni, pozbawieni pracy, mali ludzie. Ze złości to
                          wszystko, że od koryta są odstawieni. Brali po 4 tysiące i nic nie
                          robili.Przybył jedyny sprawiedliwy zatrudnił nowych 100 osób i stała
                          się jasność.Pisz tak dalej a zaraz będzie premia...
                          • legion-l I znowu-bełkot:)))Zero konkretów. 26.10.07, 10:07
                            Wygrali ci na których głosowali wyborcy.A ci znowuz wybrali tego którego uważali za najlepszego,jeśli w oczach wyborców obecny burmistrz będzie złym "zawiadowcą" (nie chce używać słowa gospodarz bo kojarzy się mi on nieodmiennie z - wiadomo)to następne wybory przegrają w dzielnicy.Platforma była zawsze za okręgami jednomandatowymi,to "przeciwna" opcja była przeciw.Gdyby w szranki stanęli dąbrowski i całka to nie wiem czy ten ostatni zdobyłby 10% głosów.Przypominam że w wyborach na prezydenta w 2006 zdobył "nasz" polityk 4330 głosów - sromotna przegrana 0,6% głosów:) Gamonie I Krasnale mieli lepszy wynik:)))

Pominę milczeniem -cyt."Piszesz co musisz i z czego cię rozliczają, oraz za co ci płacą". Mam własnie ten komfort że nikt mi nie płaci,jestem niezależny finasowo i dlatego obiektywny w tym sporze.Odwrotnie niz ty:)

Co do żłobków i przedszkoli to: o ile mi wiadomo nie minał jeszcze rok od chwili objęcia mandatu przez nowego burmistrza,przedszkola były przez ostanie kilka lat likwidowane (przykład-budynek przy PowstańcówŚląskich) oczywiście macie rację towarzysze był niż demograficzny i był brak pieniązków ale na fajerwerki fdla gawiedzi były pieniążki.Wasze poprzednie inwestycje to np.ArtBem-był okropnie potrebny zgadzam się.I dlatego młodzi podziękowali wam za to że nie mają gdzie umiścić dzieci-tradycujnym "spieprzaj dziadu".

Co do ruchów kadrowych w ratuszu to naprawde mało mnie to obchodzi,obchodzi mnie tylko wydolność systemu urzedniczego,z zainteresowaniem obserwuję Dalszy wątek.Pozdrawiam.

Proszę bez wyzwisk,choć przegrani pokazujcie klasę:))
                            "irasiad",powiedział idiota........
                          • suka_online do urzednika-rozgoryczonego ale głupiego. 26.10.07, 10:47
                            owszem.na Ursynowie tak jak i wszędzie był niż demograficzny ale nikt nie likwidował placówek!!! Jest Pan głupi!!! Wasza dalekowzroczność sięgała tylko waszej kieszeni.nie martwiliście się o nas,gdzie mamy umieścic dzieci,bawiliście się w najlepsze.teraz płaczecie.Tak jak legion uwazam że za poprzedniej ekipy działo sie tylko coś w obrębie waszych interesów.Co do zapijaczania-tak jak kwaśniewski przegrywa tak każdy pijak przegrywa.
                            • Gość: Głupi Pan Re: do urzednika-rozgoryczonego ale głupiego. IP: *.4kroki.net 26.10.07, 11:16
                              Wódko pozwól żyć!
                            • Gość: Karmen a Kiszkowski? IP: 89.171.172.* 08.11.07, 14:13
                              do Suki
                              A kiszkowski pijak, menel, sprzedawczyk, i złodziej i jakoś źle nie
                              kończy?
                              • Gość: Nicole a tatuś Kiszkowski? IP: *.114.88.200.m.sta.codetel.net.do 13.12.07, 01:31
                                chciałam tylko temat odświeżyć, żeby przypomnieć że mój tatuś Kiszkowski (choć
                                się mnie wypiera i nie interesuje) jest dziwkarzem, łapówkarzem i najbardziej
                                znienawidzonym sku..elem na Bemowie.
                                Nie zapominaj o tym tatusiu - mówiłeś że moje urodzenie tak cię odmieniło
                                :))))))) ale przecież ty masz zawsze 3 wersje na każde wydarzenie i żadna nie
                                jest prawdziwa.
                                Jak tam ci u nowych panów nogi lizać, bo starzy wciąż cię wspominają, wielu
                                ludzi na bemowie "ciepło" cię wspomina.
                                Rozglądaj się tatusiu, za siebie też... może mnie spotkasz ;)
                                • Gość: sprawiedliwość Re: a tatuś Kiszkowski? IP: *.4kroki.net 13.12.07, 20:08
                                  biedne dziecko... tatuś kiszkoś własnie wrócił z wyjazdu z grubym
                                  jarkiem, łysym bodziem i zapoconą myszą. Oj dobrze się bawił. Panie
                                  sekretarki też pojechały, bo to szkolenie było.Ogólnie był dobry
                                  nastrój, aż gil wisiał naczelnikowi, jak zawsze przy alkoholu.A że
                                  naczelniczyna zawsze pije tyle, że traci kontrole to gil mu
                                  wisi.Ponoć niezła awantura była, bo kiszkoś jak dostaje gila to nie
                                  panuje.Oj coś o tym opowie kolega od koszul w palmy.Razem zdobywali
                                  świat a potem opowiadali, że ich napadli i okradli.Owszem okradli
                                  ale oni się nie bronili, bo nie wiedzieli co się dzieje i gdzie są.
                                  Później opowiadali bo gęby mieli zdarte niemiłosiernie, że jechali
                                  samochodem i dachowali.Kto płaci za takie wyjazdy? No biorąc pod
                                  uwagę znaną ogólnie uczciwość i prawość obecnej władzy to nie
                                  mieszkańcy-prawda?
                                  • Gość: ~: Sprawiedliwość IP: *.chello.pl 05.01.08, 23:10
                                    A jednak jest na tym swiecie sprawiedliwość bo od 01.01.2008 ten
                                    osobnik nie jest już naczelnikiem!!!!!!!!!
                                    Lepiej późno niż wcale, dziwi mnie że nikt tu nie poruszył tego
                                    tematu,myślałem że takie wiadomości szybciej się rozchdzą...
                                    • Gość: oliwa Re: Sprawiedliwość IP: *.4kroki.net 06.01.08, 13:10
                                      gruby jarek wyssał z naczelniczka wszystkie soki, które służyły do
                                      pogrążenia innych. Część wiadomości była prawdziwa część wymyślana
                                      dla osiagnięcia celu przez tą gnidę. Wszystko dla jego osobistej
                                      zemsty, bo nienawidził ludzi mądrzejszych od siebie a to nie było
                                      trudne, bo to wyjątkowy kretyn.Upajał się widokiem maltretowanych i
                                      niszczonych ludzi i co... Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy -
                                      kiszkowski. Żałosne w tym jest to, że gruby na imprezie pobił się z
                                      naczelnikiem i to było powodem rozstania.Jak w remizie wypili i się
                                      pobili.A to takie szkolenie było dla kadry kierowniczej. Gratulacje
                                      dla poziomu władzy na Bemowie.BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ!!!!!
                                      • Gość: ??????? Re: Sprawiedliwość IP: *.chello.pl 06.01.08, 13:41
                                        Jeżeli mały naczelniczyna pobił się z Panem Początkiem, to świadczy
                                        to zarówno o jego braku wychowania ale i brawurze bowiem to zupełnie
                                        inna waga ;-) Dobrze nie ma już takiego człowieka w urzędzie, każdy
                                        na jego miejscu będzie lepszy.
                                        • Gość: oliwa Re: Sprawiedliwość IP: *.4kroki.net 06.01.08, 16:17
                                          No i tu jest problem, bo nie tylko o wagę poszło ale o
                                          majestat.naczelniczyna nie rzucił się na mańka ale
                                          na "najwspanialszego", "najmądrzejszego" pana Dzielnicy Bemowo.On
                                          też był aktywny w tym konflikcie, nie został napadnięty przez
                                          kuszkosia, ot sposób rozwiązywania konfliktów przez nowe władze
                                          Bemowa, i to jest tragiczna kompromitacja tych ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka