Gość: kasia IP: *.aster.pl 27.11.07, 20:23 Trochę przytyłam po porodzie. Gdzie znajdę krawca żeby przerobił- poprawił suknie wieczorową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Bemowo I / II 28.11.07, 20:21 mogę polecić panią ul.Kędzierskiego 11. pani przerabia wszystko, co jej zaniosę. czasami lepiej wygląda niż jak było ze sklepu przyniesione (łacznie z marynarką od garnituru), dodatkowo szyje i inne cuda krawieckie uskutecznia. wiem też, że są na bazarku przy Powstańców Śląskich, i w bloku Powst.Śl. 106 -> ale z nich nie korzystałam, to nie wiem, jak z jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Bemowo I / II IP: *.aster.pl 28.11.07, 21:01 A ja korzystałam z usług w Hali Wola.Nie wiem dla czego ją tam trzymają.Tragedia to samo z tyłu hali na bazarku.Ktoś mipolecił na bazarku przy Wrocławskiej,szkoda pisać.Ale w pasmanterji na tym bazarku podali mi nr tel do pracowni na przeciwko TESCO Górczewska i to był strzał w 10.Na początku spodobał mi się szyld POPRAWKI KRAWIECKIE_POPRAWIAMY WSZYSTKO I PO WSZYSTKICH. I to jest prawda jeśli ktoś jest zainteresowany niech spróbuje 22/665 92 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka p. jadzi Re: Bemowo I / II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:07 no jakos nie jestem zaskoczona...jak juz tylko watek sie pojawil, wiedzialam, ze chodzi o super zaklad na klemensiwicza, dobrze pamietam???? akurat babeczka pod hala jest super!!jak mozna znizac sie do tego poziomu?????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Jadzi Re: Bemowo I / II IP: *.aster.pl 01.12.07, 12:09 Babeczka pod halą była by dobra gdyby nie dawała chałupnikom do roboty. Mnie nie potrafiła skrócić rękawów w kurtce nie mówiąć o zwężeniu spodni.Ona nawet nie ma warunków do pracy w tej budce.Ale porównując jej robotę do pracowni w samej hali to jest super.Pracownia LIDIA w środku hali to dopiero chałtura.Że ją tam jeszcze trzymają.Ja w każdym razie plecam pracownie na przeciwko tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani z jelonek Re: Bemowo I / II IP: *.aster.pl 21.01.08, 21:29 Czy ktoś wie w jakich dniach i godzinach czynny jest zakład krawiecki z tyłu Chali Wola? Cholera mnie bierze nigdy nie wiadomo kiedy tam trafić.Byłam na klemensiewicza tylko tam drogo,ale robią terminowo.Skusiłam się na pracownie z tyły Chali.No i nie mam w czym chodzić.Kiedy nie pujdę to zamknięte. Teraz już wiem że chytry dwa razy traci.Nic nie zaoszczędziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Bemowo I / II IP: *.acn.waw.pl 21.01.08, 22:40 Co to jest Chala Wola??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Bemowo I / II IP: *.acn.waw.pl 22.01.08, 22:49 Kobieto, przestań reklamować własny zakład - przez takie głupie posty tylko zrażasz do siebie ewentualnych klientów. Aha, radzę kupić słownik ortograficzny - to naprawdę nie jest duży wydatek, a przynajmniej nie będziesz kaleczyć języka. Odpowiedz Link Zgłoś
13g3 Re: Bemowo I / II 22.01.08, 23:02 Nie rozumiem o co chodzi z tą reklamą.A swoją drogą najgorsze jest to że wszyscy tu piszący kończyli polonistykę i nigdy im się nie zdażyło zrobić błędu.Dla mnie ważna jest istota sprawy a nie ortografia. Odpowiedz Link Zgłoś