Gość: beata IP: *.edu.pl 18.09.03, 12:22 niedługo wprowadzę sie do nowego mieszkania na Hery 23. jak mieszka się w tej okolicy? mam małe dziecko (2latka) - jak jest z przedszkolem, czy są jakieś fajne place zabaw? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppp To pewnie ten nowy blok WSM-u na terenie WAT-u IP: 194.9.223.* 18.09.03, 14:37 Zazdroszcze Ci. Jest tam bardzo cicho i bardzo spokojnie . Wokół tylko domy jednorodzinne , co jakiś czas przemknie samochód. Najbliższe przedszkole jest przy Wrocławskiej naprzeciwko dużego sklepu meblowego ( max 10 minut spacerkiem - prosto Hery - Wrocławska) , niedaleko Tesco ,na końcu Hery sklep Champion, blisko przystanek autobusowy i tramwaju 20 , a przede wszystkim świeże leśne powietrze nawiewane z Puszczy Kampinoskiej , zupełnie mieszka się jak nie w mieście. Na spacerek z dzieckiem najlepiej polecam park leśny Bemowo - niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: mieszkańcy Hery IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.09.03, 17:13 1. Planowana trasa szybkiego ruchu, 2. Najbliższa piaskownica obok sklepu Champion (psy i butelki po piwie) 3. Przedszkole na ul. Wrocławskiej - miła atmosfera, polecam 4. Jeszcze jest spokojnie - słyszałem o planach wybudowania na terenie WAT, teraz parking i myjnia, nowych bloków mieszkalnych. 5. Mimo wszystko polecam. Sąsiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: mieszkańcy Hery IP: *.idea.pl 18.09.03, 21:55 Trasa szybkiego ruchu -łącznik A2 - 300 metrów za ścianą lasu - raczej niesłyszalny - może być tylko smród - ale raczej nie będzie pieniędzy żeby to wybudować , najbliższa piaskownica - na dziedzińcu wewnątrz nowego bloku , co do parkihgu na Hery 25 to spory kawałek , tak więc jak narazie oaza spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: mieszkańcy Hery IP: *.idea.pl 18.09.03, 22:00 aha , jeszcze jedno - z tyłu obecnego bloku Hery 23 niebawem stanie jeszcze jeden taki blok ( według informacji od pań z Broniewskiego - WSM ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: mieszkańcy Hery IP: *.edu.pl 19.09.03, 10:22 dzięki wszystkim za podpowiedzi, naprawdę cieszę się że będę tam mieszkać z rodzinką. Może na forum jest sąsiad z tego bloku? A może ktoś chce wynająć ode mnie garaż w tym bloku? nie posiadam samochodu a niestety wykup garażu jest obowiązkowy. pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś