ajaskolski 16.06.08, 08:46 Według wczesniejszych planów wiosną miał być budowany plac zabaw w Forcie Bema - okolice boisk. Czy ktos sie orientuje, dlaczego nie rozpoczeto prac; ewentualnie kiedy prace ruszą ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomala76 Re: Fort Bema - plac zabaw 16.06.08, 11:49 A po co komu plac zabaw potrzebny? Bez sensu... Telebim duży i nowoczesny będzie zamontowany na Ratuszu. Bemowo to przecież nowoczesna dzielnica gdzie ludziom żyje sie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Fort Bema - plac zabaw 18.06.08, 17:47 No i boiska piłkarskie były bardzo słuszne. Zajęto i ogrodzono drutami olbrzymi obszar parku pod płyty ze sztuczną trawą, na której raz na miesiąc może ktoś pokopie, wybudowano betonowe trybuny za kolosalne pieniądze - trybuny, na których nigdy jeszcze nikt nie siedział, zrobiono duży parking z kostki bez żadnego dojazdu na pola postojowe, a teraz powiesili tablicę na płocie "Chętni do wynajmu boiska poszukiwani" No cóż, szwagier urzedasa umiał się wkręcić na robotę, to zbudowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.broadband.pl 11.07.08, 09:51 www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/echo/echo/W-2008-07_04-7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuchamalucha Re: Fort Bema - plac zabaw IP: 85.222.86.* 11.07.08, 09:59 Przedwczoraj dowiadywałam się w urzędzie co z tym placem zabaw. Enigmatycznie powiedziano mi że będzie ogłoszony przetarg - kiedy nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 20:21 Kto powiedział Ci Mamomalucha w Wydziale Inwestycji że będzie przetarg ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuchamalucha Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.aster.pl 12.08.08, 11:21 Ogłoszono przetarg na budowę placu zabaw: www.bemowo.waw.pl/bemowo/portal.php?aid=117385601245f79f0c8e095&zam_pub=true&id=237 Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Fort Bema - plac zabaw 12.08.08, 16:24 super, tylko ja tepa jestem. Wykonawca proponuje co chce? tzn np zwirek bo najtanszy a gmina przyklaskuje? czy gmina zada takiego fajnego tartanu jak na placu Wilsona?? Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Fort Bema - plac zabaw 12.08.08, 21:10 to w przyszlym roku moze bedzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 13:17 Prace przy placu zabaw ruszyły (październik 2008). Oczywiście obudzili się mieszkańcy bloków zza płotu, którzy zaczynają protestować. Jak wiemy w tym kraju wszystkie dzieci są nasze, byle były jak najdalej od nas..... A poza tym płot to święta sprawa, na wsi miałech płot, to i we wmieście bede miał płot, i jeszcze psem poszczuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Fort Bema - plac zabaw 18.10.08, 23:18 Jak to protestuja? przeciez tam kupa dzieci sie rodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-Dzieciorób Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.aster.pl 20.10.08, 08:29 Super pomysł - plac zabaw z plastikowych huśtawek i zjeżdżalni dla bachorów w środku XIX wiecznego fortu będącego częścią porosyjskiej linii umocnień Warszawy - BRAWO - super pasuje do przewijaka w ratuszowym kiblu, zespołu bunkrów, fosy i mostu z początku XX wieku - to możliwe jest tylko w naszym kraju, a może tylko na POwskim Bemowie :-(((( - tu żyje się naprawdę rewelacyjnie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Fort Bema - plac zabaw 21.10.08, 14:49 oczywiscie ze super pomysl, lepiej bylo jak huligani i wandale niszczyli co popadnie? a pieski obsrywaly kazdy kawalek trawnika? glupota przeciwnikow PO jest porazajaca, PO robi wiele glupot wiec macie szanse do czegos konkretnego sie przyczepic ale zbyt malo zwojow macie...(zwojow w mozgu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 20:00 Jesteś pewien, że ten plac zabaw będzie "w środku XIX wiecznego fortu"? Bo ja wiem, że nie będzie. Stara zasada: Nie kompromituj się pisząc o czymś, o czym nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Besia Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.128.62.130.static.crowley.pl 19.12.08, 14:26 Plac zabaw jest juz czynny, wejscie od strony Obrońców Tobruku. Widzialam 2 tygodnie temu. Jeszcze nie byl czynny, ale zapowiadal sie bardzo interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
rbucko Re: Fort Bema - plac zabaw 21.01.09, 10:52 Kto protestuje? Ja ma okna wychodzące na plac zabaw - zupełnie nie przeszkadza, jest dość cicho, ale zobaczymy jak to będzie wiosną/latem, kiedy okna będą otwarte. Jednak i tak jestem zdania, że przyjemniejszym odgłosem są krzyki bawiących się dzieci niż samochody ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Lazurowej Re: Fort Bema - plac zabaw IP: *.chello.pl 21.01.09, 11:55 Fajnie jakby powstał taki plac zabaw w Parku Górczewska, tyle jest dzieci dookoła, jakiś basen Odpowiedz Link Zgłoś