Dodaj do ulubionych

opruszczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:46
proszę podajcie mi nazwę niedrogiego a skutecznego leku na opryszczkę na
ustach (niektórzy mówią na to "zimne")
Obserwuj wątek
    • Gość: erka Re: opruszczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:54
      Zovirax - ale trzeba smarować, jak tylko zaczyna podejrzanie swędziec - potem
      tylko łagodzi objawy, ale całkiem nie likwiduje
      • Gość: ola Re: opruszczka IP: *.pl 14.07.05, 12:49
        Vratizolin-polski odpowiednik zoviraxu.Rownie skuteczny,a znacznie tanszy
        • Gość: Szczęki Re: opruszczka IP: *.111.inds.pl 14.07.05, 13:13
          Również polecam Vratizolin. Sam stosuje od czasu do czasu i pomaga.
    • Gość: anka Re: opryszczka IP: *.hcz.com.pl 14.07.05, 13:40
      Polecam Vratizolin lub HascoVir do smarowania, a ponadto granulki homeopatyczne
      z Dagomedu, nr 26. Pomagają zwalczyc opryszczkę, a na dodatek (przynajmniej w
      moim przypadku) sprawiły, że mam teraz opryszczkę baaardzo rzadko. Zarówno maść
      jak i granulki przynoszą najlepszy efekt, zanim pojawią się bąble. Ja noszę
      granulki w torebce, ale na szczęście obecne opakowanie noszę od dawna...
    • Gość: popek opryszczka atakuje gdy jest osłabiony organizm IP: 212.87.241.* 14.07.05, 13:44
      tak troszeczkę obok pytania ale jednym z najlepszych środków zapobiegawczych
      jest niedoprowadzanie sie do stanu wycieńczenia albo przemęczenia.
      Wspominam o tym dlatego że czasami opryszczka wyskakuje w najgorszym momencie
      przed ważnym wyjazdem targami itd gdzie bardzo przeszkadza. A często związane
      jest to właśnie z towarzyszącym przygotowaniom przemęczeniu...

pozdrowienia (ja mam zawsze przy sobie zovirax i jak cokolwiek mnie kiedykolwiek
      podswęduje podejrzanie na wargach - wiecie o czy m mówie ; to smaruję i jest po
      temacie)

czasami może oczywiście zaskoczyć we śnie ale na to sie nie poradzi - tlyko
      wypoczywać
      • Gość: anka Re: opryszczka atakuje gdy jest osłabiony organiz IP: *.hcz.com.pl 14.07.05, 13:56
        Całkowicie sie z Toba zgadzam. I dlatego ten wirus jest taki wredny! Kto raz to
        przeżył, ten wie. Ze mna było tak: ważniejsze imprezy rodzinne, delegacje,
        egzaminy, Sylwestry, wesela, itd, itp, a ja zawsze z piekącą "ozdobą" na
        ustach. Makijaż zbyteczny. A teraz NIE. Polecam mój sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka