Gość: trzecia@wp.pl IP: *.acn.waw.pl 08.11.03, 12:41 hey :) co sadzicie o tej szkole? uczeszczacie tam teraz?:) ja tak, do 1 klasy :) Czekam na Wasze opinie :) Szczegolnie o nauczycielach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anty Pusz Re: sowinski IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 08.11.03, 20:48 ta...puszowa stara rura uwazaj na nia...rurencja jak widzi jakas pare pod szkola albo w szkole dowala sie...przerabialem nie raz to...dalej...sapinska stara rura...tez za nia nie przepadam...nie ucze sie tam...ale znam te osoby...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
torra Re: sowinski 12.11.03, 15:36 Szkoła jest w porządku, chodzi do niej moja siostra i moja znajoma z gimnazjum. Siostra jest w humanistycznej i chociaz ma sporo roboty (ambitna jest, he he), to nikt nikogo nie gnoi, atmosfera jest bardzo przyjazna i jeśli ktos chce, to nie ma żadnych problemów. Poziom jest dosyc wysoki (nie wiem jak w innych klasach), ale nauczyciele nie wymagaja nie wiadomo czego. Rozszerzona jest historia, j,polski, a do tego angielski, francuski i łacina. Polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: sowinski IP: 217.153.180.* 12.11.03, 17:26 Zapraszam na forum Towarzyskie - Poszukuję krewnych i znajomych - tam jest wątek pościęcony III LO. Z tym, ze tam nie używamy brzydkich wyrazów!!! Zapraszam Sawa Odpowiedz Link Zgłoś