mrsiema13
02.10.15, 17:41
W ostatnich dniach zaskoczyły mnie zmiany na portalu Allegro. Moim zdaniem zmiany na gorsze, przeciw użytkownikom tego monopolisty na naszym rynku handlu w Internecie. Napisałem do nich:
PRZYWRÓĆCIE DAWNE ALLEGRO, WYCOFAJCIE SIĘ Z IDIOTYCZNYCH ZMIAN ! ! ! - Z przykrością, muszę stwierdzić, że wszystkie wprowadzone ostatnio na Waszym portalu zmiany, polegające głównie na usunięciu przydatnych dla kupujących funkcji, urągają zasadzie działania na rzecz zadowolenia klienta. Mnie nie interesuje Wasza walka ze sprzedającymi na portalu, (rzekomo aukcyjnym) internetowymi sklepami. One są konkurencją dla budowanego przez Was monopolu. Mój protest dotyczy możliwości prostego korzystania z portalu zwykłych ludzi, mających do sprzedania jakieś używane rzeczy i tych, którzy chcą kupić po atrakcyjnej cenie coś używanego lub zbędnego dla innych Allegrowiczów.
Równie beznadziejne jest odsyłanie wielu ogólnych pytań dotyczących wprowadzonych zmian, do działu technicznego, kontaktu z klientem itp.
Zaproście swoich kolegów do dyskusji na forum publicznym, chyba że się boją prawdy, lub mają nasze zdanie w "D..."
Co Wy na to?