stanley011 25.05.06, 10:36 Co jest grane juz ktorys dzien od zakupu na aukcji na allegro powiadomienie pzrychodzi dopiero po kilku godzinach na poczte o zakupie.Oj cus sie psuje te allegro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r520m Re: poczta od allegro 27.05.06, 13:55 Też to zauważyłem...wszystkie maile wysyłane pzrez Allegro dochodzą ze sporym, nawet kilkugodzinnym opóźnieniem :( dlatego chyba najlepiej załozyć sobie jakąś dodatkową skrzynke i napisać o tym w aukcji. Problem jest troche wkurzający bo jeśli ktos wysyła mi pytanie o aukcję, prosząc o szybka odpowiedź ok g.10.00 a mi przychodzi po 12... Odpowiedz Link
stanley011 Re: poczta od allegro 28.05.06, 07:53 No juz wszystko w porzadku ,poprawilo sie Odpowiedz Link
makoc Re: poczta od allegro 05.07.06, 12:19 nie kupuje wiele, ale po ostatnich dwóch zakupach powiadomienia (i miedzy innymi dane z nr konta sprzedajacego) przychodzily dopiero po kiludziescieciu godzinach! nawet po dwóch dniach!!! no co jest?????? Odpowiedz Link
decymka Re: poczta od allegro 06.07.06, 15:06 paranoia, bo ja np, napisałam do nich o tym że nie przychodzą powiadomienia. dostałam odpowiedź zwrotną automatyczną ze sie skontaktują. a potem, dostałam ankiete, jak mi się podobała pomoc!!! :))) tyle że mi nikt nie pomógł i nie odpisał na moj mail:))) Odpowiedz Link
makoc Re: poczta od allegro 11.07.06, 19:24 no wlasnie dostalam powiadomienie o kupnie przedmiotu. tydzien po zakonczeniu aukcji!!! a rzecz juz zdązyla do mnie dotrzec!!! czy tylko mi sie to zdarza? Odpowiedz Link