06.01.13, 12:19
Jak ma cię nie być ,to napisz.O!!!
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Iryska 06.01.13, 13:05
      Może coś z komputrem? http://s10.rimg.info/6389e607837c0481e651889c907acf0f.gif
      • alfredka1 Re: Iryska 06.01.13, 13:45

Irenka przyjaciół nie porzuca ....... ma BYC i już
        Irysko, wodnik i wedrowiec pozdrawiają serdecznie.
        Szymek
        • iryska2604 Re: Iryska 06.01.13, 14:07
          Kochani - tylko jeden dzień absencji...Wczoraj miałam paskudny dzień, takie mi się tez zdarzają.Jestem i póki co nigdzie sie nie wybieram.Własnie sie zastanawialam ze w razie co muszę zostawić rozpiskę synowej lub siostrze bo to przypadki chodzą po ludziach a nie odwrotnie...Ale miło mi,nawet nie wiecie jak!
          • jaga_22 Re: Iryska 06.01.13, 14:19
            http://s2.rimg.info/3e7e1885cf305eeb636c3693f6803ff7.gif
            W porządku Irysko,ważne,że jesteś zdrowa.
            • aga-kosa Re: Iryska 06.01.13, 17:19
              To dobrze, że jesteś. kiss) aga
            • anoagata Re: Iryska 06.01.13, 17:24
              A widzisz Irysko,to Amityr tu czuwa i kontroluje czy jesteś codziennie.
              Ciekawe gdzie ON pracował przed byciem emerytem.
              • iryska2604 Re: Iryska 06.01.13, 17:31
                Oj, na coś mi to zakrawa...
                • aga-kosa Re: Iryska 06.01.13, 19:11
                  Nie musiał GDZIEŚ pracować. Żona, córka albo dwie, wnuczka, kilka sąsiadek a wypada być mężczyzną zorientowanym. Mam rację Amityr?
                  W tajemnicy Wam powiem, że pracowałam z 12 mężczyznami. To od nich dowiadywałam się kto, z kim, kiedy, gdzie i dlaczego tak drogo. wink aga
                  • anoagata Re: Iryska 06.01.13, 19:18
                    Aga coś o tym wiem!! Gdy pytałam koleżankę w pracy o adres osoby mi potrzebnej ,to ona natychmiast mi odpowiadała; To pani nie wie z kim ona śpiiii !!!!
                    Jednak amityr musiał gdzieś pracować,bo widać ze jest inteligent a przy żonie i dzieciach ...????
                    • amityr Re: Iryska 06.01.13, 19:51
                      Szanowne. Przecież ja wyraźnie piszę. Jak mam dysortografię ,to nie znaczy ,że na dysk choruję. Ale kilka dni już ślęczę i na dysk dobrze ,to nie robi.Wczoraj pisałem,że mam kłopot bo mi się saldo nie zgadza.To jaki ze mnie emeryt. Pozdrówka od mrówka.
                      • anoagata Re: Iryska 06.01.13, 20:08
                        Amityr,nie wiem o którym dysku piszesz; ja rozróżniam kilka dysków..np
                        twardy dysk komutra,dysk lędzwiowy od miednicy i tez dysk..otekowy.
                      • iryska2604 Re: Iryska 06.01.13, 20:08
                        O matko ,musisz mnie takimi potworami straszyc???
                        Aga, ty pracowałas z kilkunastoma panami a ja ich mialam 200 na glowie. Ale fajnie bylo.
                        Amityr, bilans musi wyjśc na zero wiec sie staraj! http://s.rimg.info/dc85e25fdf594620387e820156a496d6.gif
                        • anoagata Re: Iryska 06.01.13, 20:12
                          Irysko a coś o tej Twojej Miedzi czyli KGHM ostatnio głośno sie zrobiło czy sie mylę ??
                        • alfredka1 DO AMITRA 06.01.13, 20:25

Szanowny Armiterze, proszę uprzejmie o umieszczenie innych stworków. Ten napewno jest śliczny w swoim gatunku- ale nie wiadomo jak z jego charakterem. Przylezie takietoto i we włosy wlącze się.-
                          Ja nie jestem odwetowa ale jeszcze wstawię swoje zdjęcie i przez pół wieku ze wstrząsu nie wyjdziesz!!
                          • anoagata Re: DO AMITRA 06.01.13, 20:30
                            alfredka1 napisała:

>
                            > Szanowny Armiterze, proszę uprzejmie o umieszczenie innych stworków. Ten napewn
                            > o jest śliczny w swoim gatunku- ale nie wiadomo jak z jego charakterem. Przyle
                            > zie takietoto i we włosy wlącze się.-
                            > Ja nie jestem odwetowa ale jeszcze wstawię swoje zdjęcie i przez pół wieku ze
                            > wstrząsu nie wyjdziesz!!

ha ha ha ha ha potwierdzam absolutnie !!
                            • iryska2604 Re: Alfredko, no co ty... 06.01.13, 20:41
                              Monitor oplułam jak to przeczytałam!
                              Ja nie jestem odwetowa ale jeszcze wstawię swoje zdjęcie i przez pół wie
                              > ku ze
                              > > wstrząsu nie wyjdziesz!!
                              • amityr Re: Alfredko, no co ty... 06.01.13, 21:17
                                Ja chętnie obejrzę z poziomu mojego , łypiąc na cię spod beretu . Powiem wam jak to jest z tą dysko . Np obejrzeć najlepiej mi pasuje napisać obejżeć, cherbata albo kóla. Rany ile ja książek przeczytałem ale i tak niektóre słowa moment nieuwagi i po wyścigach. Mogę się też pochwalić ,że z dyktand otrzymywałem nawet piątki.Ciężka harówa gramatyczna ,pamięciowa itd.
                                • iryska2604 Re: Tak bywa 06.01.13, 21:30
                                  Miałam w liceum koleżankę,dziewczyna inteligentna, oczytana -radziła sobie wspaniale z wszystkich przedmiotów. Ale jak było dyktando to siadała za mna i zrzynała az miło.
                                  Przypomniało mi się jak syn,wówczas juz uczeń III kl.Technikum -o godz 23,3o wszedł do sypialni i:- mamo, spisz? No teraz to na pewno nie, a co sie stało? Jak do diabła sie pisze obsypać przez b czy p? Myślałam ze z łóżka spadnę a on bo juz miałem napisać zakopać. I nie był dyslektykiem ,akurat wtedy dużo i długo sie uczył i od tej nauki chyba zgłupiał.
                                  • anoagata Re: Tak bywa 06.01.13, 21:46
                                    Amityr nie bardzo wiem o co Ci chodzi .. ale mneijsza o to dziękuje że nie ma wirującego ..
                                • pia.ed Re: Alfredko, no co ty... 07.01.13, 00:09
                                  amityr napisał:
                                  Mogę się też pochwalić ,że z dyktand otrzymywałem nawet piątki.
                                  Ciężka harówa gramatyczna , pamięciowa itd.

Jeśli harówka dotyczyła dyktanda, to była to harówa ortograficzna wink
                                  • aga-kosa Re: Alfredko, no co ty... 07.01.13, 10:41
                                    Syn też ma problemy z dys... W wypracowaniach zamieniał wyrazy z problem: np góra - wzniesienie , mniej więcej na jedno wychodziło. Przyszła pora na listy do dziewczyny - studentki polonistyki - dawał listy naszej córce do sprawdzenia i przepisywał - naturalnie z błędami.
                                    Ale i tak go dziewczyna chciała bo wśród jej znajomych ten był najbardziej oczytany a ona już wiedziała o takiej dolegliwości. Syn wnukom sprawdzać nie może. wink aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka