18.06.13, 19:52
- Jestem niezwykle dumny z tego, że stałem się częścią tego festiwalu, ale brak profesjonalizmu w Opolu poraża - mówi dla Gazeta.pl Czesław Mozil, jedna z gwiazd tegorocznej imprezy. Prasa znowu była dla niej bezlitosna. Rocznicowe (50.) Opole wypadło gorzej niż fatalnie. Festiwal zdominowali celebryci, antybohaterką sieci stała się Joanna Moro po wykonaniu "Człowieczego losu" z repertuaru Anny German, prowadzący zamiast bawić, wprawiali w zażenowanie i tylko debiutantów właściwie dało się słuchać.
kultura.gazeta.pl/kultura/1,114526,14126016,Opole_w_ogniu_krytyki__Mozil___Za_scena_zrobil_sie.html#MT
Festiwal schodzi na psy? Przeczytajcie całość, coś w tym jest.
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Po Opolu 18.06.13, 20:04
      Ta równia pochyła w dół trwa już chyba z 15 lat. Niestety. Taka prawda.
      Ten festiwal, ostatni dzień w niedzielę, podratowali tylko starzy weterani.
      • zgredko Re: Po Opolu 18.06.13, 20:16
        grzech_o_1 napisał: ... podratowali tylko starzy weterani.

Moje rozważania pod wpływem: ...
        Czy z tym Festiwalem nie jest przypadkiem jak z tańcem?
        20 lat temu mój syn o walcu/tangu: ... wyuczone krokisurprised
        • tamaryszek44 Re: Po Opolu 18.06.13, 20:51
          Masz Grzechu racjęsmile
          • iryska2604 Re: Po Opolu 19.06.13, 15:05
            - Podajemy Czesława Mozila do sądu za zniesławienie. W najbliższym czasie wydamy w tej sprawie szczegółowy komunikat - mówi Jacek Rakowiecki, rzecznik TVP. To reakcja Telewizji Polskiej na wywiad, którego artysta udzielił naszemu portalowi.
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14128170,TVP__Podajemy_Czeslawa_Mozila_do_sadu_za_znieslawienie.html#BoxSlotII2img
            No i będzie się chłop tłumaczył przed sadem. I prawdopodobnie przegra bo jak udowodni np. picie za kulisami? A ze tak było to jestem prawie pewna. I z resztą sie wiele nie pomylił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka