Dodaj do ulubionych

Brak dziewic

14.11.13, 09:40
Pojechał kaczor do Krakowa a tam dziewic brak :voila.pl/index.php?f=1770982.pps
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Brak dziewic 14.11.13, 19:41
      No proszę, a nam głowę Dratewką zawracali...
      • zajbel Re: Brak dziewic 14.11.13, 20:13
        Co prawda nie wiem co tam Amityr pokazuje bo żadnego voila nie otwieram ale jeżeli mnie pami.ęć nie myli to dziewice były zarezerwowane dla bardzo znanych potworów a nie dla byle chłystka
        • iryska2604 Re: Brak dziewic 14.11.13, 20:39
          No widzisz, czasem trzeba obejrzeć bo potem nie wiadomo o co chodzi. A w tym przypadku o wiersz który sugeruje ze smoka zabił nie szewc Dratewka a dziewica co prawda nie najmlodsza a smok mial słabe serce.
          • zajbel Re: Brak dziewic 14.11.13, 20:44
            Irysko, nawet nie wiem jak sie to otwiera, mam stary ledwo dyszący komputer i wole nie ściągać za dużo różnych programów bo pojemnośc pamięci niezbyt i potem mi się muli. Syn pousuwał mi kupę spraw i teraz chodzi jako tako. Wole więc nie ryzykować nawet jakbym miała zaliczyć gafę taka jak dziś.
            • aga-kosa Re: Brak dziewic 14.11.13, 21:13
              Zajbel - ostatni (prawdopodobnie) potwór na dziewice był w ZSRR. A o "Ostatniej dziewicy "
              napisał Julek Tuwim.
              Początek:
              Nad modrą falą goniąc spojrzeniem
              smutna usiadła dziewica
              Pierś rozdemana czułem westchnieniem
              chustką podciera swe lica...
              Och żegnaj ojcze..
              Mieliśmy imprezkę z lat '50 i było jak z babcią u spowiedzi:
              Babina na spowiedzi opowiada o wyczynach miłosnych i utracie cnoty podczas powrotu z zabawy..
              Spowiednik aż wychyla się z konfesjonału i pyta kiedy to było?
              - Z 50 lat temu ale to tak miło powspominać.
              Oj wspominaliśmy, wspominaliśmy,,,wink aga
              Spowiednik wygląda
            • amityr Re: Brak dziewic 14.11.13, 21:16
              Ojta,ojta.Jakich tam programów. Poproś syna to ci pokaże jak się otwiera. Nie ma co się wstydzić. Ja swojemu sąsiadowi piąty rok tłumaczę jak się tnie winorośle a on swoje. Ty za to masz talent w robieniu na szydełku itd.
              • iryska2604 Re: Brak dziewic 15.11.13, 17:43
                Najważniejsze to mieć program do otwierania pps-ów. Moze byc Power Point Viewer. On duzo miejsca nie zajmuje. A potem jak sie otworzy voila to sa dwie opcje, albo obejrzyj albo pobierz. Nie trzeba tego zapisywać na dysku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka