Dodaj do ulubionych

Temat dnia : Wipler

06.11.14, 19:31
Telewizja Republika ujawniała akt oskarżenia wraz z uzasadnieniem wobec Przemysława Wiplera. W czerwcu usłyszał on zarzuty znieważenia i naruszenia nietykalności cielesnej policjantów. Stacja pokazała również pełen zapis monitoringu z zajścia między posłem a funkcjonariuszami.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16927607,Nowy__dluzszy_film_z_incydentu_z_udzialem_posla_Wiplera.html#MT
Jakie macie zdanie? Mnie sie wydaje ciekawe, dlaczego akurat teraz wypłynęły te nagrania - tuż przed wyborami. Jeśli to element kampanii to pogratulować i litować sie nad ludźmi którzy by oddali na niego głos. Policja moze niepotrzebnie mu tak wtrzepała ale poseł, pijany,bluzgający -to lekka przesada. Załóżmy że to sie dzieje w Stanach -pewnie by go ustrzelili, w Kanadzie potraktowali paralizatorem a tu tylko oberwał.
Obserwuj wątek
    • zajbel Re: Temat dnia : Wipler 06.11.14, 19:36
      Nie zdziwiłabym się gdyby za przeciekami stał sam Wipler. Ale to nagranie to nie całość , są inne z pozostałych kamer.
      • iryska2604 Re: Temat dnia : Wipler 06.11.14, 19:57
        To jest ponoć najdłuższe. Ma 14 min.
        • estella50 Re: Temat dnia : Wipler 06.11.14, 20:44
          Wg mnie te nagrania akurat teraz ujawnione służą zdobyciu elektoratu. Raczej specyficznego, z tych, co to nie lubią policji.
    • kot_mrau Re: Temat dnia : Wipler 06.11.14, 21:26
      To jest temat dnia??
      To jest temat DNA!!! PiSowskiego.......

/mrau
      • anoagata Re: Temat dnia : Wipler 08.11.14, 12:08
        O tak,tak,to jest temat DNA Wiplera i dziennikarzy,którzy tłuką temat 24/na dobę.
        Jeżeli chopdzi o dni to dodam że i dni i noce,bo miałam sen o Wiplerze.
    • wikul Nieśmiertelni 10.11.14, 21:40
      "Funkcjonariusz i będąca w patrolu policjantka walczyli z pijanym mężczyzną, który próbował się wyrwać i nie reagował na polecenia, uniemożliwiając zapięcie kajdanek. Policjantka, próbując pomóc koledze, napotkała na czynny opór nietrzeźwego - była odpychana przez niego nogami. By pokonać ten opór, użyła - do czego ma prawo - pałki służbowej, uderzając mężczyznę po nogach, adekwatnie do zachowania i sytuacji" - napisał Działoszyński w oświadczeniu "w związku z interwencją policyjną wobec posła Przemysława Wiplera", do której doszło 30 października 2013 r. na ul. Mazowieckiej w Warszawie.
      "W nomenklaturze policyjnej osoby takie określa się mianem 'nieśmiertelnych', ponieważ działają w amoku, mają olbrzymią siłę i walczą ze wszystkimi. Na całym świecie używa się wobec nich paralizatorów, bo nawet broń palna okazuje się nieskuteczna" - stwierdził.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16946516,Szef_Policji__Takie_osoby_jak_Wipler_nazywamy__niesmiertelnymi__.html?lokale=wroclaw#BoxWiadTxt
      • kot_mrau Re: Nieśmiertelni 10.11.14, 21:46
        wobec Wiplera należało użyć PAŁKI zmiękczającej umysł(?) ZEROWY....

/miau!
        • jaga_22 Re: Nieśmiertelni 11.11.14, 12:15
          Męczeńska pieśń Przemysława.

Skulony na chodniku smaczniem sobie spał
          Licząc, że nocka potrwa trochę jeszcze
          Wtem zobaczyłem defiladę pał
          Głowę podniosłem, aż mną wstrząsnęły dreszcze.
          Poczułem wokół siebie nienawistną woń
          Woń, która tłumi wszelki spokój, zrywa wszelkie sny
          Chciałem policji pomóc, lecz usłyszałem rozkaz – goń!
          I z czterech suk wypadły cztery gończe psy!
          Obława, obława, na młodych posłów obława!
          Bestialskie metody Hitlera zachowane!
          O Jezu, koszulka moja, na koszulce plama krwawa!
          Ciało moje kłami gończych psów szarpane!
          • anoagata Re: Nieśmiertelni 11.11.14, 14:54
            Na tym forum są Warszawianki i Warszawiacy i chyba muszę złożyć wyrazy współczucia,że taki Człowiek -Wipler ,może być waszym prezydentem.
            Mi to może być choćby i kalafiorem ale niestety stolica to jest stolica.
            • wikul Re: Nieśmiertelni 11.11.14, 15:02
              anoagata napisała:

> Na tym forum są Warszawianki i Warszawiacy i chyba muszę złożyć wyrazy współczu
              > cia,że taki Człowiek -Wipler ,może być waszym prezydentem.
              > Mi to może być choćby i kalafiorem ale niestety stolica to jest stolica.

O, matko ! Odwołaj to czym prędzej. Nawet o tym nie myśl.
              • anoagata Re: Nieśmiertelni 11.11.14, 15:19
                Wikul.takie są realia,ale odszczekuję ptfuu ptfuu ptffu,na psa urok.
                Nawet trochę klawiaturę oplułam.
            • jaga_22 Re: Nieśmiertelni 11.11.14, 15:05
              Spokojnie Anoagatko,nie ma szans ,będzie dalej rządziła prez.Gronkiewicz
              ja wam to mówię.Wipler chce się wypromować ,ale przecież
              on już się wypromował i wszyscy go zapamiętali. http://smiles24.ru/data/smiles/smiles-pyushie-117.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka