Dodaj do ulubionych

Prosisz - masz

14.07.15, 11:08
Nie jestem przyzwyczajona do tego żeby nie reagować na wzajemne obrażanie piszących na forum.
Życie jest i bez takich wpisów okrutne. Na tak zwane stare lata nie będziemy sobie wzajemnie robić przykrości "osobistymi wycieczkami".
Takie wpisy są trollowaniem. Trolla należy ignorować.
Obiecałam, że będę kreślić i to zrobiłam. Przykro mi, bo obaj Panowie potrafią poruszać ciekawe tematy. sad aga
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Prosisz - masz 14.07.15, 12:52
      Kurna coś przegapiłam......
      Nie wiem co było ale Aga u mnie rację masz na Bank PKO SA.
      • czuk1 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 17:12
        u mnie rację masz na Bank PKO SA.....piszesz.

A nie ma takiego banku. Są o podobnych nazwach :
        1. Bank Pekao SA od 1999 r. należy do włoskiej Grupy UniCredit, prowadzącej szeroko zakrojoną działalność w 22 krajach w Europie. W Grupie zatrudnionych jest ponad 160 000 osób, pracujących w ponad 9 600 oddziałach. Od siebie dodam, że PeKaO to Polska Kasa Opieki , bank polski utworzony w okresie międzywojennym w celu obsługi finansowej polskich emigrantów w Ameryce.
        2. PKO BP SA czyli Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski SA (PKO działa nieprzerwanie do 1918 roku) i jest bankiem z udziałem wiodącym kapitału państwa polskiego.

To tak dla porządku. Nie wiem jaki bank Anoagata uznaje za taki pewny ?
        • wikul Re: Prosisz - masz 14.07.15, 17:46
          czuk1 napisał:

> To tak dla porządku. Nie wiem jaki bank Anoagata uznaje za taki pewny ?

Wg mnie żaden. Bank Pekao SA oszukał mnie kilka razy aż się z stamtąd wyniosłem. Bank PKO BP to bank który pobiera największe haracze przekonany o swojej wielkości z powodu "polskości".
          • czuk1 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 18:27
            Zgadzam się. Potwierdzili to studenci na ćwiczeniach (jako tajemniczy klienci) badając
            oferty i jakość obsługi , naszych lokalnych - ponad 10 banków.
    • kot404 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 16:58
      A ja serdecznie dziękuję za to!
      Pozdrawiam
      miau
      • pia.ed Re: Prosisz - masz 14.07.15, 18:39
        Pozdrawiasz bo skasowano Twoje posty? wink

kot404 napisał(a):

> A ja serdecznie dziękuję za to > Pozdrawiam > miau

• iryska2604 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 19:57
          O to mu chodziło ,zeby wykasować amityra. Ja sie nie ugięłam - aga skasowała. Kocie, ale nie myśl ze nie będę ci sie przyglądać...Czasem przebierasz miarkę.
          • iryska2604 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 20:05
            Aha i jeszcze jedno. Nie chcę zmieniać ani zamykać forum dlatego proszę aby wpisy były choć trochę przemyslane, nie obrażały innych. Nie piszę tego do "starych" forumowiczów ,znamy sie w końcu tyle lat...Jesteśmy wszyscy juz w takim wieku ze kultura osobista i takt nie powinny być nam obce. I ci co piszą sporadycznie powinni sie dostosować do naszych zasad. Nie życzę sobie poza tym nacisków co mam skasowac a co zostawić.Jeśli komuś sie to nie podoba - nie musi tu pisać. Każdy w końcu może sobie załozyć swoje forum i ustalać zasady.
            • jaga_22 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 20:52
              To w końcu ja już nie wiem kogo nie ma.Nie ma Amityra?
              to z kim będziemy się sprzeczać? wink
              • kot404 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 21:08
                Nie wiem czy nie ma Amityra. Mnie chodziło o amityra - prawdopodobnie ktoś się podszył, krawiec jeden. (wielkość litery w nicku ma znaczenie)
                • kot404 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 21:25
                  Sprawdziłem, jednak wielkość litery w nicku nie ma znaczenia....
                  • iryska2604 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 22:16
                    Słuchaj no ,napisałes
                    kot404 10.07.15, 20:49 Odpowiedz
                    A czy ja żądam czegokolwiek? Czy ja cokolwiek dyktuję administratorowi forum? Chyba Twoja funkcja Cię przerasta.... no to nie mój problem....

kot404 14.07.15, 21:06 Odpowiedz
                    Przebieram miarkę bo koty nie są przewidywalne. Sam nie wiem kiedy jestem kotem a kiedy sobą.... wink Poza tym nie prosiłem o wycięcie amityra. ...

Po pierwsze - nie kłam.Po drugie - nie chce mi sie w tej chwili wyszukiwać ile razy i kogo obraziłes .A po trzecie jeszcze raz ci przypominam ze to moje forum, ja nim administruję i jak wobec tego wyglądasz? A to ze nie wiesz kim jesteś to juz twój problem. I jesli masz choć odrobinę godności to wreszcie sie przymkniesz.
                    • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 19:22
                      Masz nade mną przewagę i ją wykorzystujesz. Jako moderator czy administrator masz dostęp do archiwum, ja nie. Pachnie mi to cynizmem. Wystarczy jedno słowo a zniknę.
                      Pozdrawiam serdecznie, mimo wszystko
          • kot404 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 21:06
            Przebieram miarkę bo koty nie są przewidywalne. Sam nie wiem kiedy jestem kotem a kiedy sobą.... wink Poza tym nie prosiłem o wycięcie amityra. Podałem tylko do wiadomości forum, że amityr komentuje moje wypowiedzi w niewybredny sposób. Oczywiście miałem nadzieję, że coś z nim zrobicie. Ale nie naciskałem na wycięcie, wypraszam to sobie.
            • aga-kosa Re: Prosisz - masz 14.07.15, 21:17
              Wywaliłam z tej prostej przyczyny, że to nie była dyskusja/rozmowa a zwyczajna pyskówka z wyrazami niestosownymi aby je używać w miejscu publicznym. A forum miejscem publicznym jest.
              Napisałam kiedyś, że będę takie wpisy kasować.
              I ta dzisiejsza kasacja nie była na niczyją prośbę a tylko z tego powodu, że zawitało ostre chamstwo. aga
              • kot404 Re: Prosisz - masz 14.07.15, 21:19
                Tobie podziękowałem wcześniej a odpowiedź była do iryski
              • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 19:38
                Nie wiem co zrobiłaś amityrowi. Jednak coś zrobiłaś i to dotyczy także innych prywatnych forów. Na tych innych sam chciałem sobie z nim "podyskutować". Twoje działanie zamknęło mu wyjście. Konkretnie: Linux i Open Source. Twoje działanie to Twoja wszechwładza, przesada, niewiedza, nadużycie? Coś mi tu nie gra....
                • aga-kosa Re: Prosisz - masz 15.07.15, 19:45
                  To nie Iryska wycięła - to mnie przeszkadzało to, co obaj pisaliście. aga
                  • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 19:52
                    Toteż właśnie piszę do Ciebie, nie do Iryski. Jestem ciekawy dlaczego amityr znika z innych prywatnych forów dyskusyjnych. Np z "Linux i Open Source"
                    • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 19:53
                      napiszę wyraźniej: forum.gazeta.pl/forum/f,15430,Linux_i_Open_Source.html
        • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 20:01
          Tak
    • kot404 Re: Prosisz - masz 15.07.15, 21:39
      Przywróć proszę amityra, wywal mnie, mnie nic tu nie trzyma. Mam wprawdzie 55 lat ale w duszy jestem nastolatkiem. Nie po drodze mi z Wami starymi +/- 60 latkami. Sami tak się nazwaliście i takimi staliście się. Moim dużym błędem było logowanie się na to forum. Teraz to widzę. Dlatego serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników. Dołączę za 30 lat. Wybaczcie mi moje błędy!
      • pia.ed Prosisz - masz ... do aga 15.07.15, 22:07
        ... obiecałam, że będę kreślić i to zrobiłam. Przykro mi,
        bo obaj Panowie potrafią poruszać ciekawe tematy. aga

Myslalam, ze skreslilas/usunelas jakies niewlasciwe posty,
        a Ty zbanowalas amityra. Czy dobrze zrozumialam?
        Kim jest w takim razie ten drugi zbanowany?

Jak widze kot404 przypisuje Ci wladze absolutna nad wszystkim,
        nawet nad forum dotyczacym programow komputerowych,
        skad rzekomo usunelas amityra ... wink

• anoagata Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 08:19
          Ahaa,skoro tak mówicie,piszecie,to muszę trochę racji odebrać od Agi a dać jej Irysce.
          Jedno wiem na pewno,że kotom nie można ulegać,wiem coś o tym,bo mam dwa koty w adopcji /jeden nówka/ i powiedziałam im że do ogrodu im nie wolno wchodzić to nie wolno.

Czuk,miałam na myśli PKO BP SA ,który to już mnie nie okrada.
        • aga-kosa Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 10:01
          Pia.ed Nie banowałam żadnego z tych panów. Wykreśliłam z powodu słownictwa.
          Z tej przyczyny przestałam kiedyś kupować "NIE".
          Panowie mają do siebie jakieś "wonty ", to niech to sobie załatwią w korespondencji. Usunęłam całą "dyskusję" pt:"Do Amityr i wszystkich innych użytkowników forum" - bo moim zdaniem był to trollizm
          Nie mam z tego powodu kaca. aga
          • estella50 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 10:28
            aga-kosa napisała:

> Pia.ed Nie banowałam żadnego z tych panów. Wykreśliłam z powodu słownictwa.
            > Z tej przyczyny przestałam kiedyś kupować "NIE".
            > Panowie mają do siebie jakieś "wonty ", to niech to sobie załatwią w koresponde
            > ncji. Usunęłam całą "dyskusję" pt:"Do Amityr i wszystkich innych użytkowników f
            > orum" - bo moim zdaniem był to trollizm
            > Nie mam z tego powodu kaca. aga

I słusznie! Możemy rozmawiać ze sobą bez inwektyw i obrażania rozmówcy.
            • czuk1 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 10:42
              Jestem za niezwłocznym zamykaniem ust wszystkim którzy na forach używają słów uważanych za wulgarne, obelżywe i niezgodne z zasadami współżycia społecznego. Przy czym usuwanie wpisów to żadna zapora, bo za dzień/dwa recydywa jest pewna lub możliwa. Jestem za banowaniem z forum podpadniętego logina.
              • iryska2604 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 13:17
                Nie słuchajcie bzdur, nikt nikogo nie banował, amityr sam sie obraził i wypiął na nas. Na mnie sie obraził bo mu zwróciłam uwagę.Zeby było smieszniej to on uwaza ze jestem na niego cięta z powodu jego antypatii do Tuska. Ludzie kochani - i tu też Tuska wina.
                Niektórzy mogli by sie też zainteresować jak forum działa, poczytać o tym -a to wszystko jest dostępne. I wtedy wiadomo by było ze admin i moderator mogą majstrowac tylko przy swoim forum. Na innych nie mają takich mozliwości. To moze jedynie nasza gazetowa administracja.. A ci dwaj zacietrzewieni nadal maja drzwi otwarte - oczywiście jeśli znów nie przekroczą granic.
                • jaga_22 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 14:36
                  Ja tylko dopowiem,że wszystkie publiczne,czy niepubliczne fora
                  powinny brać przykład z tego forum. A to rola Admina.
                  Dość mamy chamstwa http://s.rimg.info/25ba29f72d7ad3cb92ac2ff6a55ce4c7.gif
                  • iryska2604 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 18:40
                    Dzięki za dobre słowo.
                • kot404 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 18:59
                  jak widzę iryska2604 jest zakręcona na amityra. Hormony walą jej na mózg. Nie wiem czy nadaje się na admina forum.
                  • trollik.morski Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 19:03
                    Kocie numerowany, pożegnałeś się to ...
                    Trzymaj fason, bo się wyda, że jesteś dupektongue_out
                    • kot404 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 19:11
                      forum.gazeta.pl/forum/w,29055,158204954,158204954,zegnajcie.html
                      w mojej wypowiedzi brak słów dt zaprzestania odwiedzania tego forum, fuck off trollik.morski
                      • trollik.morski Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 19:16
                        No i wydało się, dupkutongue_out
                        To ty nawet angielski znasz... surprised
                        A to znasz: ESAD tongue_out
                        • kot404 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 19:26
                          bez komentarza trollu!!!
                          • iryska2604 Re: Prosisz - masz ... do aga 16.07.15, 19:52
                            I to by było na tyle . Dosc.
      • trollik.morski Re: Prosisz - masz 16.07.15, 08:55
        Młody, aż się prosisz aby ci odpowiedzieć słowami w stylu Mistrza Ciętej Riposty ...
        Chyba się doczekasz (Prosisz - masz) ...
        EOT
        • tamaryszek44 Re: Prosisz - masz 16.07.15, 21:08
          Jesteście żałośni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka