wikul 20.12.17, 16:57 Artykuł 7 uruchomiony. Komisja Europejska zastosowała wobec Polski "opcję atomową" Oczywiście winna opozycja, stwierdziła rzeczniczka o nietuzinkowej urodzie i wyrazie twarzy tęskniącym za rozumem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iryska2604 Re: Doigrali się 20.12.17, 17:38 WŁĄCZYŁAM TV24 ZA CHWILĘ OŚWIADCZENIE PREZYDENTA. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Jakie opinie po oświadczeniu prezydenta 20.12.17, 18:26 'Nie zawiódł prezesa', 'Zero oleju we łbie'. Komentarze po decyzji prezydenta ws. ustaw wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114884,22812363,nie-zawiodl-prezesa-zero-oleju-we-lbie-komentarze-po-decyzji.html#BoxNewsImg&a=66&c=96 I to ma byś prezydent - strażnik Konstytucji... Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Doigrali się 20.12.17, 19:06 wiem, że to nieelegancko ale tyle we mnie negatywnych uczuć ((( Odpowiedz Link
wikul Re: Doigrali się 20.12.17, 19:11 alfredka1 napisała: > wiem, że to nieelegancko ale tyle we mnie negatywnych uczuć ((( Usprawiedliwiamy, biorę to na siebie. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Doigrali się 20.12.17, 19:15 Dziękuję wzruszona ... tak zachowuje się dżentelmen !!!!! uściski .. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Doigrali się 20.12.17, 19:27 Mam nadzieję, że pokurcz żoliborski dożyje swojego upadku i TS, bo du*a doczeka na pewno! Odpowiedz Link
dociek Re: Doigrali się 20.12.17, 21:25 Jak bardzo trzeba być zawściekłym w złośliwej nienawiści sparszywiałym gnomem żeby tak niszczyć naszą Polskę, która dopiero co stała się w miarę ucywilizowaną, demokratyczną częścią Europy? Jak można pod zakłamanym szyldem patrioty wpychać nas na powrót w łapska imperialnej Rosji? Jestem przekonany, że Marszałek Piłsudski na takie antypolskie gnidy brzydziłby się nawet wys*ać . Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Doigrali się 20.12.17, 22:35 Też tego nie umiem pojąć. I tego poparcia.Czy ludziom się mózgi zresetowały? Poczytajcie co powiedział Cimoszewicz "Nic mi nie zrobicie" Były premier odniósł się także do komentarzy polityków PiS, którzy w decyzji KE nie widzą zagrożenia. - Słuchając tych aroganckich, bardzo pewnych siebie, kpiących wypowiedzi, dzisiaj pomyślałem sobie, przepraszam, że posłużę się takim przykładem: wszedł cham w zabłoconych gumofilcach do salonu, wypróżnił się i rechocząc mówi "nic mi zrobicie" - podsumował Cimoszewicz. - To jest coś strasznego, co się dzieje z naszym krajem. To jest upodlenie Polski na oczach Europy i sporej części świata - dodał. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22812890,wszedl-cham-w-zabloconych-gumofilcach-i-wyproznil-sie-cimoszewicz.html#MT Odpowiedz Link