grenka1 06.10.06, 10:36 nasza Del.wa? Coś ostatnio zaniedbuje nasze "+/-60" jesteśmy !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grenka1 Re: A gdzie jest 06.10.06, 12:38 Ojjj chyba trzeba będzie jej "wejść na honor, podeptać ambicję i pociągnąć za konsekwencję". Odpowiedz Link
fleur1 Re: A gdzie jest 06.10.06, 13:26 No wlasnie, gdzie sie zgubila Delwusia, moja mila Przyjaciolka? Odpowiedz Link
ira.mak Re: A gdzie jest -WIEM!!!! 06.10.06, 19:20 Klei pierogi!!!!!Narobiła mi tylko apetytu i też będę kleić Odpowiedz Link
grenka1 Re: A gdzie jest -WIEM!!!! 06.10.06, 19:43 No nie żartuj, dopiero kleiłaś, to co samymi pierogami będziecie s... ię załatwiać? Odpowiedz Link
ira.mak Re: A gdzie jest -WIEM!!!! 06.10.06, 23:36 Kleiłam inne-a te maja być z kapustą i grzybami.A co,pierogów mi żałujesz? Nie wiem czy to wypali-wlasnie sie dowiedzialam o niespodziewanej wizycie tesciowej,nie będę sie gimnastykować! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: A gdzie jest -WIEM!!!! 08.10.06, 19:06 Jestem dziewczyny,jestem dziękuję za pamięc,dokładnie kleiłam pierogi,miałam gości i zalatany tydzień jak diabli. Postaram sie częsciej zagladać jak sie uda)) Odpowiedz Link
grenka1 Re: A gdzie jest 21.10.06, 22:25 Del.wa, fleur, turystka z Krakowa i wiele innych .....? Odpowiedz Link
fleur1 Re: A gdzie jest 22.10.06, 12:24 Już się znalazłam, nadrabiam zaległości towarzyskie na żywo po długiej nieobecności w Polsce. Urządziłam kilka spotkań u mnie w domu, spotkałam się ze znajomymi poza domem, ale to jeszcze nie wszystko. Ciągle staram się usunąć z domu przedmioty i ubrania, których nie potrzebuję, robię to sekwencyjnie i mam nadzieję, że za kilka lat się z tym uporam. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Nie potrafie nic wyrzucic bo sie przyda ... 22.10.06, 12:43 Ja usuwam niepotrzebne mi przedmioty i ubrania tak od 20 lat, a jednak stale mi przybywa ... Fleur1 napisala: "> Ciągle staram się usunąć z domu przedmioty i ubrania, których nie > potrzebuję, robię to sekwencyjnie i mam nadzieję, że za kilka > lat się z tym uporam." Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:A gdzie jest?? 24.10.06, 17:56 Jastem dziewczyny,oj,nie było mnie tu długo,nawet u sąsiadów mało pisze,cos mam ostatnio do licha roboty wyrobic sie nie mogę,właśnie zaczełam robic porządki w szafie i wyrzucać ciuszki w których sie chodzi a''szkoda''wyrzucic. Odpowiedz Link