Dodaj do ulubionych

Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską?

22.11.09, 14:05
Do tej pory jadąc z Lublin na lotnisko jechałem przez Ostrobramską potem Al. Stanów Zjed. Nie chcę wjeżdżać do Wawy na wprost aż do ronda Wiatraczna i słyszałem że mogę wjechać na jakiś zjazd zaraz z Siekierkowskiego tylko gdzie z niego wyjadę czy będzie to jeszcze Ostrobramska czy już Al. Stanów Zjednoczonych.?
Obserwuj wątek
    • grzesiekd Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? 22.11.09, 14:47
      Jak będziesz jechał to z lewego pasa, dajemy jeszcze w lewo i mamy jeden pas
      wiaduktu - prowadzi na ostrobramską i dalej prosto do al. stanów
      można też lewym pasem pojechać trochę dłużej 200-300m, i mamy wtedy wjazd na
      most siekierkowski i potem możemy jechać cały czas prosto, przez most, wisłę,
      dolinkę służewicką, rzymowskiego, do marynarskiej, tam mamy skręt na żwirki-w.
      i lotnisko.
      pozdr.
      • modalverb Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? 22.11.09, 15:05
        dzięki
        czyli zaraz przed obecnie rozkopanym skrzyżowaniu mam po lewej dwa jakby wiadukty czy mosty jak je nazwać i mówisz ze z tego na kty wjadę zjechać jeszcze na lewo? to by się zgadzał oz tym co mi znajomy kierowca mówił.dobrze rozumiem?

• Gość: ann Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:44
          Jedziesz Płowiecką lewym pasem cały czas prosto tak jak on prowadzi na wiadukt
          do góry to wjedziesz prosto na trasę i most Siekierkowski. Teraz z tego lewego
          pasa jest jeszcze tuż przed wiaduktem odbicie w lewo ale ono prowadzi przez inny
          wiadukt na Ostrobramską którą chcesz ominąć, więc jedź tak jak powiedziałam bez
          odbijania dodatkowo w lewo. Jeżdżę tamtędy codziennie więc wiem.
          • Gość: Krzychu Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? IP: *.chello.pl 22.11.09, 18:25
            jak bedziesz jechal Doliną Służewiecką, to zamiast jechac prosto Rzymowskiego,
            możesz odbic w Puławską (kierując się w stronę Piaseczna). Następnie na
            pierwszych światłach na Puławskiej skręcasz w prawo w ul. Poleczki i nowym
            wiaduktem dojeżdżasz do lotniska mijając po drodze terminal cargo. Pozdr
    • modalverb Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? 22.11.09, 19:01
      dzięki Wam serdeczne
      do tej pory jeździłem (przed remontem bramy) przez Ostrobramską, Aleja USA, Żwirki Wigury i jako że nie znam innej trasy pojadę jednka przez Ostrobramską czyli z Siekierkowskiego odbiję w lewo. trasy przez Siekierkowski nie znam nigdy nie jechałem chociaż patrząc na mapę trudno być nie powinno, jednak lublin to nie Wawa i tutaj nie ma czasu zastanawiać się gdzie skręcić.
      Dzięki raz jeszcze
      • Gość: wer Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 19:39
        Sam nie wiesz czego chcesz,ale ci z Lublina tak mają.
    • Gość: 022 Re: Z lublina na lotnisko jak omiąć Ostrobramską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:29
      Może i zamknięty ale posłuchaj. Jadąc od zakrętu Płowiecką dojeżdżając do
      Ostrobramskiej trzymasz się lewego pasa, tam estakada wprowadzi Cię na Trasę
      Siekierkowską , Siekierą jedziesz cały czas prosto , przejedziesz most , i
      miniesz 7 świateł , a gdy trasa bedzie kierowała się łukiem w prawo i w dół to
      trzymasz sie prawego pasa i kręcisz na Piaseczno. Po przejechaniu ślimaka jesteś
      na Puławskiej a po prawej stronie masz mur wyścigów Konnych( taki kolorowy) i
      wtedy na pierwszym skrzyżowaniu skręcasz w prawo. Jedziesz jak Cie droga
      prowadzi i po 7 minutach jesteś na lotnisku.

pozdro
    • Gość: nieburak Mapa dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 17:02
      tinyurl.com/Lublin-Okecie
      • modalverb Re: Mapa dojazd 23.11.09, 20:23
        dziękuję wróciłem z Wawy i było ok
        dziek i za wskazówki zarówno te pożyteczne jak i głos rozpaczy tych którzy mnie nie zapraszali
        raz jeszcze dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka