Gość: Abi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 22:25 Straszny babolu! Szukam Cię! Propopnuję czat - 40 ! Chyba się nie obrazisz? Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_v_w Re: Wawerko! 26.01.04, 08:22 Gdzie sie podziewasz? Stoisz w kolejce po róże? :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 22:51 Już kupiłem. Ale chyba zmarzły. Jakieś takie sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 26.01.04, 23:11 Te sztywnośc do czego byś porównał. Bo mnie to bardzo intryguje? :) Wawerka PS dobrze,że sie pojawiłeś, było bardzo smutno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 23:35 A jak mnie, co Ci będę mówił! Do jutra! Jutro będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 26.01.04, 23:40 Odwagi Ci zabrakło? :) Wawerka - Rano i wieczór napar z koperku. W przepadkach ciężkich okładanie kijem, który jest wszak rodzajem, że tak powiemy ziela stwardniałego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 21:24 Nie odwagi, Ty straszny babolu ale czasu, czasu! Proponuję - czat - 40 + 10 ( mniejszy tłok!), bez aluzji! Ok. 21,45 Ok? Odpowiedz. Wybacz, mam tu jeszcze coś do załatwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_v_w Re: Wawerko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 22:54 Abi z Tobą moze to być nawet 50+10:), gdyby był taki czat, niestety nie mogę czatowac,gdyż "zasysam z netu" troche plików one są Bardzo "ciężkie" i czat zawiesz mi sie. Taka sytuacja potrwa jeszcze dwa dni. Ubolewam nad tym bardzo, gdyż czatowanie z Tobą jest bardzo interesujace...:) Nie myslałeś zeby sie zalogowac? :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 23:11 Myślałem, myślałem... Ale nie dla wszystkich! Odezwij się jak Ci się ten zły okres (pardon) skończy! Poczekam! Może różyczki odżyją. I staną. Na fortepianie, oczywiście! A Ty co pomyślałaś? No wiesz?!! Ale 60 + 10 to chyba lekka przesada. Ale tylko lekka, nie przejmuj się. PS. Czy zauwazyłaś, ze ktoś kupił naszego"babola"? Ha ha!:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 27.01.04, 23:23 Zrób to dla mnie, wtedy już nie bedzie przeszkód npisze do Ciebie z daklekiej podróży... Jest jeszcze GG to bez problemu to jeszcze podarujesz mi fortepian? tylko lekka przesada "im starsza fajka, tym słodszy dym" Zauważyłam:))) Zostań jeszcze:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 23:34 I okładanie kijem też? Co za ulga, stale sie bałem! Ale z tą fajką to nie przesadzaj! A co to jest GG? Dla mnie Generalna Gubernia. O qrka, chyba sie sypnąłem! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 27.01.04, 23:43 Już myślałam,że przepadłeś, To jeden z komunikatorów tez mozna podobnie pisać jak na czacie mam dla Ciebie propozycje, zaloguj sie tytułem ulubionego walca ze znanego Ci poematu Lermontowa... i to bedzie tylko dla mnie... bede wiedziała,że to Ty jak zagadka nie za trudna:))) co do fajki nie przesadzam...:))) To jest tylko kwestia odpowiedniej motywacji... co do kija...zmieniam wizerunek:))) Jeśli chodzi o róze tez bez obaw jestem "zdolna" i reanimuje je...:))) aczkolwiek wolałabym coś "swieżego":))) Kiedy mnie bedziesz porzucał dzisiejszej nocy to napisz. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 01:31 Oj,Wawerko,bo jestem slonny tego walca odgadanac - i co wtedy bedzie - dwoch walcownikow do jednej Wawerki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 01:32 Przepraszam za literowki,ale o tej porze oczka sie kleja! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 07:22 Onyxie miły, to byłby zaszczyt dla Wawerki, "posiadać" dwóch takich "walcowników", rozwiązaniem byłoby wtedy "kółko graniaste" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Wawerko! 28.01.04, 10:26 Do "graniastego" moze i ja sie przydam? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 10:36 oczywiscie:))) Bedziesz miał tylko troche daleko na "zbiórki" ale od czego mamy net:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 13:11 Pytajniku nie bedziemy do tego mieszać Margaret M, wyszedł, to wyszedł:))) gorzej z tym "zielem stwardniałym" niektórzy "tesknią" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: in cauda venenum :-)> 28.01.04, 14:47 mówiłam Ci,że zmieniam wizerunek wiec nie mogę stosować rozwiązań ostatecznych:) PS nie wszystko co stwardniałe jest zabójcze:))))))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: in cauda venenum :-)> 28.01.04, 15:07 "Istota oddychająca łagodnym tchnieniem; podróżna między życiem a śmiercią; jej rozum zdrowy, wola nieumiarkowana, wytrzymałość, przezorność, siła i zręczność; kobieta doskonała; szlachetnie obmyślona aby ostrzegać, pocieszać i rozkazywać; a przecież duch to cichy i pełen jakby anielskiego światła" W. Wordsworth Gdzie tu trucizna - która wszzelako nie musi być tylko zabójcza :-)> Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: in cauda venenum :-)> 28.01.04, 15:28 Dodałabym jeszcze kilka zalet,ale znowu by jakis "wielbiciel inaczej" napisał żem "narcyzka" Nie, czasami trucizny bywają lekarstwem, więc ja chyba ta opcja. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 21:51 Przepraszam, wczoraj "padłem". Bywa. Maskarad mam dość. Podtrzymuję propozycję czata. Tego zaawansowanego. Po 23. Ps. Ale sie tu tłok zrobił, no, no! Zawsze wiedziałem, że mam "szczęśliwą" rękę, no, może niezupełnie rękę, ale tak się mówi... Ale żeby aż tak? I na odległość? Chyba sie jeszcze tak bardzo nie starzeję! Hu ha! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 22:53 Gość portalu: Abi napisał(a): > Przepraszam, wczoraj "padłem". Bywa. Maskarad mam dość. Podtrzymuję propozycję > czata. Tego zaawansowanego. Po 23. Nie dzisiaj, jeszcze nie, ale w przyszłości tak. > Ps. Ale sie tu tłok zrobił, no, no! Zawsze wiedziałem, że mam "szczęśliwą" > rękę, no, może niezupełnie rękę, ale tak się mówi... Ale żeby aż tak? I na > odległość? Chyba sie jeszcze tak bardzo nie starzeję! Hu ha! Myślisz,ze to Twoja zasługa tylko i wyłącznie? :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 23:14 Napisałaś: Myślisz,ze to Twoja zasługa tylko i wyłącznie? A czyja, czyja? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 23:17 Jak mam Ci sie za to odwdzieczyc:) Ciesze sie,że jestes:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 23:22 Z tą wdzięcznością to może nie przesadzaj tak bardzo. Zarumieniłem się. Z "wdzięczności" nie lubię. Ale tak sie zastanawiam - skąd i dokąd jechałaś "przez te bombe" aż przez Falenicę? To ciekawostka! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 23:29 to tylko taki tam zwrot niektórzy mówią grzecznosciowy, ze wstydu, czy ciśnienie podskoczyło?:))) Jechałam z CITY i na skrecie w Bronowską wyrosli mi panowie w odblaskowych kamizelkach, musiałam jechać dalej Wałem, a dla mnie wszystko co jest za tym skretem to Falenica:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 23:31 Jesli to tak bardzo interesuje moge sie z Tobą spotkać i możemy razem przesledzić te trase. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:41 Bardzo prosze ,aby termin miejsce spotkania byly ustalone na forum,a nie zadnych priwach. Zawsze marzylem o przesledzeniu sledzacych trase! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 28.01.04, 23:44 Wiesz Onyxie,że mam słabosć do Ciebie... Żadnych tajemnic... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 23:53 Rozlaczeni - lecz jedno o drugim pamieta..... Tak i myslac o tobie udalo mi sie posiasc Informator Wawra i przeczytac wreszcie sensacyjna historie podwojnego zycia ronda w Radosci. Dzieki za wskazanie .A swoja droga ,ciekawe czy na stronie internetowej Wawra pan przewodniczacy Rady Osiedla Radosc nadal nazywa sie Puszczyk.Musze sprawdzic.Moze to Puszczyk zawinil? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko! 29.01.04, 00:08 Bo to jest spisek "ptactwa", jak nie Kaczor to Puszczyk. A ronda jak nie było tak nie ma. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi ONYX! Ja Ci dam!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 00:10 Onyx! Ty nie bądź taki detektyw! Nie wszyscy muszą lubić takie grupowe, te...zwiedzania, powiedzmy. Jaki wyrywny! I prawie poeta - jedno o drugim pamięta itd. A Ty mu nie wierz, biedna dziewczyno! Cholera, to chyba też jakiś cytat... Ale poza wszystkim to uważaj Wawerko na takie podstępne typy. A tę trasę prześledzimy sami, bez pomocy jakichś tam. Ale może już jutro, dziś idę spać. Dobranoc, temu detektywowi także :))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: ONYX! Ja Ci dam!! 29.01.04, 00:14 "Dobranoc, Książe niech Ci sie przysni...." :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Wawerko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 09:20 ...przeczytaj Twoją charakterystykę, napisaną przez forumowicza. Jakieś wnioski? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10210648&a=10434126:))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko... 29.01.04, 10:16 Drogi gACKU, najgorzej być nijakim, zdaje sie, że niektórzy Forumowicze chcieli by byc chociaż negatywnymi, Wawerkę można kochać i nienawidzić, przeważnie tak bywa z osobami, które mają własne zdanie.:) Twój post bardzo miły, ocena i tak bedzie należała do autora wątku.:) Znajomy Forumowicz ma świetną sygnaturke, która oddaje klimat: "człowiek, którego kochacie nienawidzic" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko...do Abiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 20:17 Jakze mozesz nazywac mnie podstepnym typem! Sama słodycz i łagodnosc ,a jeżeli chodzi o Wawerkę to strzec jej będę - sam niewidzialny .gACEK musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Do Onyxa... 29.01.04, 20:33 Mój Ty Rycerzu:))) Nie posuwaj sie za daleko zwłaszcza w odniesieniu do "cnoty" czci i honoru i dobrego "imia" tak :)* Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Do Onyxa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 00:35 Jezeli chodzi o cnote pracowitosci w pisaniu postow - jestes dla mnie debeściak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Do Onyxa... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 00:49 Dla mnie też! Odezwij się! Aha, czy chodi o zaawansowaną ciążę? O Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Abi... 30.01.04, 07:28 czekałam, czekałam aż "usłam", Tak to jest z tymi zaawansowanymi... :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
misio_misio Re: Wawerko...do Abiego 30.01.04, 15:33 Gość portalu: Onyx napisał(a): >gACEK musi odejść! Nooooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko...do Abiego 30.01.04, 16:20 Wybacz Misiu ja nie mogę, chociaż zgadzam sie, jestem w niezrecznej sytuacji.:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 21:59 W niezręcznej sytuacji.. haha! Puściłam się nie wiadomo z kim, jestem w stanie zaawansowanym..co z tym zrobić? Abi ratuj! Tak? Pomyślę. Mnie też koperek wyszedł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 22:18 Czego oglądać? No dobrze, pogadamy? Zaproponuj coś!:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko... 30.01.04, 22:26 ogladac za siebie, kto jest sprawca... ten zły czas sie skonczył wiec...możemy jest tylko mały problem tam teraz jestem kimś innym :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Wawerko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 22:29 Nic nie rozumiem, ale trudno! Czat - 50, czekam, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx Re: Wawerko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:14 Nie szkodzi.Mozemy i bez naparu z koperka.Jezeli pozostala ta czesc do okladania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fala Re: Wawerko... IP: 80.72.34.* 31.01.04, 18:32 99. POMOCY,przecież tu zaraz zacznie się palić,iskry już lecą:) Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: Wawerko... Czy musisz??? 31.01.04, 20:41 Nakręcac inne fora??? Ręka i tak ręke myje.I nie ma znaczenia czy jedna czy dwie. A pan H. gruby,i mało śmieszny,szkoda nim się zajmować(czasu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onyx? Re: Wawerko... Czy musisz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:28 Jaki pan H.? I co on nagle robi w tym watku ? Czy to ten od sms -ow.? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Wawerko... Czy musisz??? 31.01.04, 23:50 chyba przesadzasz, wietrzysz jakiś chyba spisek, napisz coś wiecej.;) :)Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś