13.02.02, 16:23
Fajni ludzie, fajne tematy, ogólnie cieszę się, że przez przypadek tu trafiłam.
Obserwuj wątek
    • d.z Re: O forum 13.02.02, 19:45
      opoint napisał(a):

> Fajni ludzie, fajne tematy, ogólnie cieszę się, że przez przypadek tu trafiłam.

Przypadek tylko jaki? :))
      Mianownik, Dopełniacz, Celownik, Biernik itd a może "wołacz" ??? :)))
      • opoint Re: O forum 13.02.02, 21:16
        Dosyć mam gramatyki na co dzień, więc drażnią mnie takie teksty.
        • d.z Re: O forum 13.02.02, 21:21
          opoint napisał(a):

> Dosyć mam gramatyki na co dzień, więc drażnią mnie takie teksty.

Zła coś dzisiaj??? W takim razie na palcach będę chodzić i bezszelestnie w
          klawiaturkę "WALIĆ" ... :)))
          • opoint Re: O forum 13.02.02, 21:27
            No, mam nadzieję. Napada mnie jakaś depresja. Poza tym w kółko klepię ludziom
            to samo, a oni tak nie rozumieją i dzisiaj takiego jednego faceta mało nie
            pogryzłam ze złości. Chyba się wystraszył i ciekawe czy jeszcze do mnie
            przyjdzie.
            • d.z Re: O forum 13.02.02, 21:33
              opoint napisał(a):

> No, mam nadzieję. Napada mnie jakaś depresja. Poza tym w kółko klepię ludziom
              > to samo, a oni tak nie rozumieją i dzisiaj takiego jednego faceta mało nie
              > pogryzłam ze złości. Chyba się wystraszył i ciekawe czy jeszcze do mnie
              > przyjdzie.

No wiesz to się zdarza. Ja też kiedyś kogoś ze złości chciałem gryźć ale ugryzłem
              się w język i to mi starczyło...
              Będziesz w piątek????
              • opoint Re: O forum 13.02.02, 21:38
                Jeszcze nie dostałam odpowiedzi od stolka. Poza tym, tak jak mówiłam, piątek
                wyjeżdżam. Wieczorem powinnam wrócić, ale nie wiem czy się wyrobię. Ciężki
                dzień mnie czeka w piątek. A co chciałbyś mnie zobaczyć w całej okazałości? Bo
                ja chętnie bym sobie popatrzyła z kim tak klikam.
                • d.z Re: O forum 13.02.02, 21:42
                  opoint napisał(a):

> Jeszcze nie dostałam odpowiedzi od stolka. Poza tym, tak jak mówiłam, piątek
                  > wyjeżdżam. Wieczorem powinnam wrócić, ale nie wiem czy się wyrobię. Ciężki
                  > dzień mnie czeka w piątek. A co chciałbyś mnie zobaczyć w całej okazałości? Bo
                  > ja chętnie bym sobie popatrzyła z kim tak klikam.

To może Tobie zdjęcie wyślę tylko, że mam je wgrane w pracowym kompie i raczej
                  teraz niemożliwe... dopiero jutro ale do piątku też niedaleko:))
                  • opoint Re: O forum 13.02.02, 21:46
                    Jestem z tych niecierpliwych zatem, jeśli to możliwe, prześlij mi swoją fotkę
                    jak najprędzej.Chociaż może nie ominę Cię idąc Gocławiem i sobie pogadamy.
                    • d.z Re: O forum 13.02.02, 21:49
                      opoint napisał(a):

> Jestem z tych niecierpliwych zatem, jeśli to możliwe, prześlij mi swoją fotkę
                      > jak najprędzej.Chociaż może nie ominę Cię idąc Gocławiem i sobie pogadamy.

To umówmy się tak. Jak Ciebie w piątek nie będzie, to w poniedziałek foto. Nie ma
                      się co śpieszyć, atob się "wystraszył"... :)))
                      • Gość: opoint Re: O forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 21:54
                        A to dopiero, aż tak źle? EEEE tam. Czy uroda jest ważna? Ja też Cindy Crawford
                        nie jestem. Trzeba mieć to coś.
                      • atob Re: O forum 13.02.02, 23:14

d.z. napisał(a):

, atob się "wystraszył"... :)))

Bez przesady nie bylo tak zle :--)))
                        • opoint Re: O forum 14.02.02, 09:11
                          atob napisał(a):

>
                          > d.z. napisał(a):
                          >
                          >
                          > , atob się "wystraszył"... :)))

> Bez przesady nie bylo tak zle :--)))

> W takim razie czekam w poniedziałek na fotkę, bo już jestem pewna, że przyjść w
                          piątek nie będę mogła.
    • Gość: vinc Re: O forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 21:55
      ja również sie ciesze :)))
      • Gość: opoint Re: O forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 21:56
        :)))))
      • d.z Re: O forum 13.02.02, 21:57
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> ja również sie ciesze :)))
        A ja bym się ucieszył, gdybyś mi tak coś na list odpisał ... bo nawet nie wiem
        czy pod dobry adres wysłałem... sic toby dopireo było.. :)))
        • Gość: vinc Re: O forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 22:00
          już zerkam bo poszedłem jeszcze meczyk oglądać i powtorki Małysza :))

leceeeeeee...
          ps.za 5 minut wracam oczywiście :)
    • opoint Re: O forum 13.02.02, 22:06
      Pewnie sport się ogląda. Czekać nie będę, popłaczę sobie w poduszkę. Dobranoc
      Wam.
      • d.z Re: O forum 13.02.02, 22:08
        opoint napisał(a):

> Pewnie sport się ogląda. Czekać nie będę, popłaczę sobie w poduszkę. Dobranoc
        > Wam.
        Tylko nie płacz...
        Dobranoc...
        • Gość: vinc Re: O forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 22:22
          mam problem, wyswitla sie że dane są nieprawidłowe a są prawidłowe, poczte
          załozyłem tydzień temu na zajęciach z internet e-biznes bo każdy musiał mieć
          poczte w Interii, w tygodniu sprawdzałem i ok a teraz nie chce, wiesz o co tu
          chodzi ???
          • d.z Re: O forum 13.02.02, 22:29
            Gość portalu: vinc napisał(a):

> mam problem, wyswitla sie że dane są nieprawidłowe a są prawidłowe, poczte
            > załozyłem tydzień temu na zajęciach z internet e-biznes bo każdy musiał mieć
            > poczte w Interii, w tygodniu sprawdzałem i ok a teraz nie chce, wiesz o co tu
            > chodzi ???

Z "lepszych" skrzynek to mam w kablówce. W interii nie mam. Może tam chodziło o
            jakieś potwierdzenie po jakimś czasie, a Ty tego nie zrobiłeś i teraz Ciebie "nie
            ma" choć u mnie nic nie wróciło więc adres dobry. W każdym bądź razie mój adres
            znasz i gdybyś cosik chciał skrobnąć (nawet na próbę czy działa) to zapraszam
            :))).
            A i tak nie uciekniesz... :)))
            • Gość: vinc Re: O forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 22:35
              skrobne jutro do Ciebie, musze sobie założyć gdzies porządną poczte na zawsze
              co by mnie bez mojego zdania sama nie wyrzucała, do czego to doszło komputer za
              mnie decyduje
              ps.w miedzyczasie bedę sie próbawał dostać do tej na Interii bo adres tej
              poczty dałem facetowi od informatyki, coś czuje ze bedę musiał kombinować.. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka