Gość: mada IP: *.pgnig.pl 24.03.04, 09:37 kochani szukam dobrego dentysty w Falenicy lub bliskich okolicach, tylko prosze nie kierujcie mnie do Biorenix Faldent na Jagienki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: dentysta w Falenicy 24.03.04, 15:50 Na ile bliskich okolicach? Ja jeżdżę do świetnej dentystki do Karczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
faalaa Re: dentysta w Falenicy 24.03.04, 20:42 W domku ,gdzie kiedyś była poczta,ale on tylko w pon. w przychodni,też całkiem całkiem. ps Do Karczewa to po kiełbasę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: dentysta w Falenicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:59 W Dormedzie na Frenkla jest super pani doktor S. - nie pisze nazwiska ,ale jest tylko jedna kobieta. Nadzwyczaj delikatna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o boli Re: dentysta w Falenicy IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 25.03.04, 12:18 Na Zaporożu bardzo dobry, solidny Jacek Włoczewski ul. Wyszotycka 16 Falenica Zaporoże 872-41-00 Polecem Leczy całą moją rodzinę i znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Re: dentysta w Falenicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 22:38 Tylko ceny w porownaniu z dr.Stosio z Dormedu - europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś